Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bukalemuns

quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

quote:

Orijinalden alıntı: nowadays

ayarlar kısmına bak....

Tesekkur ettim ayarladim,cok da guzel oldu.sizleri yakalamisken sorayim,ses sinirini ortadan kaldirmak icin bir tweak varmidir?musicboxdan indirdigim muzik ses sinirina takiliyor.nedenini cozemedim.kalora bu arada tema gercekten cok iyi

Sakın sesle oynama
    Kızın 5.nesil cillop gibi touchının hoparlörü patladı

Benin dedigim su ab ses siniri olayini asmak.kulaklikla dinlerken yani sesi acnak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Güncellenen Tweak'ler :

Updated: Notifier+ 8.0
    Updated: Stepper 2 (iOS 8) 1.0-3
    Updated: IMN for iOS 8 0.13-4
    Updated: WhatsApp for IMN 0.2-9
    Updated: donTouch 0.0.9-1
    Updated: iconNotifier 0.0.5-1
    Updated: springPage 1.0.6-1
    Updated: exKey 1.8.6-1
    Updated: LocationFaker8 (iOS 8) 1.0-2
    Updated: Azerbaijani Keyboard iOS 7 & 8 1.1
    Updated: InstaEnhancer 1.6
    Updated: QQ主题管家 1.0-7
    Updated: NowListening 1.9.9

abim bak şimdi appheads açıkken kilit ekranında msj geliyor ya cevapla diyip kalvye çıkıyor hani bu orjinal ios 8 in özelliği ama appheads açıkken cevapla diyince kilit ekranında msj yukarı geçiyor doğru ama klavye açılmıyor sendede varmı
  • Hocam bende Herhangi bir Sıkıntı yok Stabil çalışıyor,
    sizde çakışan bir tweak olabilir yada Kaldırıp tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz :)
  • facebook bildirimlerini silmek için bir tweak var mıdır :)
  • timepasscode'dan sonra virtualhome'a birşeyler oldu touch id sapıttı.kaldırmama rağmen düzelmedi gece gece baştan restore ediyorum.imzalar hala kapanmadı şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

timepasscode'dan sonra virtualhome'a birşeyler oldu touch id sapıttı.kaldırmama rağmen düzelmedi gece gece baştan restore ediyorum.imzalar hala kapanmadı şükür

pList Dosyalarını silerekte eski ayarlar yerine getirelebilirdi denedin mi :)
  • Güncellenen Tweak'ler :

Updated: Automa 1.0.2-1
    Updated: Notifier+ 8.0-1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

timepasscode'dan sonra virtualhome'a birşeyler oldu touch id sapıttı.kaldırmama rağmen düzelmedi gece gece baştan restore ediyorum.imzalar hala kapanmadı şükür

pList Dosyalarını silerekte eski ayarlar yerine getirelebilirdi denedin mi :)

Aynen ilk onu sildim icleaner da ayar dosylarından.Sonra cydia dan kaldırdım.Respring ten sonra icleaner temizlik yaptım.Ama ilginçtir bazen touch id çalışıyordu bazen çalışmıyordu.Dedim başka zaman imza kapanırsa bu şekilde kullanmaya devam etmeyim baştan restore ettim.Şükür yeni bitti restore herşeyi geri yükledim ,şu an sıkıntısız.

• Bu arada ccquickpro bende gec tepki vermeye basladi 1.0.3 te.bende insanelyi reposundaki 1.0.2 ye dondum su an dorunduz

• arkadaşlar sabah müjdeniz benden olsun.. çinliler yine yaptı yapacağını ve 8.1.1 ve 8.2 beta 1 i jailbreak yapmışlar jailbreak aracınıda yayınlamıslar..site adresiwww.taig.com
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,

Son zamanlarda bir tweak kurmaya çalıştığımda kırmızı olarak activator ile ilgili bir hata geliyor kalora/avtivator yazmaya korumalı gibi bir şey yzıyor bunu nasıl düzeltirim.

Gerçi tweakler çalışıyor ama hata vermesi biraz insanı kıllatıyor. :)

Teşekkürler
  • SANSLI38 S kullanıcısına yanıt
    Ben de haber vermek icin gelmiştim

• Sağlam haber mi? Fake mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Sağlam haber mi? Fake mi?

Sağlam... İClarified da duyurdu... Sadece Windows için şuan ama önce test ediyorlar iClarified Yönerge yayınlarsa düzgün Çalışır....

• Siteden anladığım kadarıyla sanırım tüm cihazlara cıkmamıs 4s 6+ ve ipod modelleri yazıyordu

• eva abilerimizin jailbreaklerini beklediğimiz günler geliyoda aklıma neydi o günler ya yayınlayalımmı yok yok biraz daha bekletelim bugün yayınlıyoruz :) pc başına dikerlerdi bizi keyiflerinin gelmelerini beklerdik
  • Windows da tüm telefonlar için çıktı onayı da geldi...

"How to Jailbreak Your iPhone 6 Plus, 6, 5s, 5c, 5, 4s Using TaiG (Windows) [iOS 8.1.1]

http://iClarified.com/45680"

• iOS 8.1.1 için yayınlanan TaiG grubunun jailbreakini deneyen var mı bilmiyorum, hazır iOS 8.1'in imzaları açıkken ben dayanamayıp deniyorum şu an. Sonuçları size bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 29 Kasım 2014; 10:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

Güncellenen Tweak'ler :

Updated: Notifier+ 8.0
    Updated: Stepper 2 (iOS 8) 1.0-3
    Updated: IMN for iOS 8 0.13-4
    Updated: WhatsApp for IMN 0.2-9
    Updated: donTouch 0.0.9-1
    Updated: iconNotifier 0.0.5-1
    Updated: springPage 1.0.6-1
    Updated: exKey 1.8.6-1
    Updated: LocationFaker8 (iOS 8) 1.0-2
    Updated: Azerbaijani Keyboard iOS 7 & 8 1.1
    Updated: InstaEnhancer 1.6
    Updated: QQ主题管家 1.0-7
    Updated: NowListening 1.9.9

abim bak şimdi appheads açıkken kilit ekranında msj geliyor ya cevapla diyip kalvye çıkıyor hani bu orjinal ios 8 in özelliği ama appheads açıkken cevapla diyince kilit ekranında msj yukarı geçiyor doğru ama klavye açılmıyor sendede varmı

Aynı sıkıntı bende de meydana geldi..kaldırdım şuanda düzeldi..

• PCNerd P kullanıcısına yanıt
    + 1 takip 8.2 yimi deniyosun kardeş yoksa 8.1.1 mi
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.