Milan Baros'un Yanında Gezen Adamı Adnan Polat Tutmuş Buranın Kapısınıda Sökmesin Diye...
ya arkadaşlar ntvspor da taraftarların röportajını izledim stat çevresinde. Stadın dışı inşaat gibi duruyo hala. Sıva yapılmış kalmış, stadın dışı büyük ölçüde değişecekmi? yoksa şimdi neyse ilerde de öylemi kalacak?
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Yahu saçmalamayın napıcaksınız konseri maç var maç
Yav O Da Değil Gösteri Yapıyorlar Orada Bu Adam Ha Bire Yorum Yapıyor 2 Dk Susmayı Bilmiyor Marşı Dinleyelim..
İlker Yasin bi sus yaa
Beyler bu bir ön açılış bunu unutmayalım daha sonra çok daha fazla görkemlisi olacaktır.
akustik fenaaa
ASLAN GÜRLEMESİ
seni bu açılışa verenin allah belasını versin
Bu adam neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum bir sussa ya...
genelde kodomanların çağırılmasına ramen tezahuratlar yankılanıyor. birde bu stada fanatik taraftarlar doluştuğunda nasıl ses çıkar tahmin bile edemiyorum
Sabri sarıoğu : "Bu sezon Gayet İyi Gitmiyoruz..."
aksaklık oldu
recep ivedik diyecekti galiba
recep ivedikte gelmiş
hadi beyler elimize kuvvet 200e az kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: AbaraiRenji
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
Orijinalden alıntı: AbaraiRenji
@ballrry
Michael Jackson O Yapacak Tabi O kadarını.. Başka Kimse Daha İyisini Yapamaz Karşılaştırma Yaptığın Şeyler Çok Farklı..
e onun kadar olmasa da bir justin timberlake,chris brown,usher var.milyon kat daha iyi olurdu kenan doğulu'dan.veya en babasından bir beyonce,shakira,madonna veya britney gelseydilady gaga bile daha iyi olur o derece yani
Acun'a Söyleseydiler Keşke Adriana Lima Falan da Gelseydi Şöyle Bi Galatasaray Formasıyla Defile Yapaydı Adriana.. Ama Adam Fenerli İşte
iş dünyasında takımın falan önemi olmaz.acun'un yardımıyla adriana-alessandro ile iletişim kurulsa victoria's secret'ı bile getirirsin
Oooo başlıyor
Taraftarın yarısı maçlara sürekli gelmeyen tv seyircisi modunda ama ses sağır edecek düzeyde. Lig başlayınca hele Fener maçında ibrenin dibini görürüz, desibel rekoru filan kalmaz.