Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
425.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakem kırmızıyı vermedi değil,veremedi ...
  • Ömer Üründül ya çok güçlü bir örgüte siyasi gruba bağlı ya da çok büyük bi yerden torpili var

Adamın konuştukları tamamen ilkokul 3 terk ama inanılır gibi değil hem gazetede yorumculuk yapıyor hem de tv de.Biz boşu boşuna yaşıyoruz yeminle...

Top çizgiyi geçerse gol olur,adam osurursa gaz çıkartmış olur,arabaya binerse yayan gitmemiş olur muhabbet tamamen bu iq -50 lerde.
  • Çok net kırmızı. Fransa da açık açık kollanıyor platini sayesinde, bu yüzden nefret ediyorum zaten. Haydi nijerya al şu maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi takımı kayıran hakemlerden nefret ediyorum.bu hareketi nijeryalı yapsa tereddütsüz çıkarırdı kırmızıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

ben nijeryayı tutuyorum
    inşallah nijerya eler fransayıda
    fransa sanki eleyecek diye düşünüyorum

hep zayıfın fakirin yanında olmuşumdur

o yüzden bende nijeryalıyım. fransa komple artiz kaynıyor çok iticiler, saçlara bak hepsinin ense uzun ve açık tam şaplak atmalık.
  • hakemin nesi iyi yav, bir takimin en cok kollandigi mac, dunku meksika macindaki hakem kotuydu ama bu hakem fransayi bariz kolluyor , 9 kisi kalmaliydi fransa , hakem gormesine ragmen atamadi adamlari.
  • Hakem kırmızı vermediya

• Emenike'ye bir top verin kendi basina oynasin, bu nedir ya..

• Matuidi denen hayvanı atamadı hakem, şöyle ufak takımlara karşı büyük takımların kayırılması en nefret ettiğim şeylerden.

Fransa'da bi numara yok, Nijerya yensin de akıllansınlar şöyle bi.

• Ne ağladiniz be neyse Fransa şimdi atar
  • Hakem kırmızıyı verse maç bitmişti

Bosnayı da böyle yaktılar,hakemler hep güçlülerden yana.Brezilya'ya da az çalışmadılar.

Fransa'nın rüzgarı sadece İsviçreye karşıymış herkesi yanıttılar.
  • Fransızlar tutuştu

• nijerya bu maçı normal sürede kazanamasın bu forumda son mesajım olur.
  • Haydi nijerya

• Nijerya kazanırsa boko haram sevinirmi
  • kağıt üzerinde kazanması gereken her takım kaybediyor vay arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durmazlar

Ömer Üründül ya çok güçlü bir örgüte siyasi gruba bağlı ya da çok büyük bi yerden torpili var

Adamın konuştukları tamamen ilkokul 3 terk ama inanılır gibi değil hem gazetede yorumculuk yapıyor hem de tv de.Biz boşu boşuna yaşıyoruz yeminle...

Top çizgiyi geçerse gol olur,adam osurursa gaz çıkartmış olur,arabaya binerse yayan gitmemiş olur muhabbet tamamen bu iq -50 lerde.

kendi parasıyla gidiyor pek çok yere, beleş yorumcu diye tercih sebebi. bu turnuvada başta yoktu, sosyal medyada çok tatavasını yaptılar ve geldi o da sonradan.

ek:
    bu hakemde cacık. hakemlere pek kart göstermeyin, özellikle kırmızı demişler sanırım. hak ettiyse göstersene kardeş büyük ülkeler kollanıyor. dünyadaki adaletsizlik futbola bile yansıyorsa batsın dünya kupası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 30 Haziran 2014; 20:28:57 >

• nijerya tüm hatlarıyla çıkmaya başladı kontra yemeseler bari
  • oha çizgiden çıktı

edit: baya önündeymiş çizginin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 30 Haziran 2014; 20:27:53 >
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.