Şimdi Ara

Randevuya İhtiyacı Olan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ekran kenarlarindaki yesil cizgiler ver güc tusu sorunu yüzünden cihaz degismesi gerekiyor. Randevu varsa elinizde eger, rica edebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoqan

Adamı dövmediğiniz kalmış taktir etmek yerine .

Forum dışından insanlarda alıyor sadece ddonanim değil ki

Arkadaş forum için 3 tane almış size bu forumda olmanın ayrıcalığını yaşatmış biraz iyi niyet lütfen

Teşekkürler arkadaşım

Sana yüs puan :)))

Amacım da oydu. Sadece donanım haberdekiler almıyor bu randevuları. Bakın zaten saati tutturamadım diyen var alamadım 3 haftadır diyen var ben bu forumdakilere iyilik yapmak istededim tabi insan oğlu böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

Arkadaşlar,çoğu kişi genius bardan randevu alamıyor. Günde 50 kez kontrol edip alamayanlar var. Randevuların gece 00.00 da açıldığını bilmeyen çok kişi var.
    GERÇEKTEN randevuya ihtiyacı olan varsa yazsın, 3 tane randevu var elimde. İhtiyacı olup da randevu alamayana vereyim.

şimdi gelir insanlar da sana teşekkür eder. belki de senin gibiler yüzünden insanlar randevu alamıyordur. neden üç adet randevu alıyorsun ki?

Ben bu randevuları BU FORUMDAKİLER için aldım. İstanbul anadolu ve avrupa yakasından + tüm ülkeden insanlar randevu almaya çalışıyor ve ben arada kapabildiğim randevuları Donanım Haber dekilere veriyorum. Forum dayanışması hesabı. Anlatabilmişimdir umarım. İyi forumlar.

• quote:

quote:

Arkadaş forum için 3 tane almış size bu forumda olmanın ayrıcalığını yaşatmış biraz iyi niyet lütfen

Teşekkürler arkadaşım

Amacım da oydu. Sadece donanım haberdekiler almıyor bu randevuları. Bakın zaten saati tutturamadım diyen var alamadım 3 haftadır diyen var ben bu forumdakilere iyilik yapmak istededim tabi insan oğlu böyle

Birine iyilik yapayim derken digerine haksizlik ediyorsun. Almayi deneyip de alamayan uc kisinin hakkini yedin.
    Banka sira fisini iyilik olsun diye gerideki birine verip onun onundekilere haksizlik edenlere ayni dusunce yapisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 11.30- 12.00 saatleri (Gece) arası uygun olurum.2 tane randevu kaldı. 2 kişiye daha verebilirim. Umarım sorunlarınız ve benim sorunlarım çözülür en kısa zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

Teşekkürler arkadaşım

Birine iyilik yapayim derken digerine haksizlik ediyorsun. Almayi deneyip de alamayan uc kisinin hakkini yedin.
    Banka sira fisini iyilik olsun diye gerideki birine verip onun onundekilere haksizlik edenlere ayni dusunce yapisi.

Sen girenlerin bir randevuyla yetindiğini mi sanıyorsun. 5 6 tane alan var 1 ya da 2 taneye ihtiyacı oldugu halde emin ol.Öylesine alanlar bile var. Sonuçta burada ihtiyacı olan arkadaşlarım da ya saati bilmiyor ya denk getiremiyor bir şekilde randevu alamıyor. Ben alamayanlara veriyorum. İnsanlara yardım ediyorum. Her türlü o randevular birileri tarafından alınacak ben buradakilere ayrıcalık sağlıyorum. Hoşuna gider gitmez. İyi forumlar.

• Hocam ankaradAn gelicem sirf bu is icin. 16 sindan sonra varsa 18 ine kadar cok iyi olur

• Arkadaslar o zaman burayı ana konu yapalım, gece fazla randevu alabilen burada söylesin ve alan arkadas paylaşsın.
    Forum donanımın farkını yaşatalım:)😄😄
    Nasıl olsa herkes bunu arıyor, fazladan alabilen interneti çok seri kullanan arkadaslar alır ve ihtiyacı olanlar artık o an kim online olursa alır:)
    Sizlerin görüşleri nedir? Katılırmısınız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

Arkadaslar o zaman burayı ana konu yapalım, gece fazla randevu alabilen burada söylesin ve alan arkadas paylaşsın.
    Forum donanımın farkını yaşatalım:)😄😄
    Nasıl olsa herkes bunu arıyor, fazladan alabilen interneti çok seri kullanan arkadaslar alır ve ihtiyacı olanlar artık o an kim online olursa alır:)
    Sizlerin görüşleri nedir? Katılırmısınız:)

Güzel Fikir Hocam Forumdaki Arkadaşlar İçin Çok Yararlı Olacaktır Devamlı Olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Hocam ankaradAn gelicem sirf bu is icin. 16 sindan sonra varsa 18 ine kadar cok iyi olur

Malesef bir hafta öncesine alınabiliyor. Bir hafta önceden bakmanız lazım .
  • Biraz önce arkadaşla değişim faslını gerçekleştirdik.Arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Allah randevu bulamayanlara sabır versin.

• Tek denemede aldım dün , saat 23.56 - 23.57 gibi sayfayı yenilemeye başlamanız yeterli.
  • Ben sadece randevu alma olayını denerken yanlışlıkla randevu almış bulundum 1 adet randevuyu başka birine devretme nasıl oluyor bilgi verirseniz vereyim randevuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar 11.30- 12.00 saatleri (Gece) arası uygun olurum.2 tane randevu kaldı. 2 kişiye daha verebilirim. Umarım sorunlarınız ve benim sorunlarım çözülür en kısa zamanda.

PM'den bekliyorum randevu bilgilerini, çok teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Ben sadece randevu alma olayını denerken yanlışlıkla randevu almış bulundum 1 adet randevuyu başka birine devretme nasıl oluyor bilgi verirseniz vereyim randevuyu

Vereceğin kişiyle konuş sen iptal ettiğin anda o alsın. anvak öyle olur çünkü randevuda oturum açman isteniyor ve kendi hesabınla randevu alman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

quote:

Arkadaşlar 11.30- 12.00 saatleri (Gece) arası uygun olurum.2 tane randevu kaldı. 2 kişiye daha verebilirim. Umarım sorunlarınız ve benim sorunlarım çözülür en kısa zamanda.

Randevular bitti malesef arkadaşlar bana ulaşanlara verdim randevuları. Eğer alamayan varsa gece 00.00 da açılıyor randevular. Umarım sorularınız çözülür . İyi Forumlar.

(Randevular bir kaç dakikada tükeniyor o yüzden gördüğünüzü alın benim tavsiyen iki üç sekme açın biri olmazsa diğer sekmeden alırsınız eğer fazladan aldıysanız da forundaki arkadaşlara verebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Randevular bitti malesef arkadaşlar bana ulaşanlara verdim randevuları. Eğer alamayan varsa gece 00.00 da açılıyor randevular. Umarım sorularınız çözülür . İyi Forumlar.

(Randevular bir kaç dakikada tükeniyor o yüzden gördüğünüzü alın benim tavsiyen iki üç sekme açın biri olmazsa diğer sekmeden alırsınız eğer fazladan aldıysanız da forundaki arkadaşlara verebilirsiniz

Peki önemli değil, yardımın için yine de sağol. Bu gece 00:00'da tekrar deneyeceğim. Teşekürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki önemli değil, yardımın için yine de sağol. Bu gece 00:00'da tekrar deneyeceğim. Teşekürler.

Sayfayı sürekli yenile 00.00 dan bir kaç dk önce denemeye başla umarım alırsınız hocam

• az önce bir tane açıldı yer kaçırdık maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDDH

az önce bir tane açıldı yer kaçırdık maalesef

Birisi iptal etmiştir büyük ihtimalle. Dediğim saatlerde girin deneyin alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.