Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atadığın uygulamalara kilit ekranından ulaşmanı sağlar
  • Hocam en kötü ilex rat ile bir format çekip cydia'yı sıfırla ilk onu kur activator ve airblue sharing ayarlarından aynı jesti ata muhtemelen çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Atadığın uygulamalara kilit ekranından ulaşmanı sağlar

Faydalı bir tweak. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar movie boxta türkçe altyazı seçeneğini seçtiğim zaman filmde türkçe karakterler çıkmıyor. Ayarlarda falanda yok. Acaba çözüm yöntemi varmıdır. Yoksa ingilizce iyi bilen arkadaşlar varsa bu sorunu ingilizce olarak yazabilirse yapımcıya geribildirim olarak gönderelim.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her restore çekişimde bundan sonra 5-6 tweakten fazla yüklemeyeceğim diyorum bir bakmışım 50-60 olmuş sanırım bir tweakkoliğim bunlar hep senin yüzünden fenix hocam iyiki varsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 5 Ocak 2015; 3:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Merhaba arkadaşlar movie boxta türkçe altyazı seçeneğini seçtiğim zaman filmde türkçe karakterler çıkmıyor. Ayarlarda falanda yok. Acaba çözüm yöntemi varmıdır. Yoksa ingilizce iyi bilen arkadaşlar varsa bu sorunu ingilizce olarak yazabilirse yapımcıya geribildirim olarak gönderelim.

Aynen bu sorun bende de var. Bırde filmler cok gec yuklenıyor. Vpn tarzı caresi varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Merhaba arkadaşlar movie boxta türkçe altyazı seçeneğini seçtiğim zaman filmde türkçe karakterler çıkmıyor. Ayarlarda falanda yok. Acaba çözüm yöntemi varmıdır. Yoksa ingilizce iyi bilen arkadaşlar varsa bu sorunu ingilizce olarak yazabilirse yapımcıya geribildirim olarak gönderelim.

Aynen bu sorun bende de var. Bırde filmler cok gec yuklenıyor. Vpn tarzı caresi varmı

Aynen bende çok uğraştım ama bulamadım bir türlü birde flex adlı programda bir Sürü eklenti denedim hiç biri hızlandırmadı downloadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• taskinfener T kullanıcısına yanıt
    daha önce başka bir hat kullanıyordum 2 gb kota sorunum yoktu
    şimdi ise hem yavaş bağlantı hem de kota sorunu bende de var.
    video izlemiyorum doğru dürüst iş yerinde de evde de internet var
    ona rağmen anca yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskex

Arkadaşlar HTC animated weather clock iphone 6 için ölçüleri asıl uyarlayabiliriz.Bunu yap

Arkadaşlar iphone 6+ için yapılmış olan widget kodları ile oynayarak iphone 6 için ayar dosyasını uyarlama yaptım isteyene gönderebilirim.

Saygılarımla,
  • quote:

quote:

Arkadaşlar HTC animated weather clock iphone 6 için ölçüleri asıl uyarlayabiliriz.Bunu yap

Arkadaşlar iphone 6+ için yapılmış olan widget kodları ile oynayarak iphone 6 için ayar dosyasını uyarlama yaptım isteyene gönderebilirim.

Saygılarımla,

hocam burda paylaşın çok kişi istifade edecektir. DM lerle uğraşmayın bence :)
  • sniper32 kullanıcısına yanıt
    Aveaya sordunuz mu durumu ?

• Cydown ile AirBlue Sharing kurup kaldırdım. Sonra AirBlue Sharing'i resmi olarak satın aldım ama çalışmadı. Cydown ile daha önce yüklediğim için olabilir mi ?
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Yok, ben satın almadım. Ayarlarda control center'a togler ekleme bölümünü ben de bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 5 Ocak 2015; 11:21:36 >
  • hocam hem cydia.vn de hemde apt.clezz de indirip denedim quickdo da control centere togler ekleme (wifi-hücresel veri) bölümü çalışmıyor. değiştirmiyor o bölümü. siz satın aldınız. bi bakarmısınız çalışıp çalışmadığına ona göre alayım.
  • sizi yanlışlıkla ekledim kusurabakamyın hocam
  • Tuş kullanmayı sevmeyen biriyim. Bu nedenle smarttab tam bana göreydi ama aşırı şarj tüketimi nedeniyle kaldırdım. Şu anda Quickdo tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor; tuş kullanımım sıfır. Yalnız şarjla ilgili şüphelerim var; bunda da şarj fazla gidiyor gibi. Cihaz uykudayken açmak için fingerprinte dokunmayı kullanıyorum. Bu da tıpkı smattabdaki gibi cihazı uyanık mı tutuyor acaba? Gece tüketimi %2-3 iken, Quickdo sonrası %15'lere çıktı. Bundan şikayeti olan ya da fingerprint ayarı kapalı olup, şarjı az giden var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okvnoe

quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

quote:

Orijinalden alıntı: okvnoe

quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

2 tweak arıyorum bilgisi olan varmı?
    Biri lockscreende hava durumu gösterme
    Diğeri ise hava durumuna göre wallpaper kar yağarsa ekranda da kar yağacak gibi

Winterboard

Winterboard tema kurmaya yarıyor yanlış anlamadıysam dediklerimi nasıl yapıcam

winter değil whetherboard olması lazım. kusura bakma yanlış yazmışım dostum

forecast

• groovylock temalarını bulmak için cydia da nasıl aramamız lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

groovylock temalarını bulmak için cydia da nasıl aramamız lazım acaba?

Tavsiyem xarold repo'dan DLL pack yükle harika temalar var pakette..

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

groovylock temalarını bulmak için cydia da nasıl aramamız lazım acaba?

Tavsiyem xarold repo'dan DLL pack yükle harika temalar var pakette..

tamamdır kuruyorum..
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.