yaw andream me gittim 1586np var bende 57 lvlim patosta yaw seekinlere bakıyorum 39-80 yaw bune ya herkes 60dan dusurmus adamını yaw bence 60tan dusmeler giremsin su andream e yaw adamlar manyaq bisey yaaa hep seeking boyle 39-40 bıktım yawwww
düşün ondan sonra konuş lvl düşmeler giremez andream a millet 59 a kasıp bırakıyor sende kas alla alla milleti ne suçluyosun oyun hakkında bişi bilmeden
quote:
Orijinalden alıntı: _retrayt_
düşün ondan sonra konuş lvl düşmeler giremez andream a millet 59 a kasıp bırakıyor sende kas alla alla milleti ne suçluyosun oyun hakkında bişi bilmeden
evet 60 skilli açılırsa yada statı yatırılırsa artık bye ardream
yani neymiş andream deil ardream
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
evet 60 skilli açılırsa yada statı yatırılırsa artık bye ardream
yani neymiş andream deil ardream
Alıntıları Göster
Korkma hiç bir karakter 60 skılini kulanamas andream da..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
Alıntıları Göster
evt beyler lvl falan düşünce girilmio ardreame
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
Alıntıları Göster
ardream demişken 2gün önce czdeydim seek açtım ( 42-80 ) .. ardreamden adam gel partye dedi bu seeking party olayı çok komiiime gidio bnm..moradonda seek açanı görüon
quote:
Orijinalden alıntı: nvrenough
ardream demişken 2gün önce czdeydim seek açtım ( 42-80 ) .. ardreamden adam gel partye dedi bu seeking party olayı çok komiiime gidio bnm..moradonda seek açanı görüon
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
+100 magelerin nowa kullandığını düşün dümdüz ederler andream townu...
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
+100 magelerin nowa kullandığını düşün dümdüz ederler andream townu...
Alıntıları Göster
Bence andream da 59 lwl olcan asas +8 2 tane Md olcak REverse cıtınbaya ıs yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Bence andream da 59 lwl olcan asas +8 2 tane Md olcak REverse cıtınbaya ıs yaparsın
Alıntıları Göster
eee orası 30- 59 , 30 level adamın gitmesi saçmalık aslında 42-59 yapmalari lazim tahminim yani :S he bir de level 60 dan düşme adamlar giremez oraya. Ama level 59 %99 olmuş arkadaşlarım var adreamda np kasiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: hackercesur
eee orası 30- 59 , 30 level adamın gitmesi saçmalık aslında 42-59 yapmalari lazim tahminim yani :S he bir de level 60 dan düşme adamlar giremez oraya. Ama level 59 %99 olmuş arkadaşlarım var adreamda np kasiyolar
bunu forum resetlenmeden önce kibarca anlatmaya çalıştım ama olmadı
Alıntıları Göster
dogru
quote:
Orijinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::
dogru
Alıntıları Göster
39-80 zaten 59 LVL demektir.. kim dio sana 60 dan düşme die
quote:
Orjinalden alıntı: burak1894
yaw andream me gittim 1586np var bende 57 lvlim patosta yaw seekinlere bakıyorum 39-80 yaw bune ya herkes 60dan dusurmus adamını yaw bence 60tan dusmeler giremsin su andream e yaw adamlar manyaq bisey yaaa hep seeking boyle 39-40 bıktım yawwww
nedense ben hiç kızaran adam goremedim ardreamda nerenden uyduruyosun bunları velet