Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrardan çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speederly kullanıcısına yanıt
    Düşünsene sana özelden yazıp

Merhaba kardeşim,
    Oyunun en can alıcı noktası.......... diye yazıyormuşuz

Öyle bir ileti atmışsın ki insanın şeytana uyası geliyor
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kolay gelsin size de :)

• Oyunu biraz önce bitirdim ve her dakikasından keyif aldım.
    Adamlar önce nefret öfke ile doldurup sonra acaba biten bir karakter karşısında bu kadar intikam yeterli mi diye kafanıza işliyorsa bana göre o hikaye başarılı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 10 Eylül 2020; 16:44:36 >
  • Selam dostum bence o senin düşüncen bırakta bence insanlar kendileri oynayıp karar versin sen oynamadan izlemişsin izlemek ile oynamak aynı şey değil oynarsan nasıl keyif alınacağını bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: matea3535

Selam dostum bence o senin düşüncen bırakta bence insanlar kendileri oynayıp karar versin sen oynamadan izlemişsin izlemek ile oynamak aynı şey değil oynarsan nasıl keyif alınacağını bilirsin
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 13 Kasım 2020; 18:29:35 >
  • Aksine 1.oyunu beğenmeyenler daha çok beğeniyor 2.oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Aksine 1.oyunu beğenmeyenler daha çok beğeniyor 2.oyunu
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 13 Kasım 2020; 18:29:57 >
  • profilinden belli zaten senin oyunu beğenmemen sen git xbox gamepassla devam et
  • Nerde kaldi bu online, yetti ha. Bitiren bitirdi tamam artik epic aykiri bir hikayenin tadina herkes bakti. Guzel manyak bir is cikardiniz anladik. Cikarin su standolen online cd yi.
  • Oyunda final kısma geldim bu gece biter sanırım lakin şu abby nin bedeni neden erkek gibi modellenmiş kasıtlı yapıldıgı açık ve oyundan soğudum şu tip yüzünden zaten bi çok ara sahnede memesi bile yok dümdüz yapımcılar neyi amaçladı acaba elliyi lezbiyen yaparak ayrıca..
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 11 Eylül 2020; 16:10:52 >
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• quote:

Orijinalden alıntı: matea3535

profilinden belli zaten senin oyunu beğenmemen sen git xbox gamepassla devam et
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 13 Kasım 2020; 18:30:30 >
  • Neden boyle bir hikaye yazmak istemis ilginc

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Düşünsenize Thor Kratosu çekici ile sadistçe öldürüyor, Atreus finalde Thoru affedip bırakıyor. Bu oyunda işte boyle bir oyun😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 13 Eylül 2020; 6:44:23 >
  • Yara ya hastaneden tibbi malezeme getirme bolumu bittti. Oyunu yerden yere vurmakta haklilar. Bu mu yani ? O kadar sikmaya basladi ki . Oyunu uzatmak icin sacma sapan seyler yapmislar . Abby ile bu kadar uzun oynamaya ne gerek var.

Ellie ile de ayni harita uzerinden git gel yapiyorduk.

Grafikler,Oynanis,Atmosfer EFSANE ama Senaryo R E Z A L E T !
  • Oyun çıkalı olmuş kaç ay hala oyundaki kadın karaktere neden penisim kalkmadı diye dolaşanlar var . Yav olm gidin işiniz gücünüz yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

Düşünsenize Thor Kratosu çekici ile sadistçe öldürüyor, Atreus finalde Thoru affedip bırakıyor. Bu oyunda işte boyle bir oyun😂

Finalde Thor'a dokunmazsak boynumuzu kırıyor; ama biz affetmek zorundayız.

• devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Abby bolumleri.aksiyon olarak daha iyi Ellieye göre. Ama evet uzatmışlar. Bu oyun 18, 20 saat olsaydı daha derli toplu olurdu. Gezerek oynarsan 30 saat sürüyor bence gerek yok. Hikayeyi çok süründürmüşler

• Arkadaşlar hala oyunun sonunda neden "bu" olmadı diye söylenenler var. İnanın ilk bitirdiğimde 1 ay vesaire ben de öyleydim. Bunun nedeni oyunların bize sunduğu kıtlık.

Fakat Last Of Us 2 sizi alıp oyun olmaktan daha uzağa götürüyor. Karşınıza klasik bütün oyunlarda olan "Al bu düşmanı öldür" algısı yok. Çünkü oyun değil aslında bu gerçek hayat, bütün duygular, bütün karakterler gerçek. Gri, beyaz ayrımı yok. Tıpkı gerçek hayatta ki gibi. İnanın oyunu bitirdiğim de en nefret eden insanlardan biri bendim fakat sonradan anladım ki çok kıt düşünüyormuşum. Zira Last Of Us 2 belki de oyun sektöründe bir daha olmayacak bir şeyi gerçekleştirdi. Kısaca "oyun" algısını herkesin gözü önünde kırdı. Tabii bu tür köklü kararlar tarih boyunca tepki almıştır. Eminim herkes bir gün oyunun amacını, anlatısını anlayacak

• 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.