Bildirim
Atari Oyunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Donkey kong
süper nintendo platformunda çıkmıştı_____________________________ Stratford University U.S.A./Information Systems and Technology Engineer
Sub-Zero'nun Benim İçin İmzaladığı Fotoğraflar
Mortal KombatMaketçilik -
Saol hocam aradığım bu _____________________________ -
_____________________________ Stratford University U.S.A./Information Systems and Technology Engineer
Bir de bi mario oyunu vardı. Savaşıyordu. Odalardan geçiyordu. Oyun büyük olduğu için tek kaseti tamamen o dolduruyordu. En son büyük bir canavarla savaşıyordu. Oyunun başında çekik gözlü bir kız mario ya mektup yazıp uçak yapıp atıyordu. Bir de her odada anahtar alıyor. O anahtar odaları açıyordu. Bulabilir misiniz ? _____________________________ -
onu bilmiyorum. mario'nun savaştiği bir oyun yok normalde..ona benzer başka bir oyundur _____________________________ Stratford University U.S.A./Information Systems and Technology Engineer
Büyük ihtimalle farklı bir oyunun mario hack'i falandır. Yani karakterler değiştirilmiştir sadece. Orjinalinin mario ile alakalı olduğunu sanmam. _____________________________ -
hack oyundu çocukken bitirmiştim bunu mario diye
http://www.youtube.com/watch?v=xVPjKCoxEPU
orjinali bu:
http://www.youtube.com/watch?v=GGqp-KFC9Jo_____________________________ -
Hocam çok sağol
_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt