Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
450.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalora

Five Icon Dock (iOS 7 - 8) (1.1-1) Bizdeki sorunsuz çalışıyormuş beyler bilmiyorum bilginiz varmı .

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam merhaba o alttaki ikonların arkasını nasıl şeffaf yaptın ve yansımalı görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch spring sadece bende mi safe moda atiyor ? İlk kurdum kullandim cihaza reset attim bir daha calismadi kurdugum tum tweakleride kaldirdim yalandan

• Benim daha ilginç bir sorunum var şu an. Mesela Tweak kurunca artık Ayarlar kısmına gelmiyor. Alkaline kurdum gelmedi ama tweak çalışıyor. Ayarlar bölümünde sadece bunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 3 Kasım 2014; 0:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Benim daha ilginç bir sorunum var şu an. Mesela Tweak kurunca artık Ayarlar kısmına gelmiyor. Alkaline kurdum gelmedi ama tweak çalışıyor. Ayarlar bölümünde sadece bunlar var

Aynisi bana da oldu bugun respring desene bi yada reboot oyle duzeldi bende

• Hocam merhaba tekrardan telefonda bir numarayı yazarken mesela son 2-4 basamak kala tahmin eden bir tweak var mı ? Araştırdım ancak kualdialer varmış virüs gibi lanet olsun ona idealer denedim.

@kalora
    @iFenix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 3 Kasım 2014; 1:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

Benim daha ilginç bir sorunum var şu an. Mesela Tweak kurunca artık Ayarlar kısmına gelmiyor. Alkaline kurdum gelmedi ama tweak çalışıyor. Ayarlar bölümünde sadece bunlar var

Aynisi bana da oldu bugun respring desene bi yada reboot oyle duzeldi bende

Teşekkürler :)

• Güncellenen Tweak'ler :

MyWi 8.0 (iOS 8 Library) 8.00.01
    MyWi 8 8.00.01
    MyWi OnDemand 8.00.01
  • quote:

Five Icon Dock (iOS 7 - 8) (1.1-1) Bizdeki sorunsuz çalışıyormuş beyler bilmiyorum bilginiz varmı .

Evet hocam çalışıyor. Bir de Tema adınızı öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

quote:

Hocam merhaba o alttaki ikonların arkasını nasıl şeffaf yaptın ve yansımalı görünüyor?

ClassicDock+TransparentDock indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 3 Kasım 2014; 1:31:58 >

• Beyler iOS 8'e uyumlu ücretli tweakleri satın alamıyorum. Cydia, iOS sürümünüze uygun değildir satın alamazsınız diye uyarı veriyor. Çözümü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 3 Kasım 2014; 1:42:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Beyler iOS 8'e uyumlu ücretli tweakleri satın alamıyorum. Cydia, iOS sürümünüze uygun değildir satın alamazsınız diye uyarı veriyor. Çözümü bilen var mı?

Bu zaten Cydia nın girişinde kırmızı alanda uyarı olarak yazıyor henüz satın alımlar yapılamıyor diye çözüm şuanlık yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobodyisbad

quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

quote:

ClassicDock+TransparentDock indir

Teşekkür ederim

• quote:

quote:

Beyler iOS 8'e uyumlu ücretli tweakleri satın alamıyorum. Cydia, iOS sürümünüze uygun değildir satın alamazsınız diye uyarı veriyor. Çözümü bilen var mı?

Bu zaten Cydia nın girişinde kırmızı alanda uyarı olarak yazıyor henüz satın alımlar yapılamıyor diye çözüm şuanlık yok :)

Girişteki yazıyı okuyacak kadar ingilizcem yok malesef :) O uyarıyı kasdetmemiştim, resime ekledim bahsettiğimi. Güncelleme beklicez o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Girişteki yazıyı okuyacak kadar ingilizcem yok malesef :) O uyarıyı kasdetmemiştim, resime ekledim bahsettiğimi. Güncelleme beklicez o zaman.

Benimde İngilizcem yok merak ve çeviri saolsun :) evet bi çok şeyi beklediğimiz gibi bunuda bekleyeceğiz maalesef.

• yukledigim peogramlardan surekli atiyor sorun ne acaba? movie box, 3g unrestrictor vs..
  • quote:

quote:

Evet hocam çalışıyor. Bir de Tema adınızı öğrenebilir miyim ?

Bende cok beğendim hocam tema adı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgnx

yukledigim peogramlardan surekli atiyor sorun ne acaba? movie box, 3g unrestrictor vs..

??

• "Byta Font 2" İçin Yazı Font'u iOS 8.1 Uyumlu Klavye Sorunu Yok..

Font : "Bariol Font iOS 8"
  • "AppSync 5.0 Beta 2" Kısa Süre İçerisinde Gelecektir..

İçerik :

Rewriting asu_inject for AppSync Unified 5 beta 2. This should fix the issue where ASU sometimes doesn't inject into installd after reboots.
  • İos 8 jb nasıl şuan stabilmi ?

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.