dostum çalışman süper olmuş yanlız senden bir ricam olacak şu yan kapakdaki DaNgErOuS yazısındaki fontu nerden bulurum yada zor değilse bana da NicaLeuS yazıp jpeg formatına getirebilirmisin? teşekkür ederim
Alıntıları Göster
Buyur kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: DaNgErOuS_MoD
Buyur kardeş
Alıntıları Göster
çok sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: Mizra
çok sağolasın
Alıntıları Göster
Paylaşım
quote:
Paylaşım
Alıntıları Göster
hehe siz olayı aşmışsınız aman dikkat edinde boyadan zehirlenmeyin bu arada odanda pek güzel olmuş kardeşim,kasayla uyum içerisinde.... bu arada bende akçalı boya ile önceden almış olduğum bir kasayı boyamıştım akçalı gerçekten iyi bir marka tavsiye ederim....
quote:
Orijinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
hehe siz olayı aşmışsınız aman dikkat edinde boyadan zehirlenmeyin bu arada odanda pek güzel olmuş kardeşim,kasayla uyum içerisinde.... bu arada bende akçalı boya ile önceden almış olduğum bir kasayı boyamıştım akçalı gerçekten iyi bir marka tavsiye ederim....
Alıntıları Göster
Akçalı süperrr
quote:
yorumların için teşekkürler
plexiyi babamdan fikir alarak gittim buzdolapcıdan bedavaya buzdolabı contası mıknatısı alıp kapaan kenarlarını cevirdim komple japonla yapıştırdım kaliteli bi zapon kullanmanı tavsiye ederim yanlız mıknatıslar hafif kaydırabilio ağarlık olunca bide air duct ağaarlık yaptıı için kapaan kaymasını engelliyen ufak iki plexi parçası yapıştırıdım kasanın altına onlarıda boyadım kamufile oldular
o yuvarlak delii ise punch yardımı ile çatım çok kolay ve çok düzgün oldu
Alıntıları Göster
Süper olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
Süper olmuş
Alıntıları Göster
Saol düşünüyorum Datron modemide mi modlasam hassas alet diolar elimde kamasın sonra
quote:
Saol düşünüyorum Datron modemide mi modlasam hassas alet diolar elimde kamasın sonra
Alıntıları Göster
aman abi
quote:
bide senden ricam o kasa benimkinden olduu için modlanmamış yada az modlu resimlerini koyarsan buraya sevinirim
Alıntıları Göster
Bu arkadasdan tirsmaya basladim kasadan basladi klavyeye atladi ordan mouse gecti ordan da odasina gecti.Yarin birgün kendini de modlamaz işallah.
quote:
Akçalı süperrr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: alifidan
Akçalı süperrr
şimdi mi söylenir bu bende kastım baya bir süre marshall aradım kadıköyde her yerde akçalı vardı
bende dandiktir die almadım off off
gittim henkel in boyasından aldım praktikerden
quote:
Orijinalden alıntı: CoxeD
quote:
Orjinalden alıntı: alifidan
Akçalı süperrr
şimdi mi söylenir bu bende kastım baya bir süre marshall aradım kadıköyde her yerde akçalı vardı
bende dandiktir die almadım off off
gittim henkel in boyasından aldım praktikerden
Alıntıları Göster
üzüldüm senin adına sen al eline sünger zımparayı başla zımparaya h3nkel mekel tıraş in iisis akçalıı ayne gibi boya
quote:
üzüldüm senin adına sen al eline sünger zımparayı başla zımparaya h3nkel mekel tıraş in iisis akçalıı ayne gibi boya
Alıntıları Göster
yahu ben akçalı kullanmıştım vaktiyle ama tek kelimeyle iğrençti florasan turuncu renkteydi ama bir fanımı berbat etmişti.. allahtan bir fan boyadım, gidip marshall almıştım sonra, yine aynı renk uv bir boya, pırıl pırıl boyamıştı..
plexiyi babamdan fikir alarak gittim buzdolapcıdan bedavaya buzdolabı contası mıknatısı alıp kapaan kenarlarını cevirdim komple japonla yapıştırdım kaliteli bi zapon kullanmanı tavsiye ederim yanlız mıknatıslar hafif kaydırabilio ağarlık olunca bide air duct ağaarlık yaptıı için kapaan kaymasını engelliyen ufak iki plexi parçası yapıştırıdım kasanın altına onlarıda boyadım kamufile oldular
o yuvarlak delii ise punch yardımı ile çatım çok kolay ve çok düzgün oldu
Alıntıları Göster
Tek kelime ile süper olmuş kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: Stranger
yahu ben akçalı kullanmıştım vaktiyle ama tek kelimeyle iğrençti florasan turuncu renkteydi ama bir fanımı berbat etmişti.. allahtan bir fan boyadım, gidip marshall almıştım sonra, yine aynı renk uv bir boya, pırıl pırıl boyamıştı..
HOCAM BEN PARLAK AKÇALI ALDIM ve hiçbir sorun olmadı akçalının uv olan boyası wawrmı bilmiorum senin aldıın boyayı hiç görmedim bi resmini koysana muhtemelen bozuktur çünkü ben akçalıya hasta oldum ewde boyıcak yer arıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: StrangerXT
HOCAM BEN PARLAK AKÇALI ALDIM ve hiçbir sorun olmadı akçalının uv olan boyası wawrmı bilmiorum senin aldıın boyayı hiç görmedim bi resmini koysana muhtemelen bozuktur çünkü ben akçalıya hasta oldum ewde boyıcak yer arıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: StrangerXT