Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanda joel ellie ye gitar çalıyorduya o sahneleri acaba oyunda oynanırmı olacak yoksa sadece flashback olarak mı göreceğiz umarım ilk bir kaç saat ilk oyunun sonundan başlar ve ellie nin küçüklük hallerini oynayabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt

Oynanabilir. Gitarı sen çalıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce bu doğrumudur
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Arkadaşlar şuana kadar bulduklarım, tekrar tekrar izleyip sesleri başka filmlerden anımsama yoluyla buluyorum Ellie'yi hiç tanıyamadım yeni bir isim olmali
    Zeki Atlı - Joel

Rıza Karaağaçlı-Villian karakterlerden biri

Arda Aydın-Jesse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 6 Mayıs 2020; 21:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikakcayps

ellie'nin joel'a bakışı bitirdi beni.
    istiyelim bu kızı sana
  • Yayımlanan videoyu izlemedim ; izlesem mi

• Dublaj ın ses rengi karakter tiplerine hiç uymamış.hele Joel in sesi tipine göre çok genç olmuş.

• Görünen o ki sızıntı görüntülerin hepsi baya eski buildlerden. Sızıntılarda gördüğümüz grafiklerden çok daha iyi grafiklerle karşılaşacağız.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız ancak abby i kötü işlediklerini veya nasıl işlediklerini henüz görmedik bile. 25 saatlik oynanış sunacak bir oyundan bahsediyoruz. He oyunu oynarsınız dediğiniz gibi işleyişten de nefret edersiniz o zaman eleştiri yaparsanız tabii ki tek bir laf etmem. Ben sadece çıkan leaklerdeki atlaya atlaya giden cutsceneleri izleyip hiç iyi işleyememişler denmesini saçma buluyorum. Ama sonuçta oyunun parası sizden çıkacak yok ben deneyimlemek istemiyorum bunu dersiniz sizin tercihiniz saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 6 Mayıs 2020; 22:40:4 >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Keşke sahneleri degistirseler

• Abby'nin fragmanda olmaması çok saçma geldi bana

• emretor23 kullanıcısına yanıt

Oyunun yarısını onla oynayacağımızı sanmıyorum ben. 3-4 saatlik oynanış yeter de artar bence. Dediğiniz gibi fragmanda da yok. 2017'den beri göstermediler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenrir00 -- 6 Mayıs 2020; 22:20:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Olm niye spoiler veriyonuz ?

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Noldu birden hepiniz spoiler vermeye başladınız ? Spoiler başlığı vardı sanırım

• Hiko999 H kullanıcısına yanıt
    Spoiler olan başlıkları spoiler içine alıyordum. Bu yazdığımda spoilerlık bişey yoktu diye almadım. Alıyım yinede

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Olm yapmayın böyle şeyler. Siz spoiler yediyseniz, başkalarını zehirlemeyin. Lütfen

• Sızıntıların final sürümden farklı olduğu söylentileri doğru mu arkadaşlar? Umarım öyledir.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Duyduğuma göre doğru ama oyunun bazı anlarında hikayede verdiğimiz kararlar var diyolar. Hikaye seçimleri. Oyunun 2 sonu var diyolar. Bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiko999

Duyduğuma göre doğru ama oyunun bazı anlarında hikayede verdiğimiz kararlar var diyolar. Hikaye seçimleri. Oyunun 2 sonu var diyolar. Bilemedim
    Spoiler yiyince ve yediğimiz spoilerlar da pek iç açıcı olmayınca soğumuştum oyundan açıkcası. Umarım güzel bi hikaye görürüz.

• Ben daha ilk başta yazmıştım. Sızıntı olarak verilen SPOILER içerikler ; Tamamiyle Naughty Dog’un bilgisi ve bizzat kendileri tarafından ters köşe yapıldı oyuna.

Bu oyun ile beklenti ; Dünya üzerinden hic bir oyunda olmadı. Neredeyse 7 senedir beklenilen bir oyun var , bu dünyada.

Birşeyleri bilerek ve isteyerek ters köşe yaptılar. Ben bir oyunun sonunda ağladığımı hiç hatırlamıyorum.

İçiniz rahat olsun , okuduğunuz ve gördüğünüz ne varsa spoiler olarak , tamamiyle bambaşka şeyler olarak karşımıza çıkacak. Görüntüler “ TAMAMIYLE FAKE “ demiyorum. Ancak , sadece bize göstermek istediklerini gösterdiler.

Belki bir Flashback , belki bir rüya , belki de tamamiyle bir hayaldi paylaşılan görseller oyun içiyle alakalı.

ND’ye güveniniz olsun

Oyun ciktiktan sonra alıntılarsınız

• 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.