Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

ccsettings ile 3g açıp kapatamıyorum lte yazıyor ne yapıcaz arkadaşlar. İos7 de böyle değildi

rubik
    flipcontrolcenter
    bu ikisini yuklersen 3 g acip kapatabilirsin

Flipcontrol yükledimde bundada lte var 3g yok

• Display Recorder ın son sürümünü bulabileceğimiz bir repo var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

ccsettings ile 3g açıp kapatamıyorum lte yazıyor ne yapıcaz arkadaşlar. İos7 de böyle değildi

rubik
    flipcontrolcenter
    bu ikisini yuklersen 3 g acip kapatabilirsin

Flipcontrol yükledimde bundada lte var 3g yok

kardes rubik i de yukluyceksin ise yaramasi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Cydia.myrepospace.com/basic/ bu repodaki ad blockeri yüklerseniz hallolur
    çalışan intube lazım bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: gradient

Arkadaşlar Whatsaapp güncellemesini yanlışlıkla yükledim. Watusi çalışmaz oldu. Watusiyi kaldırmazsam Whatsapp da çalışmıyor. Watusi güncellendi mi bilginiz var mı? Ya da buna benzer bir tweak??

Whatsappın eski sürümünü yükleyin tekrar googleda ipa şeklinde aratırsanız bulursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Whatsaapp güncellemesini yanlışlıkla yükledim. Watusi çalışmaz oldu. Watusiyi kaldırmazsam Whatsapp da çalışmıyor. Watusi güncellendi mi bilginiz var mı? Ya da buna benzer bir tweak??

Appcakeden eski sürüm whatsap kurun veya watusiyi güncellerin yeni sürüme

• quote:

Watusi guncel suan cydown tweaki kurulu ise kendi reposundan indir watusi tweakini cydown kurulu degilse cydia enable ile cydownu kur cydia enableden aktif et cydownu sonra watusiyi kendi reposundan indir ben kullaniyorum

• Video ve mp3leri direkt telefona yani programa indirmeyecek tweak varsa soyler misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gonenck

Video ve mp3leri direkt telefona yani programa indirmeyecek tweak varsa soyler misiniz

intube

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler indirdim ancak ssdeki gibi oluyor
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Video ve mp3leri direkt telefona yani programa indirmeyecek tweak varsa soyler misiniz

Safaridownloader+

• Nobodyisbad kullanıcısına yanıt
    Bir uyarı verdi. Korsan kullanımla alakalı indirmiyor videolari baska onerebileceginiz bir tweak var mi?

• quote:

Bir uyarı verdi. Korsan kullanımla alakalı indirmiyor videolari baska onerebileceginiz bir tweak var mi?

Cydown ile bigboss repodan indir dene bende calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 11 Şubat 2015; 19:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Watusi guncel suan cydown tweaki kurulu ise kendi reposundan indir watusi tweakini cydown kurulu degilse cydia enable ile cydownu kur cydia enableden aktif et cydownu sonra watusiyi kendi reposundan indir ben kullaniyorum

Çok teşekkürler. Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 11 Şubat 2015; 21:20:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Çok teşekkürler. Hallettim.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bana LG G3teki gibi ekrana 2 kere dokununca açılıp kapanan tweak lazım bi tane vardı oda cok şarz yiyodu başka varmıydı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ibhalyet

Merhaba arkadaşlar bana LG G3teki gibi ekrana 2 kere dokununca açılıp kapanan tweak lazım bi tane vardı oda cok şarz yiyodu başka varmıydı acaba

Touch ID varsa telefonunda VirtualHome güzel yada SPTouch var oda home tuşu işini görüyor basılı tutarsan ekranı kilitliyor yada Activatörle kısa yol yaparsın kilitleyi seçersin istediğin yere misal statüs bar çift tıkla yaparsın kitlenir telefon bunlar altarnatif senin çok şarj yiyor dediğinde SmartTab
  • Imzalar acik mi restore edecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: likonalite

Imzalar acik mi restore edecem.

Maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likonalite

Imzalar acik mi restore edecem.

iOS 8.1.2 Kapandı
  • 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.