hehe siz olayı aşmışsınız aman dikkat edinde boyadan zehirlenmeyin bu arada odanda pek güzel olmuş kardeşim,kasayla uyum içerisinde.... bu arada bende akçalı boya ile önceden almış olduğum bir kasayı boyamıştım akçalı gerçekten iyi bir marka tavsiye ederim....
Akçalı süperrr
Süper olmuş
Saol düşünüyorum Datron modemide mi modlasam hassas alet diolar elimde kamasın sonra
aman abi
Bu arkadasdan tirsmaya basladim kasadan basladi klavyeye atladi ordan mouse gecti ordan da odasina gecti.Yarin birgün kendini de modlamaz işallah.
quote:
Orjinalden alıntı: alifidan
Akçalı süperrr
şimdi mi söylenir bu bende kastım baya bir süre marshall aradım kadıköyde her yerde akçalı vardı
bende dandiktir die almadım off off
gittim henkel in boyasından aldım praktikerden
üzüldüm senin adına sen al eline sünger zımparayı başla zımparaya h3nkel mekel tıraş in iisis akçalıı ayne gibi boya
yahu ben akçalı kullanmıştım vaktiyle ama tek kelimeyle iğrençti florasan turuncu renkteydi ama bir fanımı berbat etmişti.. allahtan bir fan boyadım, gidip marshall almıştım sonra, yine aynı renk uv bir boya, pırıl pırıl boyamıştı..
HOCAM BEN PARLAK AKÇALI ALDIM ve hiçbir sorun olmadı akçalının uv olan boyası wawrmı bilmiorum senin aldıın boyayı hiç görmedim bi resmini koysana muhtemelen bozuktur çünkü ben akçalıya hasta oldum ewde boyıcak yer arıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: StrangerXT
yahu ben akçalı kullanmıştım vaktiyle ama tek kelimeyle iğrençti florasan turuncu renkteydi ama bir fanımı berbat etmişti.. allahtan bir fan boyadım, gidip marshall almıştım sonra, yine aynı renk uv bir boya, pırıl pırıl boyamıştı..