Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
9.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi sen bir telefon yapacak olsan tasarımını nasıl yapardın?

• verdiğin bilgiler için teşekkür ederim mesut abi
    benim zaten almak gibi bir niyetim yok :)

• Linux hakkında düşünceleriniz.
    Mesut Çevik ile Canlı 'Teknoloji Sohbetleri' 2. sezon ilk program yayın tekrarı

• galaxy s2 telefonum var artık çok yavaşladı reset atıyor kendine ve şarjı hemen %100 den % 10 a düşüyor yaklaşık 2000 tl kadar bi bütçem var ne önerirsin nexus 5 veya gelirse 6 nasıldır birde tablet olarak nexus 9 mu ipad air mi çok teşekkür ederim abi

• Mesut bey Elektronik cihazlara yapılan zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İyi yayınlar Mesut abi, Broadwell işlemciler haswell işlemcilerle kıyaslandığında üstüne büyük bir fark kuracak mı yoksa haswell işlemciler kullanılmaya devam edilmeli mi? Amd nasıl bir hamle yapacak bir bilgin var mı? Teşekkürler.

• mesut abi 1550 - 2300 arası bir laptop önerirmisiniz?

• Abi samsung note 3 için android 5.0 güncellemesi gelir mi ?

• Mesut Bey note 4 incelemesi nezaman olcak?

• merhaba, mac mini hakkında görüşleriniz neler?
    Satılık_iPad mini Smart Cover_mavi; 75 tl yeniden farksız aos tan alınma
  • mesut abi nexus 4 telefon var arada bir oyunlari calistirmıyo ram %10 gorunuyo sebebo nedir

• abi arkaplanı daha iç açıcı bir şey yapar mısın :(

• Fiziksel tuşlar telefonda da yatay kullanımda sıkıntı çıkardıkları için bence kullanılmamaları yerinde ki ekrana kısmen uzak kaldıklarından tam ekranda sanal tuşları göstermek için harcadığımız çabayı parmağımızı uzatmak için harcıyoruz. Sanal olanlar dikey ve yatay kullanımda daha rahat kullanım sunuyorlar. Mantıklı bir geçiş bence de sonuç olarak sanal tuşa geçme olayı.

Ek olarak bozulma gibi dert de olmuyor olay sanal olunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 19 Ekim 2014; 22:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey merhaba the evil within oyunu korku konsepli oyunu deneme şansınız oldu mu nasıl buldunuz satın almamız için tavsiye edermisiniz pc için diyorum bu tarz başka hangi oyunu tavsiye edersiniz ya da gelecek var mi saygılar

• Game notebook olarak msi mi asus mu msi ge70 gt70 alinirmi

• Slm evobt rs6 slim telefonu nasil abi.

• mesut abi ilk önce s.a bazı çin malı konsollar iyimidir

• Discovery elite i seni dinleyerek aldim bin pismanim. Bu pismanlik için teşekkürler.

• Abi i5 işlemci 8 gb ram 2 gb ekran kartı laptop 1.600 tl edermi ? almayı düşünüyorum bir profesyonelden yardım almak istedim :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.