Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
1
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• abi 1400 liraya kadar en iyi mobil nedir sıralarmısın

• gm discovery2 plus ne zaman çıkacak

• zalman reserator 3 max tavsiye edrmisiniz

• Size test için gönderilen ürünleri kırarsanız veya hasar verirseniz ne oluyor parasınımı alıyor ?

• Mesut abi yeni pc toplayacağım.3 monitör kullanmayı düsünüyorum.Sence hangi ekran kartını tercih etmeliyim ?

• mesut abi sence casper via v8 ve casper via 5 nasıl alınır mı bu 2 cihaz

• 1500-2300 çivarı bir laptop önerirmisiniz?

• Yeni katıldım önceden başka birisi aynı soruyu sorduysa özür dilerim. :) 2.300 tl iphone 6 ya vermeli miyim?

• Nvidia GTX 9xxM serisi ekran kartlı laptoplar nezaman piyasada olur? Beklemeye değer mi ?

• Abi samsung note 3 için android 5.0 güncellemesi gelir mi ?

• mesut bey adobe photoshop cs6 için ekran kartları ne kadar önemlidir
    eğer önemliyse bi ekran kartı önerirmisiniz bu soruma cevap verirseniz çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: elmayıçoksevenkişilik

Elimde Galaxy S4 Var, sizce iPhone 6'ya geçmelimiyim.Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.
    Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 19 Ekim 2014; 21:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

Xperia z3 ile z2 arasında çok fark varmıdır yeni bir amiral gemisi alacak olan biri xperia z2 mi z3 mi alır sizce mesut bey
    abi yayın çok güzeldi. ağzına sağlık. hep dağınık olsun.

• Abi samsungun güncellemeleriyle ilgili bi haberi yok mu çok meraklıyız ? not 3 veya s4 gibi.

• mesut bey adobe photoshop cs6 için ekran kartları ne kadar önemlidir
    eğer önemliyse bi ekran kartı önerirmisiniz bu soruma cevap verirseniz çok sevinirim...

• Oyun için kulaklık tavsiye eder misiniz ayni zamanda filmler için de kullanılabilecek bass performansı iyi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.