Şimdi Ara

HIZLI LWL KASANLAR BAKSIN !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bence olamazsın
  • LVL 40 üzeri bi arkadaş bul kendine hotanda seni 1 gunde 20 lvl yapar
  • İMKANSIZ ÖTESİ BİŞİ BEN HAFTADA ENFAZLA 2 LVL ATLIYORUM İLGİNÇÇÇÇÇÇÇ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Crusher

bence olamazsın

olur ben arkadaşımı 1 günde lvl 20 yaptım lvl51 yaratık kesiyorum bende onuda yanımda expshare ile kastırdım 20 lvl ve int ci yaptık.

ama baya sabır istiyor
  • sp farm yapmazsan bi günde çok rahat lvl 20 olursun
  • 11. lvl adam Bandit Surbodinate keser kendini biraz zorlamak istersen Bandit Archer kesersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

İMKANSIZ ÖTESİ BİŞİ BEN HAFTADA ENFAZLA 2 LVL ATLIYORUM İLGİNÇÇÇÇÇÇÇ

aragorn ozman sen oynamayı bilmiosun ben bir gunde 3 lvl atliodum 19 oldunmu yavaslıyo biraz daha
  • ben 2 gunde 1 lvl atliom yetio suan lvlim 28 glavieciyim fire xian da
  • 14 saat sürekli oynarsanız quest yaparak lvl 20 olursunuz.biz iki arkadaş vardiyalı olarak oynayarak yaptık.
  • ben lvl 20 6 saat içersinde olurum. . master lvl karakter levelinle aynı olacak guestleri yapacaksın. ve okcu olup cok hızlı keseceksin.
  • bnde okcuyum toplam 8 saat falan oynadım lwl 14üm
  • ben 3 saatte de 14 olurum zaten gerisi zor
  • sp farm yapmadan ilerlersen hep zaten geleceğin karanlık oluryawaş yawaş sağlam adımlarla gitcen
  • arkadaşlar üstteki hatamı diştiriyorum hafta 2 lvl deil 5,6 lvl felan atlayabilirmişim istesem

14,15,16,17 yi 1 haftada bitirdim şimdi 18 e az kaldı ex 87.21
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_kartal_s

11 lwl adam ne keser

Parmak keser poahahaha
  • yav haftada 2lvl ne oluyo ben bu oyunu en fazla 10 gündür oynuyorum lvl 25 bi 5 gün oynamadım günde 2 lvl falan kasıyorum görevleri yaparsanız armorları ve silahları lvl nizin en iyisinden alırsanız çok rahat her gün 1 lvl falan kasarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greyback

yav haftada 2lvl ne oluyo ben bu oyunu en fazla 10 gündür oynuyorum lvl 25 bi 5 gün oynamadım günde 2 lvl falan kasıyorum görevleri yaparsanız armorları ve silahları lvl nizin en iyisinden alırsanız çok rahat her gün 1 lvl falan kasarsınız
  • Questleri yaparak 1 günde cok rahat 20 olunur.İster Sp farm yap ister yapma farketmez.
  • SP FARM NE YAHU Bİ ONU ANLATN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.