Şimdi Ara

bilgisayar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dün aksam kasayı yanlıslıkla biraz sarstim ve bi anda dondu sonra ekran gitti reset attım ekrana goruntu gelmedi ve herzaman acilista verdigi bip sesini vermedi ekran kartı filan oynamistir dedim sokup taktim ramide sokup taktim fakat olmadi ne yapmam gerekli bilen arkadaslar lutfen bi yardimci olsun

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

ekran kartın yada ram yanmıştır

Ekran kartini denedik usta arkadasin ekran krtini denedik yine goruntu yok
  • Ben lise sondayken kasanın üstüne sertçe vurdum ve anakart dahil hepsi yandı; 4870x2 ile beraber. Sadece power çalışıyordu; ramler dahil hepsi cortlamıştı. Bide arkadaşınızın ramiyle/ramleriyle deneyin. Yine ekran gelmiyorsa bu sefer kendi cpunuzu başka bir bilgisayarda deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykt1 -- 16 Mart 2014; 23:56:54 >
  • Banada aynısı olmuştu arada da olur. Pc içini açıyorum güzelce temizliyorum, usbleri felan tek tek temizliyorum. Ramlarıda cıkarıp ıslak mendille güzelce temizledikten sonra görüntü geliyor. Sonra virüs tarasıdır cart curt bakımını yapıyorum.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Banada aynısı olmuştu arada da olur. Pc içini açıyorum güzelce temizliyorum, usbleri felan tek tek temizliyorum. Ramlarıda cıkarıp ıslak mendille güzelce temizledikten sonra görüntü geliyor. Sonra virüs tarasıdır cart curt bakımını yapıyorum.

Onceden oluyodu kardes aynisini ypiyodum temizliyodum oluyodu ama bu sefer olmuyo

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ben lise sondayken kasanın üstüne sertçe vurdum ve anakart dahil hepsi yandı; 4870x2 ile beraber. Sadece power çalışıyordu; ramler dahil hepsi cortlamıştı. Bide arkadaşınızın ramiyle/ramleriyle deneyin. Yine ekran gelmiyorsa bu sefer kendi cpunuzu başka bir bilgisayarda deneyin.

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ben lise sondayken kasanın üstüne sertçe vurdum ve anakart dahil hepsi yandı; 4870x2 ile beraber. Sadece power çalışıyordu; ramler dahil hepsi cortlamıştı. Bide arkadaşınızın ramiyle/ramleriyle deneyin. Yine ekran gelmiyorsa bu sefer kendi cpunuzu başka bir bilgisayarda deneyin.

Tmm usta denicem eyv.

• Islemcinin sogutucusunu iyice monte edin islemcinin iyi oturduguna bakin ekran karti 6 pin girislerini kontrol edin birde monitorde no signal yaziyorsa hdmi i bazen algilamiyor monitoru kapatip acip oyle deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX 8320 @4.0 GHZ GIGABYTE 990XA -UD3 Anakart WD 1TB Harddisk G.Skill Ripjaws 8 gb Ram Sapphire 2gb gd5 r9 270x TOXİC 256 bit ,Sandisk 128 GB SSD,Tt Mouse,Aoc 22'' 1080p monitör,Logitech G105,Creative SB Tactic Rage
  • Hocam eger kasanın ışıkları yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyorsa PSU ile Alakalı olabiliyor
    3 gün önce sattıgım pc de basıma geldi calısan pc sattım calısmadı adama parasını verdim yolladım aklıma psu geldi
    eski kasadan söktügüm psu ile denedim calıstı arkadası aradım geldi aldı :) bi dene bence

Orijinalden alıntı: makavell54

Hocam eger kasanın ışıkları yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyorsa PSU ile Alakalı olabiliyor
    3 gün önce sattıgım pc de basıma geldi calısan pc sattım calısmadı adama parasını verdim yolladım aklıma psu geldi
    eski kasadan söktügüm psu ile denedim calıstı arkadası aradım geldi aldı :) bi dene bence

Cevap için saol usta ama sorunu cozdum ram yanmıs ilk basta arkadasin demesi gbi
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.