Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fragmandaki dublajı beğenmedim ben o yüzden.. yoksa önyargı değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gold wireless companion uygulamasında acaba last of us 2 için ses ataması olacak mı ? Geçen sayfalarda yazılmış ama net bir bilgi yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    ben yazdım hocam.. reddit'te araştırdım gelecekmiş ama gününde değil (1 hafta sonra belki)

• oyunda multi olacak mi acaba? ilk oyundaki multi efsaneydi, 155 level falan olmuştum.

• travesti karakterin
    seks sahnesi
    de yayınlandı reddit'te

valla bravo naughty dog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 18 Haziran 2020; 8:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiet00

ben yazdım hocam.. reddit'te araştırdım gelecekmiş ama gününde değil (1 hafta sonra belki)
    O zaman bir anlamı yok ya😁

• Akşam oyuna dalana kadar görüşürüz ,konuya girmeyecegim

• kenanbal kullanıcısına yanıt
    Hocam sızan videolarda multi modu vardı. Çıkışında olmaz ama belki sonradan gelebilir.

• oyun sonu berbat olmuş izlediğim kadarıyla
  • Jadura-CA kullanıcısına yanıt
    inşaallah olur ya, o kasa açma modu mükemmeldi, mermi bitince tekme tokat girisiyorduk. mahalle kavgası gibi oluyordu kasanın başında

• Bu nesildeki en cok bekledigim oyuna sadece saatler kaldi 21:30da hayat duracak benim için

• açında oynayalım ya valla saatler saymak çok saçma geliyor millet çatır çatır 1 hafta önce oynadı bitirdi
  • Akşam 21:30 The Last of US PART II : Online

LIVE : OFFLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 18 Haziran 2020; 9:13:30 >
  • Arkadaşlar özellikle youtube'a dikkat edin derim. Video başlığı ve görseli ile çok ağır spoiler veriliyor. Anasayfada gezerken en kritik noktanın spoilerını yedim maalesef.
  • Benim anahtarlıkta geldi

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Haziran 2020; 10:36:6 >
  • Ya arkadaş spoiler paylaşmayın şu konuda yahu! İlla paylaşacaksanız ayrı spoiler konusu açıldı gidin orda paylaşın sinir oluyorum artık valla

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Talha aynacı spoilerların hepsini biliyordu ve oyuna 95 puan verdi. Yani o spoiler oyunun çok küçük bir kısmı ve hepside doğru değilmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Haziran 2020; 9:26:52 >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Hocam spoilerlı konu var oraya yazsaydınız keşke. Bu konudaki bir çok kişi oyunun finalini kendi deneyim etmek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Haziran 2020; 9:42:59 >
  • Son 12 saat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    Finalde şu oluyor, bu oluyor demedim ki. Sadece beğendim veya beğenmedim dedim. Görmek istemeyen varsa diye de spoiler içine aldım bunu.

• 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.