Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
128.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buda hayir demek oluyo galiba :)) cok tesekkur ederim yardimlarin icin biraz daha arastirsam cozerim gibi geldi bakalim :)

Sanirim cozdum siz hic xda dan rom flashlamayi denedinizmi? Orada cyan in lolipop tabanlisi var e custom rom zaten rootlu olur bi sikinti kalmiyor boylece yarin veya c.tesi deniyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparrov61 -- 18 Aralık 2014; 22:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sparrov61

Buda hayir demek oluyo galiba :)) cok tesekkur ederim yardimlarin icin biraz daha arastirsam cozerim gibi geldi bakalim :)

Sanirim cozdum siz hic xda dan rom flashlamayi denedinizmi? Orada cyan in lolipop tabanlisi var e custom rom zaten rootlu olur bi sikinti kalmiyor boylece yarin veya c.tesi deniyecegim.
    Benim Telefon Global Sürüm Kullanıyorum ama şebeke sıkıntısı hala var 5.0 yükledm hala devam ediyor arada ses karşıdakine kesik kesik gidyor telefondan resmen soğudum bunu nasıl düzeltebiliriz bu sıkıntılarıda olmasa bu telefonu hiçbir telefona deişmem

Orijinalden alıntı: sparrov61

Açıkçası ben çok cyanogen mod taraftarı değilim, stock romun üzerine xposed yetiyo bana. g3TweaksBox modülünü de kurduktan sonra istediğim çoğu özelleştirmeyi yapabiliyorum.

Bi deneyin bakalım hep beraber görelim :)
    #VestelAlmaAldırma
    Vestel'in ek vergi isteği kabul edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f2012

müzikle ilgili bir problemim var.

kulaklık takılı iken kablo döndüğünde müzik kendi kendine çalıyor ve duruyor. oysa telefonun kendi müzik uygulamasını kullanmıyorum.

playerpro'da sıla dinlerken birden bire kablo döndü diye murat dalkılıç lafa giriyor sonra çıkıyor

ne yapmak lazım? telefon mu bozuk acaba

aynen kardeş bu sorunun aynısı bende de var. root attıktan sonra olmaya başladı... senin telefonda root var mı _?

• eski telefonum galaxy s di. onda voodoo sound diye bir uygulamayla ses kalitesini vs belirgin bir şekilde güzelleştirebiliyordum. bunda da o tarz bir uygulama var mı? ses yüksek ama ben biraz daha tok baslı ses istiyorum.

Orijinalden alıntı: minur

Arkadaşlar kolay gelsin,
    Sayfa maalesef pasif kaldı. Başlık da ROM vs yazıyor ama konu da yok.

@Cihat arkadaşımız ROM vs ekleyecek mi acaba.

romları deniyorum bu aralar. custom rom olarak şu an AndroidNow HD 7.3 kullanıyorum ama çok beğenmedim. 5.0 custom romlar için biraz erken sanırım. cloudy 2.0 deneyeceğim haftasonu. konuda rom yazıyorda herkes kullandığını paylaşsın görüşlerini yazsın diye ama kimse yazmıyor. rom linki isterseniz paylaşırım tabi ama şu anda favori bir romum yok.

Orijinalden alıntı: kartalx01

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Arkadaşlar, Delga garantili cihazım var , TR pkaet yüklersem radio kapanır mı?
    Birde downgrade yaparken problem çıkıoyrmu androidlerde

tr romlarda radyo apk sı yok sanırım o yüzden radyo kullanamazsınız ama apk olarak bulmak çok zor değil tabi. downgrade işleminde herhangi bir sıkıntı çıkmaz flashtool ile istediğiniz sürüme geçersiniz. custom rom yükleyeceksenizde twrp den rahatlıkla geçersiniz.

mrb cihat benim telefon sürümü v10k-sea pc suitten güncelleme merkezinden v10k hep çıkıyor.arkadaşımın telefonu v10l idi pc suitden v20e yükledi.sonra güncelleştirme kontrol ettiğinde en son sürüm yükledinmiştir,diyor...... benim v10k da niye en son sürüm yüklü değil diyor bir bilgin varsa bana yardımcı olursan sevinirim...

güncellemeler bütün cihazlara aynı anda gelmiyor maalesef. güncelleme geldiğinde zaten uyarı verir. beklemek lazım biraz daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergunsnmz

Aslında aynı sorunu ben de yaşıyorum :)

Google lollipoptan itibaren root erişimine izin vermeyecekmiş anladığım kadarıyla. Tabi yine bir açık bulunmuş :)

Yukarıdaki mesajımda verdiğim bir link var, orada anlatmışlar ama açıkçası ben beceremedim. Normal kdz dosyası değil de img dosyaları koymuşlar, dolayısıyla romu Flash Tool ile yükleyemiyorsun. Yükleyebilmek için TWRP gerekiyor ama o program da rootsuz telefonda çalışmıyor.

İşin üstadı arkadaşlar bu duruma bir el atarlarsa biz de bu root probleminden kurtulucaz :)

5.0 da root yok diye birşey yok. her büyük güncellemeden sonra root biraz geç çıkar. ayrıca xda da rootlu stock ve custom romlar mevcut direk twrp ile kurabilirsiniz. yok rootu ben yapayım diyorsanız biraz daha beklemek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: demireli60

quote:

kulaklık takılı iken kablo döndüğünde müzik kendi kendine çalıyor ve duruyor. oysa telefonun kendi müzik uygulamasını kullanmıyorum.

playerpro'da sıla dinlerken birden bire kablo döndü diye murat dalkılıç lafa giriyor sonra çıkıyor

aynen kardeş bu sorunun aynısı bende de var. root attıktan sonra olmaya başladı... senin telefonda root var mı _?

sorun muhtemelen kulaklıktan yada uygulamadaki bir ayardan kaynaklanıyordur. kulaklığın tam oturduğundan emin olun yada ayarlara bakın çift tıklamayla değiştir gibi bir ayar varsa ondan olabilir. kulaklığın markasıda önemlidir tabi. orijinali değilse etkileyebilir. jack üzerindeki diş sayısı az yada fazlaysa ondan olabilir. ben poweramp kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım. birde başka oynatıcıdan deneyin yine oluyorsa ya kulaklıktan yada cihazdandır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: minur

Arkadaşlar kolay gelsin,
    Sayfa maalesef pasif kaldı. Başlık da ROM vs yazıyor ama konu da yok.

@Cihat arkadaşımız ROM vs ekleyecek mi acaba.

romları deniyorum bu aralar. custom rom olarak şu an AndroidNow HD 7.3 kullanıyorum ama çok beğenmedim. 5.0 custom romlar için biraz erken sanırım. cloudy 2.0 deneyeceğim haftasonu. konuda rom yazıyorda herkes kullandığını paylaşsın görüşlerini yazsın diye ama kimse yazmıyor. rom linki isterseniz paylaşırım tabi ama şu anda favori bir romum yok.

bende cloudy 2.0 yüklemeyi düşünüyorum. Yükledikten sonra görüşlerini yazarsan sevinirim :)

• quote:

quote:

quote:

sorun muhtemelen kulaklıktan yada uygulamadaki bir ayardan kaynaklanıyordur. kulaklığın tam oturduğundan emin olun yada ayarlara bakın çift tıklamayla değiştir gibi bir ayar varsa ondan olabilir. kulaklığın markasıda önemlidir tabi. orijinali değilse etkileyebilir. jack üzerindeki diş sayısı az yada fazlaysa ondan olabilir. ben poweramp kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım. birde başka oynatıcıdan deneyin yine oluyorsa ya kulaklıktan yada cihazdandır.

kulaklıktan kaynaklanabileceğini sanmam çünkü üç aydır aynı kulaklığı kullanıyorum ilk defa bu tip bir sorunla karşılaştım. Birde müzik kendiliğinden değiştikten sonra siyah bir ekran geliyo uygulama yeniden başlatılıyor diye bir yazı var üstünde

• demireli60 D kullanıcısına yanıt
    bugün kulaklık girişini pamuk ve kolonya ile güzelce temizledim lakin yine olmadı.

kulaklıkla alakası yok, farklı farklı kulaklıklarla denedim yine sonuç hüsran.

kulaklık takılı iken kablonun dönmesiyle cihaz: "durdur-çal" fonksiyonu algılıyor. muhtemelen bi cızırtıyı bu şekilde algılıyor.

rootla alakası yok, ben de root yok. lollipopla düzelir diye düşündüm düzelmedi. bu LG nin müşteri hizmetleri gibi bişeysi varsa aramak lazım ya da mail atmak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: kartalx01

quote:

quote:

Arkadaşlar, Delga garantili cihazım var , TR pkaet yüklersem radio kapanır mı?
    Birde downgrade yaparken problem çıkıoyrmu androidlerde

tr romlarda radyo apk sı yok sanırım o yüzden radyo kullanamazsınız ama apk olarak bulmak çok zor değil tabi. downgrade işleminde herhangi bir sıkıntı çıkmaz flashtool ile istediğiniz sürüme geçersiniz. custom rom yükleyeceksenizde twrp den rahatlıkla geçersiniz.

mrb cihat benim telefon sürümü v10k-sea pc suitten güncelleme merkezinden v10k hep çıkıyor.arkadaşımın telefonu v10l idi pc suitden v20e yükledi.sonra güncelleştirme kontrol ettiğinde en son sürüm yükledinmiştir,diyor...... benim v10k da niye en son sürüm yüklü değil diyor bir bilgin varsa bana yardımcı olursan sevinirim...

güncellemeler bütün cihazlara aynı anda gelmiyor maalesef. güncelleme geldiğinde zaten uyarı verir. beklemek lazım biraz daha.

OLAY ÖYLE DEĞİL CİHAT HOCAM BENDE V10K GÜNCEL.AMA GÜNCEL OLAN V10K GÜNCELLEYİN DİYOR.SORUN NE ACABA BULAMADIM.GENELDE SEA MODELLERİNDE ÖYLE PC SUİTTE

• cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    Custom ROM kullanıyorum, xda dan takip ediyoruz ama bilmeyen arkadaşlar olabilir.başlığa bir kaç tane ROM linki eklersek deneyip görüş belirten arkadaşlar olur.
    Knvirus Acura v11 ve cloudyg3 romlar gayet stabil romlar hocam.görsellik olarak acuranin kendi temalari var.farklılık katmak için tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır''

George MacDonald
  • quote:

Orijinalden alıntı: MunOG

Custom ROM kullanıyorum, xda dan takip ediyoruz ama bilmeyen arkadaşlar olabilir.başlığa bir kaç tane ROM linki eklersek deneyip görüş belirten arkadaşlar olur.
    Knvirus Acura v11 ve cloudyg3 romlar gayet stabil romlar hocam.görsellik olarak acuranin kendi temalari var.farklılık katmak için tavsiye ederim.
    deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 30 Aralık 2014; 20:14:02 >

deleted

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, sea sürümlü telefonumda 10k sürümü var bunu flashtool ile 10n yapmayı düşünüyorum root işi çözülene ve oturana kadar bir süre lolipop kurmayacağım, ilk sayfada nasıl yapıldığı anlatılmış ordan okuyarak birşekilde yaparım ancak 10n sürümünü nerden bulabilirim lg nin yayımladığı kdz dosyaları nerdedir hangi ülke için kurmak gerekiyor global içinde türkçe desteği olan bir kdz varmı? Ayrıca bu kdz lg resmi sitesinden olmalı başka biruerden indirdiğimiz dosyanın içeriğiyle oynanmış olma ihtimali olur gibi geliyor yada paranoyakça düşünüyorum bilmiyorum, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? ayrıca 10 k ve 10 n sürümleri arasında ne fark vardır bunları yazan biryer var mı?

• MehdiqQ kullanıcısına yanıt
    dostum öncelikle telefonun rootlu olması lazım. ardından bu konuyu inceleyebilirsin...(tabi biraz ingilizce lazım.)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/bootanimation-proper-android-5-0-t2961791

burdada bazı boot anime dosyaları mevcut hangisini istersen onu yap

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/bootanimation-android-5-0-l-boot-t2814467

• quote:

dostum öncelikle telefonun rootlu olması lazım. ardından bu konuyu inceleyebilirsin...(tabi biraz ingilizce lazım.)

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/bootanimation-proper-android-5-0-t2961791

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/bootanimation-android-5-0-l-boot-t2814467
    Android Lolipop sürümüne 1. sayfadaki Root işlemini uygulayabiliyor muyuz ? deneyen arkadaşlar var mı?

• quote:

adam şebeke probleminden bahsetmiş sen kalkmış telefon açılış kapanış animasyonunu gösteriyorsun . Ona ingilizce lazımmı bilmiyorum ama sana TÜRKÇE lazım...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.