Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yarın gelir mi acaba 8.1.3 restore edicem daha bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 4 Ocak 2015; 22:04:41 >
  • herkese selam,

bana zil tonu ile ilgili tweak önerir misiniz?
  • aeternum u yuklediğim halde calışmıyo sebebi nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

herkese selam,

bana zil tonu ile ilgili tweak önerir misiniz?

Ezringtones var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni iphone aldım ilk ios deneyimim çok hosuma gıttı quickdo yu yaptım telefon harıka oldu tuşları hıc kullanmıyorum sadece uykudan uyandırmak ıcın basıyorum =)
    music box kurdum ındırdım yalnız bunu telefondan pc olmadan muzık playera nasıl tasıcam yardımcı olurmusunuz
  • AppSync kurun hocam. Onsuz olmaz.
  • siyah ağırlıklı tema kullanan varsa önerebilirmi birde yazı fontunu değiştirdim tema onla çakışırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Eyvallah kardeşim hallettim çok teşekkür ederim

nasıl hallettin hocam aynı sorun bendede var displayout kurulmuyor 8.1.2 de
  • 8.1.2'de bazı programlarda çalışmama sorunu var mı sizde acaba? Mesela find my iphone son versiyonu app storedan indiriyorum ama çalışmıyor. Programı açıyorum hemen kapanıyor. Sonra Appcake'den bir önceki sürünü yükledim o çalışıyor.

Bu sorunun çözümü varmıdır?
  • airblue sharing resmi olarak alıp çalıştıramayan veya çalışmama çözümünü bulan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbyk

Arkadaşlar yeni iphone aldım ilk ios deneyimim çok hosuma gıttı quickdo yu yaptım telefon harıka oldu tuşları hıc kullanmıyorum sadece uykudan uyandırmak ıcın basıyorum =)
    music box kurdum ındırdım yalnız bunu telefondan pc olmadan muzık playera nasıl tasıcam yardımcı olurmusunuz

Uykudan uyandırmak için de basmana gerek yok fingerprint ayarlarına gel hold seçeneğini işaretle uyku modundayken home tuşuna basmadan sadece dokunman telefonu uyandırmak için yeterli olacaktır.
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam appbox bence çok iyi bu olmasada olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Hocam yarın gelir mi acaba 8.1.3 restore edicem daha bekliyorum :)

Hocam 2-3 Gün İçerisinde Elimizde Olur Umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

AppBox 8 Ben iOS 7'de Kullanmıştım Gayet Başarılı Bir Tweak Oda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperak

quote:

Arkadaşlar yeni iphone aldım ilk ios deneyimim çok hosuma gıttı quickdo yu yaptım telefon harıka oldu tuşları hıc kullanmıyorum sadece uykudan uyandırmak ıcın basıyorum =)

Uykudan uyandırmak için de basmana gerek yok fingerprint ayarlarına gel hold seçeneğini işaretle uyku modundayken home tuşuna basmadan sadece dokunman telefonu uyandırmak için yeterli olacaktır.

Hocam harıkasın valla cok ıyı oldu :D bide şu indirdiğim muzikleri muzik playera atabılırsem harıka olacak
    ha bide magzada ekranı susle diye bi uygulama var onun beleşini nasıl bulurum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Dostum appbox tweak ne işe yarar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperak

quote:

Hocam harıkasın valla cok ıyı oldu :D bide şu indirdiğim muzikleri muzik playera atabılırsem harıka olacak
    ha bide magzada ekranı susle diye bi uygulama var onun beleşini nasıl bulurum ?

İndirdiğin müzikleri filza file manager ile müzikçalara atabilirsin.indirdiğin müzikleri kopyala, alt sağ köşedeki simgeye bas müzik simgesi var oraya gir sol alt köşeye bas, yapıştır tamamdır :)

• Hem youtube dan müzik dinleyip hemde sörf yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

• Youtubed işinizi görecektir..arka planda youtubeden müzik dinleyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

Youtubed işinizi görecektir..arka planda youtubeden müzik dinleyebilirsiniz..

Tşk ederim dostum.

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.