Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ios 8.1.2'de spacebar'ın yanındaki nokta ve klavye dili değiştirme botonunu yukarı biryere alabilecek bir tweak var mı? Yani altta sadece "123 - spacebar - enter" şeklinde olsun istiyorum. Spacebar yerine çoğu zaman noktaya basıyorum, deli ediyor beni..
  • salihbyk S kullanıcısına yanıt
    quickdo çok kapsamlı bir tweak içinde yok yok yapmış adam, benim tage beklentimi karşıladığı için onu kullanıyorum auxo yu bile kaldırdım stabil çalışmadığı için
  • Arkadaşlar uygulamaları otomatik kategorisine gore yada direk klasore alacak bi tweak varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Groovylock ile kilit ekranına tema koyuyorum ama kendi orijinal saati kalıyor ve üst üste biniyor saat ile tema. Orijinal ekran sastini yok etmenin bir yolu var mıdır?

lockscreentools veya springtomize 3 tweakleriyle kilit ekranından istediğiniz şeyi kaldırabilirsiniz bu sayede üst üste binmez hocam.

springtomize 3 ile nasıl kapatabiliyorum acaba ben göremedim ama?
  • quote:

quote:

quote:

Groovylock ile kilit ekranına tema koyuyorum ama kendi orijinal saati kalıyor ve üst üste biniyor saat ile tema. Orijinal ekran sastini yok etmenin bir yolu var mıdır?

lockscreentools veya springtomize 3 tweakleriyle kilit ekranından istediğiniz şeyi kaldırabilirsiniz bu sayede üst üste binmez hocam.

Lock screen tool demistim ugrasma digeri ile :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 8 Ocak 2015; 12:33:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• springtomize 3 yüklü ise hocam lockscreentools u yükleyip fazlalık yapmayın.

springtomize 3 > Kilit Ekranı > Saat Tasarım > Özel Yazı
    springtomize 3 > Kilit Ekranı > Tarih Tasarım > Özel Yazı
    bu şekilde yaptığında Saat ve Tarih gizlenmiş olacak.

kaydırıcı gizlemek içinde aynı yerde var
    springtomize 3 > Kilit Ekranı > Kaydırıcı Tasarım > Özel Yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 8 Ocak 2015; 12:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

quote:

quote:

Lock screen tool demistim ugrasma digeri ile :p

bu daha iyi diyorsun yani.. tamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

springtomize 3 yüklü ise hocam lockscreentools u yükleyip fazlalık yapmayın.

springtomize 3 > Kilit Ekranı > Saat Tasarım > Özel Yazı
    springtomize 3 > Kilit Ekranı > Tarih Tasarım > Özel Yazı
    bu şekilde yaptığında Saat ve Tarih gizlenmiş olacak.

kaydırıcı gizlemek içinde aynı yerde var
    springtomize 3 > Kilit Ekranı > Kaydırıcı Tasarım > Özel Yazı

tamam dostum. iki arada bir derede kaldım. springtomize 3 yüklü evet.. deniyorum..
  • yüzde 100'ü bekliyoz artik diyim bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 8 Ocak 2015; 13:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

yüzde 100'ü bekliyoz artik diyim bak

Bu hafta bitiririm inşallah.Günde ancak yarım saat ayırabiliyorum.

Tage nin tr yamasını yapımcısına ben yolladım eklemiş yeni sürümde sağolsun quickdo bitsin onuda yollicam inşallah
  • BAEMER B kullanıcısına yanıt
    süpersin hocam.. bu arada cydia.nv de 3 gün önce indirmiştik. iptal olmadı demekki crackliymiş gerçekten quickdo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

QuickDo 3.9.1 Tr Yama %90

https://drive.google.com/file/d/0B8aYkWnBA59-ZGJMTVVBOUJndUk/view?usp=sharing

hocam ellerıne saglk bunu nasıl yapıyoruz nereye kopyalayacagız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbyk

quote:

Ekteki dosyayı indir klasör isimlerine göre telefonunda iTools ile takip et zaten anlarsın

• quote:

quote:

quote:

Ekteki dosyayı indir klasör isimlerine göre telefonunda iTools ile takip et zaten anlarsın

çok saol hocam
    Birde bu quickdo da uygulamaları klasore otomatık koyma varmı kategoriye gore duzene sokma flan ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok saol hocam
    Birde bu quickdo da uygulamaları klasore otomatık koyma varmı kategoriye gore duzene sokma flan ?

Öyle bir özellik yok

• arkadaşlar bu quickdo yu kürekli kullanan arkadaşlar hangi tweaktan indirdiler nasıl kürekli kullanıyorlar. ben indirdim kürek yapmayı denedim olmamıştı 3 gün uyarısı veriyordu sildim. bir yardımcı olursanız sevinirim
  • albümdeki bir resmin üzerine gelip paylaş dediğimiz zaman twitter, facebook, mail vs çıkıyor. ben burada whatsapp'ta çıksın istiyorum. bunu ayarlayabilen bir tweak var mıdır acaba?
  • okvnoe O kullanıcısına yanıt
    hocam cydia.vn reposunda Quickdo crackli. 4 gündür kullanıyorum.
  • hocam

activiyt pro
    Open In App for Photos var

ama ios 8 uyumlu değil.
  • 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.