quote:Orijinalden alıntı: Tirion FordringOha ne salladı be zil yerine trampetle alakalıymış bu qpwoeweoqwpe D:D:D:Alıntıları Göster Galatasaray'ımıza Hayırlı olsun muhteşem gerçekten muhteşem....
quote:Orijinalden alıntı: AxiRyzz Bide Striptiz Yapsa Şunlar git lae açılışı cenabet yaparlarsa sonra bir 40 sene daha sakata geliriz.
quote:Orijinalden alıntı: Panamalı Hastaquote:Orijinalden alıntı: AxiRyzz Bide Striptiz Yapsa Şunlar git lae açılışı cenabet yaparlarsa sonra bir 40 sene daha sakata geliriz. Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Johnny BravoOf of izleyemiyorum. Allah bu yönetimi bildiği gibi yapsınAlıntıları Göster yeorge haci
quote:Orijinalden alıntı: Panamalı Hastaquote:Orijinalden alıntı: AxiRyzz Bide Striptiz Yapsa Şunlar git lae açılışı cenabet yaparlarsa sonra bir 40 sene daha sakata geliriz. Alıntıları Göster Seni sevmeyen ölsün !
quote:Orijinalden alıntı: Kramers LawyerAlıntıları Göster de boer gelmiş laa almayın şu adamı stada az yakmadı bizi
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`Seni sevmeyen ölsün !Alıntıları Göster Asıl ışık gösterileri başlamadı sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: umut5513Of ışıklara bak Arkadaşlar Twitter'ım sizleri bekliyor Arkadaşlar Twitter'ım sizleri bekliyor (Anlayana ) Mükemmel açılış yapmışlar. Tebrikler.Alıntıları Göster quote: Arkadaşlar Twitter'ım sizleri bekliyor Arkadaşlar Twitter'ım sizleri bekliyor (Anlayana ) http://twitter.com/#!/umut5513 Mükemmel gerçekten. Açılış çok güzel organize edilmiş.
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`Seni sevmeyen ölsün !Alıntıları Göster Beşgen beşgen diyip duruyor.. Karşısındaki ledleri sayamıyor mu acaba..
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`Seni sevmeyen ölsün !Alıntıları Göster beşgen diyo benmi körüm altıgen değil mi o aha frank de bouer geldi (nasıl yazılıyodu la bu herif). uzun zaman sonra galatasarayda frikik golü görmüştük onunla
quote:Orijinalden alıntı: umut5513quote: Arkadaşlar Twitter'ım sizleri bekliyor Arkadaşlar Twitter'ım sizleri bekliyor (Anlayana ) http://twitter.com/#!/umut5513 Mükemmel gerçekten. Açılış çok güzel organize edilmiş. Alıntıları Göster 2 milyon harcandı dediler ben daha çok şey bekliyorum yönetim ona göre
quote:Orijinalden alıntı: CaPAxABeşgen beşgen diyip duruyor.. Karşısındaki ledleri sayamıyor mu acaba..Alıntıları Göster Kanal d yayını kesince ne yapıcaz ?
quote:Orijinalden alıntı: Gny*Ekranda "Aslan Adam" animasyonu gösteriliyor, İlker Yasin sanki maç anlatıyor: İY: Evet mızrak atıldı yukarı çıkıyor. İY: Şimdi yere indi... Hasbinallah ya. Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Panamalı Hastaquote:Orijinalden alıntı: AxiRyzz Bide Striptiz Yapsa Şunlar git lae açılışı cenabet yaparlarsa sonra bir 40 sene daha sakata geliriz. Alıntıları Göster Stad yıldızlar geçidi olmuş kimler var kimler.Işık gösterileride muhteşem
quote:Orijinalden alıntı: bluENight 2 milyon harcandı dediler ben daha çok şey bekliyorum yönetim ona göre gösteriler daha başlamadı bile
quote:Orijinalden alıntı: CaPAxABeşgen beşgen diyip duruyor.. Karşısındaki ledleri sayamıyor mu acaba..Alıntıları Göster atkı show
quote:Orijinalden alıntı: Anesthesia`İlker Yasini bi susturun ya.. "Mızrak şimdi kalkıyor ve iniyor evet indi." Alıntıları Göster OFFFF TUYLER DIKEN DIKENNNNN
quote:Orijinalden alıntı: CaPAxABeşgen beşgen diyip duruyor.. Karşısındaki ledleri sayamıyor mu acaba..Alıntıları Göster Muhteşem ya