Şimdi Ara

ÖSYM 2014 LYS-4 SORU CEVAP VE TARTIŞMA- ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
37.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat0001

Çin in ideoloji sorusu en zor soruydu tarihde bence ben ona yalnız 1 yaptım ama 3 şık arasında kaldığım tek soruydu diğerlerinin çoğunu arkadaşlar yazmış zaten.

Hepsi olması gerekmez mi sizce Vietnam savaşına giriyorsa Mısır'ı da destekler çünkü Mısır batılı ülkelerden aldı Süveyş kanalını ve Afrika'daki bağımsızlık hareketleri Batılı ülkelere karşı idi.Ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alycan7 A kullanıcısına yanıt
    Sadece dunyanin sekli miydi
    Dini riyakarlik yaptim dogrumu
    Erozyonlu bir sey vardi dogru mu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler psikolojide psikolog danısmanlık hümanist yaklasımmıydı???

• quote:

Çin in ideoloji sorusu en zor soruydu tarihde bence ben ona yalnız 1 yaptım ama 3 şık arasında kaldığım tek soruydu diğerlerinin çoğunu arkadaşlar yazmış zaten.

Ben o soruda 3ünüde kattım doğru mu birde Süveyş krizinin çıkış nedenini ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: semender96

quote:

Hepsi olması gerekmez mi sizce Vietnam savaşına giriyorsa Mısır'ı da destekler çünkü Mısır batılı ülkelerden aldı Süveyş kanalını ve Afrika'daki bağımsızlık hareketleri Batılı ülkelere karşı idi.Ne düşünüyorsunuz

Aynen hepsi de vardi bence

• Hz.Muhammed Bedir savaşını 1-2-3 yaptım cevabı neydi onun bir de süveyş krizi aklıma geldikçe soruları yazıyorum tarihten.Kadınların seçme seçilmesiyle ilgili de soru vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

Sadece dunyanin sekli miydi
    Dini riyakarlik yaptim dogrumu
    Erozyonlu bir sey vardi dogru mu bu

Sadece dünyanın şekli yaptım
    Bencillik yaptım çünkü kendin için istediğini kardeşin için iste gibi bir şey çıkıyordu anlam olarak
    Erozyon şiddetlidır olacak cevap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vietnam ve misir, eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Callejoon

Hz.Muhammed Bedir savaşını 1-2-3 yaptım cevabı neydi onun bir de süveyş krizi aklıma geldikçe soruları yazıyorum tarihten.Kadınların seçme seçilmesiyle ilgili de soru vardı.

Şıklarda kadınlara seçme seçilme gibi birşey diyordu onu kastediyorsan serbest cumhuriyet partisinin amaçları ne olmaz idi soru

• Doğru✔, doğru ✔, bu da doğru ✔, KANKA SOSYELDEN FUL GİDİYOM, oo bu da doğru ✔
    Herkese geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 14 Haziran 2014; 14:11:04 >
  • dünyanın şekli ve günlük hareket olucak ????

• Birkaç felsefe sorusu hariç çalışan herkesin gözü kapalı yapabileceği bir sınavdı.

• Soğuk savaş sorusu vardı arkadaşlar Kennedy ve Kruşcev'in görüşmesi ile ilgili hangisi etkilemez diyordu.Sonra Osmanlı vakıflarla ilgili bir soru vardı cevaplayın bunları da emin olalım
  • Ilk anayaaa fransa sanırım magna cartha

bu arada ben yumusamaya nukleer silah dedim:(

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Orijinalden alıntı: Callejoon

Hz.Muhammed Bedir savaşını 1-2-3 yaptım cevabı neydi onun bir de süveyş krizi aklıma geldikçe soruları yazıyorum tarihten.Kadınların seçme seçilmesiyle ilgili de soru vardı.

Şıklarda kadınlara seçme seçilme gibi birşey diyordu onu kastediyorsan serbest cumhuriyet partisinin amaçları ne olmaz idi soru

türkiye avrupa devletlerinden önce kadınlar seçme hakkı vermiştir şıkta kabak gibi belliydi.

Serbest cumhuriyetin politikaları degildir gibi bi soru vardı : saltanat olcaktı
  • Manyofobi kullanıcısına yanıt
    Aynen o soru Sivas - Gök Medrese
  • ben bunu işaretledim galiba, inşallah doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender96

quote:

valla dediğim gibi bana en zor soru o geldi o soruyu 1 ve 2 yapmış silmiş yalnız 1 yapmıştım . Bence 3. şık çok fazla alakası yoktu çünkü afrikadaki bağımsızlık hareketlerini ing ve fra hariç bağlantısızlar dahil neredeyse her ülke kabul ediyordu yani sırf sosyalist ideolojiye ait değil gibi geldi yalnız 2 de ise mısır sorununda ing ve fra hariç yine abd ve sovyet rusya orta doğuda taraftar bulabilmek için mısırı desteklediler diye biliyorum ama tabi yoruma açık bir soru dediğim gibi zordu bu soru ve cevabımdan emin değilim.

• tarihte anayasa sorusu vardı hangisi daha öncedir diye cevabı neydi o sorunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

Tarihte son soru OPEC dimi

Evet

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.