Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.230.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta Kalanlar için trophy var mı biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Millet akşam ve gece abanda için serverlar çöktü Bu saatten sonra da artık rahatlama olur herkes indirir
    aceleye ne gerek var anlamıyorum. indirince sanki hemen oynayacak indirenler. yarın indir, 2 gün sonra indir, gece açık bırak uyu zaten.
  • console-master kullanıcısına yanıt
    7 yıldır herkes bekliyor heyecandan indiriyorlar ondan bu kadar yoğunluk oldu çöktü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi çok vurucu bulmamış geri kalanı çok iyi bulmuş.Hikaye Death Stranding gibi herkese göre değilmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oo puan 96 gelmiş
    Enfes bir oyun bizleri bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Benim tahminim 96 şahsen. 97 olmasını çok isterdim ama zor duruyor. 96 da büyük bir şey ama ne olursa olsun bir şekilde bu puanı alacağını düşünüyorum. En azından 95 aşağısını kabul etmiyorum.
    Biliyorsunuz günlerdir konuya uğramıyorum. İnceleme puanlarını görünce şu mesajı yazmak istedim dostlar. Nokta atışı yapmışım.

Umarım düşmez, tam tersine artar.

Şimdi geri kaçıyorum konudan. Herkese tavsiyem hiçbir incelemeyi okumamanız, izlememeniz. En ufak bir imalı spoiler bile tadınızı kaçırabilir. Ben tüm sabrımla aynı çizgide devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Haziran 2020; 12:25:13 >

• Ya şu Hint Amazon'a kod gelse preorder vericem fırsatım vardı almadım şimdi kaldım mal gibi...
  • Bence konu başlığı değiştirilmeli, metacritic puanı yazılmalı.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Ben 97 diyordum ama tutmadı be, güzel tahmin :)

• Müebbet yemiş hesap. Kendi oyununu bile promote ettirmiyorlar insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 12 Haziran 2020; 12:26:7 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    senin gibi bende tam yakaladım hocam 96
  • Ghost of Thusima inşallah 85 ortalama ile gelir bence 82-85 arası olacak gibi geliyor. İncelemeleri okumayın izlemeyin gerçekten bahsedilmese bile hikayeden insan oynanışı anlatmaları kesitleri görmek bile tat kaçırır. Bazıları zaten dedikleri şeylerden anlamanı sağlıyor hikayedeki bazı noktaları. Sıkın dişini beyler bayanlar perşembe gecesi alev alacak ps'lar.
  • Metacritic 96 vermişse bu oyun olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupalarından herhangi bir gelişme var platinciler olarak pusuda bekliyoruz
  • standart ps4'te grafikleri bilerek mi çamurlaştırmışlar?

bu kadar fark olması normal mi ya?

resmen bulanık?
  • Puanlar muazzam preorder veriyorummmm. Hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel bir oyun bizi bekliyor.

• Alip oynayacaktim ama en ufak bir Hype yoktu uzerimde yalniz puanlari gorunce kimil kimil oldu icim heyecanlandim bi preorder cekelim :))

• Şerefsiz satılık gamespot, ilk oyuna da 8 vermişti. Karıya oyun inceletirsen böyle olur.

• Arkadaşlar oyunu çok önceden ön sipariş vermeme rağmen indiremiyorum ve kütüphanede gözükmüyor ? Herkesin kütüphanesinde gözüküyor mu ? Gözükmeyen var mı ?

• pixopatyoutube
    THE LAST OF US PART II İNCELEME (SPOILER’SIZ)
    https://www.youtube.com/watch?v=aL7Awlj2T44&feature=youtu.be

Izledigim en iyi incelemelerden.

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.