Şimdi Ara

Randevuya İhtiyacı Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,çoğu kişi genius bardan randevu alamıyor. Günde 50 kez kontrol edip alamayanlar var. Randevuların gece 00.00 da açıldığını bilmeyen çok kişi var.
    GERÇEKTEN randevuya ihtiyacı olan varsa yazsın, 3 tane randevu var elimde. İhtiyacı olup da randevu alamayana vereyim.

• doluşur birazdan buralar. ihtiyacım yok ama büyük hizmet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişmesi gereken bir adet siyah iPhone 5 mevcut. Gerçekten bir adet randevu çok makbule geçer hocam.

• 15 haziran için apple store randevusu almam lazım, en erken hangi gün denemeye başlamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgumus

15 haziran için apple store randevusu almam lazım, en erken hangi gün denemeye başlamalıyım?

Tam bir hafta öncesinden hocam. Aynı gün için öbür haftaya veriliyor. Dediğim gibi her gün 00.00 da açılıyor ve 3 dk gibi bir sürede tükeniyor.
  • Arkadaş sayesinde randevu sahibi olduk çok şükür. Bir kez de burada teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

Arkadaş sayesinde randevu sahibi olduk çok şükür. Bir kez de burada teşekkür ederim

Rica ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katlanmadan dolayı değişim yapıyor mu arkadaşlar apple stora merak ettim ?
    Şu an öyle bir problemim yok ama olursa diye soruyorum çünkü ilk defa Apple kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

15 haziran için apple store randevusu almam lazım, en erken hangi gün denemeye başlamalıyım?

Tam bir hafta öncesinden hocam. Aynı gün için öbür haftaya veriliyor. Dediğim gibi her gün 00.00 da açılıyor ve 3 dk gibi bir sürede tükeniyor.

Tesekkur ederim hocam, cok yararli oldu. Kasim 2012 de ispanyadan 2 adet iphone 5 almistim. Kasim 2013de bozuk tus yuzunden bir tanesini fransa da garanti bitimine 2-3 gun kala degistirebildim. Aralik 2013de digerinin tusu bozuldu ama garantisi bitmisti. Simdi insallah onu da degistirebilecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum benim de İphone 5 değişim kapsamında.
    Güç tuşu yüzünden birini de bana verirsen çok memnun olurum.
    Uzun zamandır uğraşıyorum randevu için kendim bizzat konu açmıştım ama randevu almak nasip olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 27 Mayıs 2014; 7:41:55 >
  • Hocam benim ip5 yamuldu ve baska sorunlarda var. Verirseniz cok iyi olur

• quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim hocam, cok yararli oldu. Kasim 2012 de ispanyadan 2 adet iphone 5 almistim. Kasim 2013de bozuk tus yuzunden bir tanesini fransa da garanti bitimine 2-3 gun kala degistirebildim. Aralik 2013de digerinin tusu bozuldu ama garantisi bitmisti. Simdi insallah onu da degistirebilecegim.

Ne demek hocam siz saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Dostum benim de İphone 5 değişim kapsamında.
    Güç tuşu yüzünden birini de bana verirsen çok memnun olurum.
    Uzun zamandır uğraşıyorum randevu için kendim bizzat konu açmıştım ama randevu almak nasip olmadı.

Bana gece 11 12 gibi ulaşırsanız ayarlayabiliriz. İmessage dan ulaşabilirsiniz.
    saitkaan34@hotmail.com

• Çoğu kisinin randevu alamasının temel sebebi saati bilmemesinden cok, insanların 3'er 5'er tane randevu almaları olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 27 Mayıs 2014; 12:19:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Çoğu kisinin randevu alamasının temel sebebi saati bilmemesinden cok, insanların 3'er 5'er tane randevu almaları olabilir mi ?

saati bilen alır kardeşim. 3 5 randevu alanlar da da var ben randevusuz gidip teknik desteğe yana yakıla konuşurken adam arkamdan gelip 4 randevumuz vardı diyip yerine oturuyor. He onun da 4 cihazı vardır onun için. çoğu kişi de bilmiyor ayrıca biraz okusan herkesin farklı saatler söylediğini göreceksin(genisular dahil)
  • Çok denedim ama olmadı, hatta ben hemen hemen her saat deniyorum :D gece yada sabah kalkıp denediğimde oldu, yaklaşık 3 haftadır ses yok.

O 3 dakikayı da tutturmak zor.
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Kardeşim derken ? Bu sınırsızlik nerden geliyor ?

• quote:

Arkadaşlar,çoğu kişi genius bardan randevu alamıyor. Günde 50 kez kontrol edip alamayanlar var. Randevuların gece 00.00 da açıldığını bilmeyen çok kişi var.
    GERÇEKTEN randevuya ihtiyacı olan varsa yazsın, 3 tane randevu var elimde. İhtiyacı olup da randevu alamayana vereyim.

şimdi gelir insanlar da sana teşekkür eder. belki de senin gibiler yüzünden insanlar randevu alamıyordur. neden üç adet randevu alıyorsun ki?
  • randevu kaldıysa, rica etsem bir tanesini verebilirmisin hocam. İş yerinden bir arkadaşım cihazının uyut uyandır tuşundan dolayı değişimini yapacak cihazın. Ancak 3 haftadır randevu alamadık
  • Adamı dövmediğiniz kalmış taktir etmek yerine .

Forum dışından insanlarda alıyor sadece ddonanim değil ki

Arkadaş forum için 3 tane almış size bu forumda olmanın ayrıcalığını yaşatmış biraz iyi niyet lütfen

Teşekkürler arkadaşım

Sana yüs puan :)))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.