Şimdi Ara

^^DaNgErOuS Mod + Lcd Mod 2x16 + Alıcı Moddd + YENİLENDİİİİİİ^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
26.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

^^DaNgErOuS Mod + Lcd Mod 2x16 + Alıcı Moddd +  YENİLENDİİİİİİ^^
  • çok sağolasın
  • Paylaşım
  • hehe siz olayı aşmışsınız aman dikkat edinde boyadan zehirlenmeyin bu arada odanda pek güzel olmuş kardeşim,kasayla uyum içerisinde....
    bu arada bende akçalı boya ile önceden almış olduğum bir kasayı boyamıştım akçalı gerçekten iyi bir marka tavsiye ederim....
  • Akçalı süperrr
  • Süper olmuş
  • Saol düşünüyorum Datron modemide mi modlasam hassas alet diolar elimde kamasın sonra
  • aman abi
  • Bu arkadasdan tirsmaya basladim kasadan basladi klavyeye atladi ordan mouse gecti ordan da odasina gecti.Yarin birgün kendini de modlamaz işallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alifidan

Akçalı süperrr

şimdi mi söylenir bu bende kastım baya bir süre marshall aradım kadıköyde her yerde akçalı vardı

bende dandiktir die almadım off off

gittim henkel in boyasından aldım praktikerden

• üzüldüm senin adına sen al eline sünger zımparayı başla zımparaya h3nkel mekel tıraş in iisis akçalıı ayne gibi boya

• yahu ben akçalı kullanmıştım vaktiyle ama tek kelimeyle iğrençti florasan turuncu renkteydi ama bir fanımı berbat etmişti.. allahtan bir fan boyadım, gidip marshall almıştım sonra, yine aynı renk uv bir boya, pırıl pırıl boyamıştı..

acaba benim aldığım boya bozulmuş falan olabilirmi? herneyse..
  • Tek kelime ile süper olmuş kardeş.
  • HOCAM BEN PARLAK AKÇALI ALDIM ve hiçbir sorun olmadı akçalının uv olan boyası wawrmı bilmiorum senin aldıın boyayı hiç görmedim bi resmini koysana muhtemelen bozuktur çünkü ben akçalıya hasta oldum ewde boyıcak yer arıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

yahu ben akçalı kullanmıştım vaktiyle ama tek kelimeyle iğrençti florasan turuncu renkteydi ama bir fanımı berbat etmişti.. allahtan bir fan boyadım, gidip marshall almıştım sonra, yine aynı renk uv bir boya, pırıl pırıl boyamıştı..

acaba benim aldığım boya bozulmuş falan olabilirmi? herneyse..

• hehe abi neyin resmini koyayım boyadığım fan mundan oldu zaten attım he boyanın resmini soruyosan böle beyaz dı dışı işte akçalı yazıodu..
  • abi ben bu akçalının uv olanı nı merak ediom spreyin bi resmi olursa çok ii olur
  • malesef resmi yok =( yaklaşık 7-8 ay önce aldım boyayı
  • tamam ozaman yapcak bişe yoq biyerde bulursam bakcam ama uv duyarlı boyasıda parlak boya kadar iidir inş
  • yaw kardeş kusura bakma çok aptalca bi soru olcak ama cahilliime ver o kasanın köşelerine koyduun ledleri nereye bağladın acaba?
  • yaw dangerous sen ne tehlikeli bi adammışsın gerçekten süper olmuş eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.