Şimdi Ara

Fatih Terim Ana Konusu(Yeter Artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ana sayfada terim konusu görmekten gına geldi artık.South Park'ta Terrance ve Philip ne ise Türk futbolunda Aysal Terim muhabbeti o oldu.Kötü bile değil.

Tüm Haters ve Fan Boyları konuya bekliyoruz.Katılım ücretsizdir.

Fatih Terim Galatasaray'ı düşünse takımı bırakıp gitmezdi, gidip YD ile kader ortağı olducular ile
    Fatih Terim Galatasaray'lıdır Aysal Terim'i zaten istemiyordu kumpas kurducuların savaşı olsun.

İyi olan kazansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayatta tek gerçek vardır oda paradır. Bu hayatta kimse paradan başka bir şey düşünmüyorum diyemez. Para uğruna bırak Galatasaray'ı satmayı anasını babasını satanlar var. Şu hepimizden daha çok Galatasaray'lı Sabri varya 1 ay para almasın bakalım ne kadar Galatasaray'lı oluyor.

I LOVE THIS GAME
  • Tabi konuya tuz ve biber olarak Mancini ve Yıldırım Demirören'i de ekleyebiliriz.
  • ya şu adamın konusunu açmayın ismini tipini gördükçe nefret ediyom. Bu adam GS'li falan değil bu adam PARAlı. Parasporlu. Görende GS'yi GS yapan fatih terim sancak. Asıl fatih terimi bu duruma getiren GS'dir be. GS onu takımın başına getirmese şans vermese bu adam adını duyurabilirmiydi be. Vefasız işte bu bunun gibileri stada bile almıcan.

Bu adam UEFA kupasını alırkende nefret ederdim şu anda öyle. Kro tavırlar hareketler el kol hareketleri keten pantalon beyaz gömlek beyaz çorap falan.
    Emenike Fenerbahçe'de (ANA KONU)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leemoon35 kullanıcısına yanıt
    Yalnız adam UEFA yı sen 3 yaşındayken almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Takımın başına gel dediklerinde sanki gönüllü olarak geldi O aldığı parayı bana hasta yatağımda verseler koşa koşa gelirim. BU adam paracıdır çıkarcıdır. Çıkarları için avrupaya gitmiştir italyaya gitmiştir. Öyle olmasa " Allah Kerim sadece GS derim " derdi.

• Fatih terime sevgim sonsuz ve burdaki veletlerin yuzunden herhangi bir dusuncem degismez. Her turlu tartisirim. Her turlu belge skor puan aciklamayi bulup yigarim.
    Fatih terim haksiz yere gonderilmistir.
    Onun kazandigi basarilari kazanacak adam kolay kolay gelmez.
    Fatih terim icin Gs her zaman 1.siradadir.Para vs teferruattir.
    Egosu yuksektir. Ama aysalin egosu daha yuksektir.
    Tribune gonderildikten sonra bile takim icin ekstra motivasyon kaynagidir.
    Otorite ve forma adaleti vardir.
    Başarisizligi ustlenip basariyi takima mal edeck kadar delikanlidir.

Yazdiklarima itirazi olanlari beklerim. En yakin zamanda her itirazi cevaplayip bildirim atarim.

Not:Bu olayin tek konuda toplanmasi guzel olmus. Acan arkdasa tsekkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Ulan sanki hayrına çalıştı ya.muhabbetlere bak

• Fatih terim sevilmeyebilir ama saygi duymayanlar hatta nefret edenler galatasarayliyim diye dolasmasinlar.

"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • Belki ben de sizin kadar kızgınım ve kırgınım Fatih hocaya ama bazı yorumları hayretler içinde okuyorum. Hele yeni trollümüz bi konuda bu adam artık fblidir demiş

Orijinalden alıntı: megi21

Fatih terim sevilmeyebilir ama saygi duymayanlar hatta nefret edenler galatasarayliyim diye dolasmasinlar.

Kesinlikle

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

quote:

Fatih terim sevilmeyebilir ama saygi duymayanlar hatta nefret edenler galatasarayliyim diye dolasmasinlar.

Kesinlikle

Çok haklısınız...

Ancak Yıldırım Demirören'in başkanlığında Fatih Terim...

Ne demişler...

Ne olucağım demeyeceksin, ne oldum, diyeceksin!

Tarih böyle yazacak; Yıldırım Demirerön'ün hocası Fatih Terim...

Yani şuraya yazıyorum;
    Aziz Yıldırım federasyon başkanı olsa; Fatih Terim teknik direktörü olsa... Bu kadar ağır olmazdı bu durum...
  • quote:

Haklı olmanla beraber, Fatih Terim'e dikkat edersen 1. gidişinde ve 2. gidişinde kimse bu kadar tepki göstermedi.

Çünkü 1. gidişinde Avrupa'da kariyer hedefim var dedi.Millet eyvallah demek zorunda kaldı.2. gidişinde takıma zarar vermemek için gidiyorum dedi, herkes eyvallah demek zorunda kaldı.Fakat 3. gidişinde ne takım kötü gidiyordu ne de isteyen dünya deviydi.Takım 2 yıldır şampiyondu ve gittiği kurum milli takım gibi kutsal bir yer olsa da başındaki adam Yıldırım Demirören'di ve Galatasaray'ın önünü bariz bir şekilde kesen bu adam ile Fatih Terim'in çalışması taraftarın gururuna dokundu.

Terim Hamburg Chelsea Inter ya da Suudi Arabistan milli takımını çalıştırsa ya da o federasyonun başında YD değilde rahmetli Hasan Doğan olsa kimse bu kadar tepki göstermeyecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Haklı olmanla beraber, Fatih Terim'e dikkat edersen 1. gidişinde ve 2. gidişinde kimse bu kadar tepki göstermedi.

Çünkü 1. gidişinde Avrupa'da kariyer hedefim var dedi.Millet eyvallah demek zorunda kaldı.2. gidişinde takıma zarar vermemek için gidiyorum dedi, herkes eyvallah demek zorunda kaldı.Fakat 3. gidişinde ne takım kötü gidiyordu ne de isteyen dünya deviydi.Takım 2 yıldır şampiyondu ve gittiği kurum milli takım gibi kutsal bir yer olsa da başındaki adam Yıldırım Demirören'di ve Galatasaray'ın önünü bariz bir şekilde kesen bu adam ile Fatih Terim'in çalışması taraftarın gururuna dokundu.

Terim Hamburg Chelsea Inter ya da Suudi Arabistan milli takımını çalıştırsa ya da o federasyonun başında YD değilde rahmetli Hasan Doğan olsa kimse bu kadar tepki göstermeyecekti.

Ama siz de sunu gozardi ediyorsunuz. Adam kendi isteğiyle gitmedi ki. İİdmanda öğrendi kovuldugunu. 4.yildizi takmayi ne kadar istediğini kovulunca ne kadar üzüldüğünü biliyoruz.

Ben de milli takim görevini ilk kabul ettiğinde üzüldüm. Ne gerek vardi buna dedim. Ama bunun cikis kaynagida ünal aysal. Hic izin vermeseydi görüşmelerine.

Terim de ego var diyorlar. Olacak tabi onda olmayip ben de mi olacak. Sen terim sayesinde secim kazan. 2sene şampiyon yapsin CL çeyrek final oynatsin sonra yollamak için turlu turlu oyunlar kursun suçluterim olsun.

Terimin sucu olsa bile bu kadar nefreti haketmiuor. Ayiptir gunahtir vefasizliktir.

Olan oldu saygi duyarak analim ve kapatalim bu konuyu.

"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.