Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (567. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Absyrtos
Alttan çektiğimiz kısayolların bir kaçının yerine 3g ve hücreseli eklemek için ve görev yöneticisinde açık olanları toplu kapatmak için tweak önerir misiniz?
rubik + flipcontrolcenter
3g vs eklemek için.
tage ile de toplu kapatma dahil bi çok şey yapabilirsiniz.
veya ccquickpro ile tek tuşla kapatma + istediğiniz kısayollar ekleme yaparsınız ama 3g kapatma olmaz, sadece rubik + flipcontrolcenter ile oluyor 3g kapa-aç. -
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
quote:
Orijinalden alıntı: wizâRd
Velox yalan oldu galiba bayadır takip ediyorum hala ses yok , blurslide da aynı şekilde oda hala güncelleme almadı senin takip ettiğin farklı yer varmı twitterdan başka hocam :)
@ifenix
Hocam Velox 2 Teaser Yayınlandı!!
https://www.dropbox.com/s/mvxdr8v6zsxb1li/IMG_9408.mov?dl=0
iyiymiş buda gelsin artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizâRd -- 10 Ocak 2015; 3:30:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ipod touch 5. nesil kullanıyorum.ios 8.1.2. arkadaşlar malum pil yüzdesi bu ipodlarda gözükmüyor.bunun için forumları araştırdım.sbsettings kurmak gerekiyormuş.ancak kurduğum bu program açıldıktan 2 saniye sonra otomatik kapanıyor.bildiğiniz başka program var mıdır.şididen teşekkürler iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Güncellenen Tweak'ler :
Updated: YoutubeToMp3 8.0.7
Updated: Prayer Time in NC Today 3.3-2
Updated: Hijri Date Widget 2.1-1
Updated: CleverPin 1.9-1
Updated: URL Open Menu 1.1-7
Updated: DisturbMeLater 0.0.1-113
Updated: iBox for iOS8 1.0.6-1
Updated: CheeseCake 1.1
Updated: Photo Organizer 8 1.1-1
Updated: iAppLock 1.9.2-27
Updated: Discreetify 1.0.2-2
Updated: UK Weather 2.3.0-1
Updated: Circulate 0.0.1-203
Updated: ColorFlow 1.2.1-1
Updated: StopAlarm iOS 8 1.1.2
Updated: SubtleLock (iOS 8) 1.1-1
Updated: UnlockSound8 1.0.1
Updated: WakeTrace 1.5.1-2
Updated: 安全大师:360手机卫士 4.5.5-1250363
hocam o 360 yazan tweak battery doctor mı ? Değilse de bir bilginiz var mı ne zaman güncellenecek ?
-
evet birsürü hatayla gelmiş :/ -
evet battery doctor ama daha ingilizcesini mi ne beceremediler yapmayı -
daha önce yüklediysen farklı repodan icleaner pro ile önce bi temizlik yapıp yine icleaner pro daki ayarlardan artık olarak kalan Q0uickdo yu da sil. öyle dene. uygulamayı kurduktan sonra crack dediğinde lisanslıyor otomatik olarak. -
-
-
Arkadaşlar new ipad cihazımı ios 8.1.2 yaptım ama çok kasıyor. Sürekli kilitleniyor. Bir çaresi varmı bunu yeniden 6.1.2 kurmanın? -
Convergance sorunlu hala... 6 plus için satın almıştım, kilit ekranında sorunlar var, yine deaktif ettim, fikir güzel de pratik zayıf..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon Ace Yose imiş. :( Diğer tweak'ı bilmiyorum. -
Arkadaslar merhaba.
Kisisel erisim noktasinda bi sorun var. pc ye baglaniyor ama internet erisimi yok neden yaparki bunu. Lutfen yardim!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfener
evet battery doctor ama daha ingilizcesini mi ne beceremediler yapmayı
hangi repoda mevcut hocam bilginiz var mı ? -
xarold repoda round ıcon yok maalesef -
Arkadaşlar merhaba,
Bana çok güzel bir ikon ve tazı tipi fontu lazım.
Ancak ben JB yeni kurdum tam çözemedim. 2 gündür yazılanları okuyorum biraz ilerledim ama çözemedim tam.
Önerebileceğiniz ikon ve yazı tipi yapabileceğim uygulama var mı? ve nasıl kullanacağım hakkında bilgi :)
İyi forumlar :) -
teşekkür ederim -
teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Erturrk
xarold repoda round ıcon yok maalesef
Yanlış yazmışım; Icon round maker olacaktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X