Bildirim
~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (326. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
8.1 ile memnunum aslında geçmeye değer bi tarafı varmı 8.1.1e iphone 6 plus için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
PkgBackup çalışmıyor muquote:
Orijinalden alıntı: tilsimtr
Hocam selam,
Son zamanlarda bir tweak kurmaya çalıştığımda kırmızı olarak activator ile ilgili bir hata geliyor kalora/avtivator yazmaya korumalı gibi bir şey yzıyor bunu nasıl düzeltirim.
Gerçi tweakler çalışıyor ama hata vermesi biraz insanı kıllatıyor. :)
Teşekkürler
Ayarlarını yapıp yazılımı açıyorum ilk açar açmaz birşeyler yapmaya başliyor sonra programdan atıyor.
8.1.1e geçicemde cydia yedeklerimide almak istiyorum :)
Ya da bunun dışında hangi yazılımla yapabilirim ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozan915
quote:
Orijinalden alıntı: melankoln34
quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Güncellenen Tweak'ler :
Updated: Notifier+ 8.0
Updated: Stepper 2 (iOS 8) 1.0-3
Updated: IMN for iOS 8 0.13-4
Updated: WhatsApp for IMN 0.2-9
Updated: donTouch 0.0.9-1
Updated: iconNotifier 0.0.5-1
Updated: springPage 1.0.6-1
Updated: exKey 1.8.6-1
Updated: LocationFaker8 (iOS 8) 1.0-2
Updated: Azerbaijani Keyboard iOS 7 & 8 1.1
Updated: InstaEnhancer 1.6
Updated: QQ主题管家 1.0-7
Updated: NowListening 1.9.9
abim bak şimdi appheads açıkken kilit ekranında msj geliyor ya cevapla diyip kalvye çıkıyor hani bu orjinal ios 8 in özelliği ama appheads açıkken cevapla diyince kilit ekranında msj yukarı geçiyor doğru ama klavye açılmıyor sendede varmı
Aynı sıkıntı bende de meydana geldi..kaldırdım şuanda düzeldi..
proğramı kur eğer mesajlar balonu duruyorsa kaldır çarpıya götür ozaman sıkıntı olmuyor :D
-
BigBoss reposunu eklemeye çalıştığımda kaynak bulunamadı diyor.quote:
Orijinalden alıntı: melankoln34quote:
Orijinalden alıntı: ozan915
quote:
Orijinalden alıntı: melankoln34
quote:
Güncellenen Tweak'ler :
Updated: Notifier+ 8.0
Updated: Stepper 2 (iOS 8) 1.0-3
Updated: IMN for iOS 8 0.13-4
Updated: WhatsApp for IMN 0.2-9
Updated: donTouch 0.0.9-1
Updated: iconNotifier 0.0.5-1
Updated: springPage 1.0.6-1
Updated: exKey 1.8.6-1
Updated: LocationFaker8 (iOS 8) 1.0-2
Updated: Azerbaijani Keyboard iOS 7 & 8 1.1
Updated: InstaEnhancer 1.6
Updated: QQ主题管家 1.0-7
Updated: NowListening 1.9.9
abim bak şimdi appheads açıkken kilit ekranında msj geliyor ya cevapla diyip kalvye çıkıyor hani bu orjinal ios 8 in özelliği ama appheads açıkken cevapla diyince kilit ekranında msj yukarı geçiyor doğru ama klavye açılmıyor sendede varmı
Aynı sıkıntı bende de meydana geldi..kaldırdım şuanda düzeldi..
proğramı kur eğer mesajlar balonu duruyorsa kaldır çarpıya götür ozaman sıkıntı olmuyor :D
Alıntıları Göster
-
Springtomize 3 iOS 8.1.1'de çalışmıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cydia'nın ana sayfasında "Daha fazla paket kaynağı" diye bir bölüm var oraya girin ordan ekleyin. -
-
BigBoss Reposunun kendiliğinden ekli olması gerekiyordu. Siz mi sildiniz acaba? Açıkçası niye böyle bir hata veriyor bilemedim. Belki telefonu tekrar başlatıp eklemeye çalışırsanız sorun düzelebilir. -
Hayır yüklediğimde vardı tweak eklemek istediğimde bu hatayı verdi sonra kaldırıp tekrar ekleyince de aynı hatayı vermeye başladı. Yeniden başlatıp denedim sorunsuz eklendi şimdi. Teşekkür ederim yardımın için.quote:
Orijinalden alıntı: PCNerd
BigBoss Reposunun kendiliğinden ekli olması gerekiyordu. Siz mi sildiniz acaba? Açıkçası niye böyle bir hata veriyor bilemedim. Belki telefonu tekrar başlatıp eklemeye çalışırsanız sorun düzelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 29 Kasım 2014; 14:32:19 > -
quote:
Kaynaklarınızda BigBoss reposu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz. BigBoss reposunu ekleyin kaynakları yenileyip bir daha yüklemeyi deneyin.
@MysticDesign
Hocam sonuçta 8.1.1 iOS 8.1'deki hataların çoğunu gideren bir yama olduğu için yüklemenizde fayda var. Tabi işin JB boyutu hakkıında bir şey diyemeyecem. Şu an 8.1.1 JB kullanıyorum bir sorun görmedim, ileriki zamanlarda ne olur bilemem isterseniz biraz daha bekleyin.
BiggBoss reposu var ya kaynaklar arasında ... -
Arkadaşlar veency'ye alternatif, pc den ios'u kontrol edebileceğimiz tweak var mı?quote:
Orijinalden alıntı: visualizequote:
Kaynaklarınızda BigBoss reposu olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz. BigBoss reposunu ekleyin kaynakları yenileyip bir daha yüklemeyi deneyin.
@MysticDesign
Hocam sonuçta 8.1.1 iOS 8.1'deki hataların çoğunu gideren bir yama olduğu için yüklemenizde fayda var. Tabi işin JB boyutu hakkıında bir şey diyemeyecem. Şu an 8.1.1 JB kullanıyorum bir sorun görmedim, ileriki zamanlarda ne olur bilemem isterseniz biraz daha bekleyin.
BiggBoss reposu var ya kaynaklar arasında ...
Alıntıları Göster
-
Ana Sayfaya Ekleniyor Linkler :)quote:
Orijinalden alıntı: Cthulhu Fhtagn
Arkadaşlar veency'ye alternatif, pc den ios'u kontrol edebileceğimiz tweak var mı?
Alıntıları Göster -
-
iOS 8.1.1 İçin Jailbreak Resmi Site - Linkler Eklendi!!quote:
Orijinalden alıntı: tilsimtr
Hocam selam,
Son zamanlarda bir tweak kurmaya çalıştığımda kırmızı olarak activator ile ilgili bir hata geliyor kalora/avtivator yazmaya korumalı gibi bir şey yzıyor bunu nasıl düzeltirim.
Gerçi tweakler çalışıyor ama hata vermesi biraz insanı kıllatıyor. :)
Teşekkürler
8.1.1 Yükselttikten Sonra Yapılışını Adım Adım Resimlerle Anlatmaya Çalışacağım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 29 Kasım 2014; 15:33:29 > -
Hocam bu sefer geç kaldın, sabah erken saatlerde güzel haber geldi :) -
Düşündüm de bu appheads sanki iphone dan ziyade ipad için daha yararlı gibime geliyor kaldırma arefesindeyim bu tweak'i iphone'dan pek kullanışlı durmuyor iphone için intelliscreen x bence iphone'a daha çok yakışıyorquote:
iOS 8.1.1 İçin Jailbreak Resmi Site - Linkler Eklendi!!
8.1.1 Yükselttikten Sonra Yapılışını Adım Adım Resimlerle Anlatmaya Çalışacağım :) -
quote:
Hocam bu sefer geç kaldın, sabah erken saatlerde güzel haber geldi :)
Hocam Geleceği Belliydi Zaten :)
Artık JB Açıkları Kolay Bulunuyor :)
Yapacak Bir Şey yok :) 8.2 Beta'da ki Açıkları Finalde de Kullanabilirler :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X