Şimdi Ara

Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Herkese iyi forumlar,

Biliyorsunuz uzun zamandır Pc toplamaya çalışıyordum.En sonunda bugün tamamlandı.

İşlemci:İntel İ7 4770K 3.5 ghz haswell
    Ekran Kartı :Asus Direct CUİİ nvidia gtx780
    Anakart:MSI Z87-G45 Gaming OC Genie
    İşlemci soğutucu :Cooler Master Hyper 212X
    Ram :Gskill 2x8 1866Mhz
    Güç kaynağı:Gigabyte 800W 80 plus odin plus
    Kasa :Thermaltake Chaser mk-1 full tower
    Klavye:Thermaltake challenge pro
    Mouse pad:Thermaltake lodus
    Mouse:Thermaltake black element
    Monitör:Asus VG248QUE 1MS 144 HZ
    Kulaklık:Thermaltake tt sport shock
    harrdisk :2 tb seagate
    SSD:Kingstone hyperx 550/530 120 gb
    dvd writer:asus green

Kurulum ve montajı arkadaşla beraber yaptık.2 tane küçük bi problemim var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    1-2 tb harddisk aygıt yöneticisinde gözüküyor.Ama bilgisayarım menüsünde gözükmüyor.
    2-Ses yok.Ses gelmiyor.Hem monitörden hem de kulaklık tan.Anakartla ilgili bir problem sanırım.Bağlantıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum.
    @Kilbox Nessarien Robinson Crusoe demircibu Patronage

Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssassinOrhan -- 9 Mart 2014; 13:23:21 >

• AssassinOrhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan güzel sistem olmuş.
    Adata Legend 700 512GB 2000/1600MB/s - GamePower Horizon Gaming MESH - ENERMAX Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold - Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB - BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms @360Hz - Akko MonsGeek FUN60 Ultra - Razer Viper V4 Pro - Truthear x Crinacle ZERO (Blue - IEM) - CX31993+MAX97220 USB-C Ses Kartı - KlasseGear Blitz Speed (Black)
  • elim ayağım titredi birden

hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Hayirli olsun kanka darisi bize
    Hayırlı olsun çok güzel sistem olmuş
    Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • AssassinOrhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Darısı bize inş.

1-Disk yönetiminden böldüğünüz HDD kısmına harf atamayı unutmuş olabilirsiniz belki...

2-Eğer kasanın ön tarafında ki ses çıkışından ses alamıyorsanız anakart'ın front audio girişini yanlış takmış olabilirsiniz. Kontrol etmenizde fayda var. Ama arka çıkıştan ses alamıyorsanız ilk önce driver'leri kontrol edin. Sonra varsayılan aygıt olmasına dikkat edin. En son ve en söylemesi zor olan madde ise kartın sıkıntılı olabileceğidir.
    AMD Ryzen 5 5600x , Gskill 2x8 CL18 3600MHZ , Asus Rog Strix 3070 OC , Asus Rog Strix X570-E Gaming , Asus Rog Strix LC360 RGB , Cooler Master H500M , Samsung 980 1TB , Asus TUF VG259QR 165HZ FHD , Corsair RM850X 2020
  • Bu ne biçim sistem böyle be :) Sorularına gelirsek ses driveri yükledin mi? HDD disk yönetiminde görünüyor mu bir bak görünüyorsa bir yol ata ona.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Hayirli olsun kanka darisi bize
    Dostum Bilgisayara sağ tıklayıp yönet kısmından bi araştır. Bende de zamanında olmuştu. 2 dakikalık birşeyle göstermiştim ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Ses içinse driverları kontrol et. Ayrıca anakart kablolarını yanlış yere takmış olabilirsin.

Hayırlı olsun bu arada. Akşam akşam sevindirdin gözümüz doydu :)
    Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir.
    Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Dostum Bilgisayara sağ tıklayıp yönet kısmından bi araştır. Bende de zamanında olmuştu. 2 dakikalık birşeyle göstermiştim ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Ses içinse driverları kontrol et. Ayrıca anakart kablolarını yanlış yere takmış olabilirsin.

Hayırlı olsun bu arada. Akşam akşam sevindirdin gözümüz doydu :)

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun hocam birkaç parça türkiyede yok nerden buldunuz :)

Dipnot: Asus un monitör dizaynını oldum olası sevemedim . Daha estetik duruşlu birşey alsaymışsınız keşke diye iç geçirmedim değil . Ama tabiki performans farkı da oluyor .

Orijinalden alıntı: AssassinOrhan

Merhaba Arkadaşlar Herkese iyi forumlar,

Biliyorsunuz uzun zamandır Pc toplamaya çalışıyordum.En sonunda bugün tamamlandı.

İşlemci:İntel İ7 4770K 3.5 ghz haswell
    Ekran Kartı :Asus Direct CUİİ nvidia gtx780
    Anakart:MSI Z87-G45 Gaming OC Genie
    İşlemci soğutucu :Cooler Master Hyper 212X
    Ram :Gskill 2x8 1866Mhz
    Güç kaynağı:Gigabyte 800W 80 plus odin plus
    Kasa :Thermaltake Chaser mk-1 full tower
    Klavye:Thermaltake challenge pro
    Mouse pad:Thermaltake lodus
    Mouse:Thermaltake black element
    Monitör:Asus VG248QUE 1MS 144 HZ
    Kulaklık:Thermaltake tt sport shock
    harrdisk :2 tb seagate
    SSD:Kingstone hyperx 550/530 120 gb
    dvd writer:asus green

Kurulum ve montajı arkadaşla beraber yaptık.2 tane küçük bi problemim var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    1-2 tb harddisk aygıt yöneticisinde gözüküyor.Ama bilgisayarım menüsünde gözükmüyor.
    2-Ses yok.Ses gelmiyor.Hem monitörden hem de kulaklık tan.Anakartla ilgili bir problem sanırım.Bağlantıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum.

Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK. Sistem toplandı.5500 TL SS'li Herkese TŞK.

Sistem süper olmuş valla hakkını ver hocam

• Hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Monitörü nereden, ne zaman ve ne kadara aldın?

Orijinalden alıntı: ynal

Hayırlı olsun.
    Monitörü nereden, ne zaman ve ne kadara aldın?
    1 ) Windows kurulumu yaparken harddsiki biçimlendirmemişin. ondan gözükmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fds14

harika olmuş, güle güle kullanın
    Hayırlı olsun süper olmuş

Orijinalden alıntı: Am3+

Hayırlı olsun.
    Hayırlı olsun süper sistem ya.

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Hayırlı olsun süper sistem ya.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun mükemmel olmuş.

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Hayırlı olsun mükemmel olmuş.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun, monitörü nereden aldınız acaba. birde unigine heaven ve valley ss leri koydunuz mu tamamdır.
    islemci: intel i9 10850k 3.6Ghz | Anakart: MSI Z490 CARBON | Ram: Kingston 2x8GB Hyperx Fury DDR4 3200MHz | Ekran Karti: ASUS ROG STRİX RTX 2080 | SSD: 256GB OCZ Aglity 4, OCZ 240GB Vertex 460A | SAMSUNG 980 1TB M2 | PSU: ASUS ROG THOR 850W 80+ PLATİNUM MULL MOD. | CPU Sogutucu: BE QUİET DARK ROCK PRO 4| Monitor: ASUS 27' MG279
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.