< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combalac -- 23 Ekim 2014; 18:13:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combalac -- 23 Ekim 2014; 18:13:36 > |
Motora vereceği zararı soruyorsunda hiç kendine verdiğin zararı soruyormusun ondan sonra insanlar niye kanser oluyor işye böyle kanser oluyor.
|
Abi sana bir v12 verseler mahalleye yemek dağıtırsın :)
|
![]() ![]() ![]() Hocam dalga geçiyorsun sanıyordum sen ciddiymişsin ya |
şimdik abi ben trenciyim. 2400 HP lik 16 silindirli dev motorda 2 egsoz var mangal genişliğinde bacalar. bu durumda lokantalara kebap servisi işine mi girsem ne dersiniz ?
hatta motorlar V motor olduğu için v bölmeside yayla gibi geniş 3 tepsi rahat sığar ne diyonuz ? |
Kafan güzel olmuş kardeş. Her ne kadar folyoya sarsan da egzoz gazı sende ciddi kafa yapmış
![]() |
Adam arabanın sağlığını düşünüyor kendi sağlığını değil
![]() ![]() |
Hocam ben tahmin ettiğiniz gibi salak ve cahil birisi değilim, öyle bir durumda zehirlenmenin sözkonusu olacağini ve illa isinmak isteniyorsa egzos gazinin boru vasitasiyla isitilacak alanda dolaştırılmasi gerektiğini biliyorum.
|
Alüminyum sıcak ile temas ettiğinde bile kanserojen etki yapıyor, siz neler yapıyorsunuz. Ayrıca alüminyum gözeneklidir ve geçirgenliği vardır. Sağlığınız için 1 tane daha mangal edinin, kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu ve ailenizi düşünün.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 5 Mayıs 2014; 23:49:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|