Şimdi Ara

Beyler Diyorum ki bi oyun testi yapayım, öneri ve takip için içeri --->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin. arkadaşlar bilgisayara oyunları indirdim ve hepsi aktif halde kürekli Oyun, bench sıcaklık, hız aşırtma vs yapıp bi göreyim diyorum. İsteyen olursa karşılaştırma falan da yaparız. Şuan için elimdeki oyunlar zaten resimde görülüyor bir kısmı. Daha inecekler de var. Neler yapalım, hangi ayarlarda hangi oyun falan bunları bir belirleyelim. Thief henüz inmedi, sanırım yarına inmiş olur. Daha indireceğim 100GB civarı oyun var. Elimdekiler ile yapalım, ekleme yaparız. Şimdilik oyunların yüklü olduğu arşiv;

Sistem özellikleri imzamda. Monitörüm idarelik VGA bağlantılı 21.5 inch fujitsu, HDMI to VGA dönüştürücü ile kullanıyorum. İleriki süreçte CF R9 290 Tri-x ile de karşılaştırma yapacağız sonuçları. Ayrıca bellek hızlarının etkisi, işlemcinin yeterliliğini vs için de burada devam ettireyim diyorum.

Öneriler için açığım. Nereden başlayayım, multi hiç birini denemedim ama single olanların hepsi çalışıyor

• Oyun orjinal olmadiktan sonra testler doğru sonuclar vermeye bilir. Hem r9 290 var one orada metin2 . AKK sınırı yok herhalde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 19 Nisan 2014; 13:06:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: GIGABYTE 970A-UD3P // İşlemci: AMD FX X8 8320 3.5GHz // Ekran Kartı: Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus 4GB DDR5(DX12) // RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis DDR3 1600MHz CL9 XMP CPU Cooler:ZALMAN CNPS11X PERFORMA Kasa: CORSAIR 230T Graphite Series Pencereli, Kırmızı ışıklı, Siyah Kasa // PSU: CORSAIR VS550 550W (12v / 504W) // SSD: KINGSTON 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) // HDD: WD Cavair Green 500GB //

Steam & Origin: candance99
  • Candance kullanıcısına yanıt
    Gündüzleri bilgisayar başında ( evde ) olmadığım için sıkıntı değil. Bırakıyorum gündüz kendi indirsin. Benden başka kullanan yok bilgisayarı Metin2 mehmetçik IIIIHERAIIII & xKLor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu skor ne kadar sağlıklı arkadaşlar? Bench testi işletim sistemimi 8.1 olarak görmüyor, CPU-z anakartımın modelini ve işlemci voltajımı yanlış gösteriyor. Nerede terslik var? Sistemin kararlılığından emin olmadan oyun testlerine geçmek istemiyorum. Buyrun Unigine Heaven Benchmar 4.0 testi;

Edit; Belleklerimi 800MHz'de test etmek istediğimden hızını düşürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 19 Nisan 2014; 17:47:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.