Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.658.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation Plus Monthly Games - PS4 and PS5 - April 2021

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler collection için ps5 olan birinden oyunları eklemiştim. Sonraki olayları biliyorsunuz kaldırdı sony onları falan. Buraya kadar sorun yok asıl sorun benim daha önce plus ike ücretsiz aldığım oyunlarında kitlenmesi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Zaten bu oyunlar ps4 sahipleri için , sana verilen oyun oddworld

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen sene pandemi zamanı eve kapanınca indirimden almış oynamıştım gece gündüz.
    Oyunun konusuna da geçenlerde yazmıştım,benim için oynadığım dönem itibariyle manevi değeri en yüksek oyun.
    O zamanın atmosferine çok uygundu.
    Oyundu zombiler, hastalık gerçek hayatta dışarıda virüs ve ölüm, bilinmezlik ve korku 😎
    Bitirdikten sonra silmiştim oyunu,sonra bir aptallıkla save dosyasını hem cihaz hem çevrim içi depolamadan silmiştim.

10 gün önce şansıma belki olur diye oyunu tekrar indirmiştim ama maalesef en baştan başlatmıştı.

Ben zamanında para verip almasam şu an heyecandan havalara uçardım.

Herkesin zevki tercihi farklıdır ama bana göre verilebilecek en güzel oyunlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 31 Mart 2021; 18:52:25 >
  • Ps5 sahipleri için çok tatmin edici değil evet ama ps4 için oldukça iyi nesini beğenmiyorsunuz? Days gone gibi oyunu vermiş zombie army 4 de kötü bir oyun değil. Ps5 e de day 1 oyun veriyor. İnsanları memnun etmek zor 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Diğer ikiside hiç oynamayı düşünmediklerim.Neyse deneriz bakalım.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Days Gone için çıktığından beri alsam mı almasam mı diye kerkiniyordum :D Galiba en sevindiğim plus oyunu olacak :)
  • Yakın zamanda ps5 almayı düşünüyorsanız days gone i kesinlikle ps5 de oynayın.60 fps.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • days gone çok iyi oyundur ona lafım yok farklı şeyler beklerken oynadığım oyunun gelmesi üzdü sadece beni :))

• Days Gone'nın combatları bana çok sıkıcı ve kullanışsız geldi. Plus Collection'da mevcuttu 2 saat sonra sildim. Benim için pek hoş olmadı ama en azından Oddworld var. Ben platform oyunlarını severim.

Bekleyenlere hayırlı olsun.
  • Verildi :D

Days gone twd sevenler için çok iyi oyun. Bir kez bitirdim ikinci kez başlayacağım. Finali görür müyüm bilmem ama iyi oyun ya. Sövenlere bakmayın, 800 tane açık dünya oynadıysan beğenmez sıkılırsın tabii. Herkese iyi oyunlar.

Lisans yenileme yaptın mı? Yapmadıysan bir dene derim

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

E hani Sekiro? :))

dağa kaçtı :P

What we need, are more eyes. Fear the Old Blood.
  • 
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.