Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle emeginize saglik caner bey.coreps kurdum ancak kilit ekraninda animasyon ve hava bilgisi yaklasik 3 saniye icinde geliyor buda kilit ekraninda beklemem demek.bunu aninda yaptirkanin bir yolu yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

SideBySide Tweak :

Evdeyim hocam bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 7 Ocak 2015; 20:45:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Springtomize 3 (iOS 7 & 8) (1.3.0-5) Circulate (0.0.1-201) Güncellendi .

Springtomize 3 ün güncel versiyonunda pil tüketimine etkisi nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

quote:

Alıntıları Göster
    whatsapp + tam olarak ne işe yarıyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

quote:

Alıntıları Göster
    whatsapp + tam olarak ne işe yarıyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskex

Oncelikle emeginize saglik caner bey.coreps kurdum ancak kilit ekraninda animasyon ve hava bilgisi yaklasik 3 saniye icinde geliyor buda kilit ekraninda beklemem demek.bunu aninda yaptirkanin bir yolu yokmu ?

Beklicek bi durum yok aslında. Gecikme Evet hocam 2-3 sn animasyon olması sebebiyledir. Umarım ilerleyen zamanlarda güncelemeyle hızlandıracaklardır.
  • Kilit ekran için tema önerirmisiniz lütfen şöyle güzel sade şu anda LockHTML3 kurulu ama gerekirse GroovyLock da kurabilirim yeter ki önerin

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: maskex

Oncelikle emeginize saglik caner bey.coreps kurdum ancak kilit ekraninda animasyon ve hava bilgisi yaklasik 3 saniye icinde geliyor buda kilit ekraninda beklemem demek.bunu aninda yaptirkanin bir yolu yokmu ?

Beklicek bi durum yok aslında. Gecikme Evet hocam 2-3 sn animasyon olması sebebiyledir. Umarım ilerleyen zamanlarda güncelemeyle hızlandıracaklardır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba iPhone 5 ime JB yapmayı düşünüyorum 8.1.2 cihaz stablitesinden birşey kaybediyor mu? Birde banka uygulamalarında sıkıntı oluyor mu? Cihazı sıfırlamadan JB yapsam verilerim aynen kalır mı? Sıfırlayıp JB yapsam, geri iclouddan veya başka yerden yedeği çekme imkanım var mı (JB li iken).

• Groovylock ile kilit ekranına tema koyuyorum ama kendi orijinal saati kalıyor ve üst üste biniyor saat ile tema. Orijinal ekran sastini yok etmenin bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Groovylock ile kilit ekranına tema koyuyorum ama kendi orijinal saati kalıyor ve üst üste biniyor saat ile tema. Orijinal ekran sastini yok etmenin bir yolu var mıdır?

lockscreentools veya springtomize 3 tweakleriyle kilit ekranından istediğiniz şeyi kaldırabilirsiniz bu sayede üst üste binmez hocam.
  • Videopane nin craklisi yokmu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: musty78

Videopane nin craklisi yokmu arkadaşlar

yok
  • quote:

Groovylock ile kilit ekranına tema koyuyorum ama kendi orijinal saati kalıyor ve üst üste biniyor saat ile tema. Orijinal ekran sastini yok etmenin bir yolu var mıdır?

Lock Screen Tool bunu kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Lock Screen Tool bunu kur

Tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Loustin

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar cihazı sıfırlayıp JB yapmak istiyorum, sıfırlayıp JB yaptıktan sonra icloud dan veya bilgisayardan komple yedeğimi telefona yükleyebilirmiyim? Acil yardım ona göre cihazı sıfırlamayı düşünüyorum şuan :)
  • 360 battery doctor ne durumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar JB ye başladım fakat 3-4 dakikadır %30 da bekliyorum neden? İzlediğim videoda çok kısa sürmüştü.
  • Ekran görüntüsünü video vs tvye hangi tweakle aktarırım airplay gibi apple tvsiz varmı böyle bir şey acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

quote:

lockscreentools veya springtomize 3 tweakleriyle kilit ekranından istediğiniz şeyi kaldırabilirsiniz bu sayede üst üste binmez hocam.

Springtomize 3 var dostum. Bundan hallederim. Tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

quote:

Orijinalden alıntı: musty78

Videopane nin craklisi yokmu arkadaşlar

yok

Satın almak zorundamıyım başka bir çözümü yokmu acaba

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.