Şimdi Ara

Turkcell yeni web / wap sitesi açmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Acayip bişey buldum. Turkcell yeni web / wap sitesi açmış. WEB ten ---->www.turkcell-im.com.tr , WAP tan ----> wap.turkcell-im.com.tr
    deneyin acayip güzel yapmışlar.

Haberiniz olsun .

Kadir

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!!!Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.Kemal ATATÜRK
  • link çalışmıyor çalıştıran varmı?

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<
  • ben bi fark göremedim..

sadece renkleri farklı
    MacBook Air 13"
    iPhone 5S Space Grey 32GB
  • link çalışıyo ama ben pek bi fark göremedim.arkadaşta görememiş (fazlı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan web sitesi
    3 yıl önce açıldı
    ücretsiz wap siteleri buraya
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 25 Ağustos 2006; 13:09:43 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.