Şimdi Ara

Elimde bozuk ses sistemi nasıl değerlendirlir ? [Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bozulmuş bir Logitech s220 sistem var elektronikçiye baktırttım içinde iki entegre vardı CHMC S1602 D6282 onlar yandı sanmıştım fakat devre gitmiş baya bir şey gitmiş 60 tl ye aldım 30-40 tl masraf çıkacak o yüzden hiç bulaşmadım bunu nasıl değerlendirebilirim ?

Subwoofer 11 W

Uydular 2x3W

Devresinde 10k potu var onu alırım soğutma demirini alırım ses kontrol yerinde 2 dişi jack var sonra ses ayar potu var bi ac birde ses ayar yerinde anahtar var.

Trafosu:

Model YJH-BYQ481357B-F
    İnput 230V AC 50Hz (White Black)
    Output 12V 1.2A (Blue Blue)
    Donguan City YİNGJU Electronics CO. LD.

Ne yapabilirim hoparlörüyle subwooferiyle :D Yoksa dursun mu bir işe yaramaz mı bu halde ?

Elimde bozuk ses sistemi nasıl değerlendirlir ? [Resimli]  Elimde bozuk ses sistemi nasıl değerlendirlir ? [Resimli]  Elimde bozuk ses sistemi nasıl değerlendirlir ? [Resimli]  Elimde bozuk ses sistemi nasıl değerlendirlir ? [Resimli]

• Mobilim fotoğrafları yüklemedim. Bu tip şeylerin devreleri genelde kapasitör cenneti oluyor, eğer çöplük bir durumdaysa onları ayıklardım önce ben.
  • Pc ye geçince bir bakın kapasitörler var ama gende baktıntan sonra düşiniyim bi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Mobilim fotoğrafları yüklemedim. Bu tip şeylerin devreleri genelde kapasitör cenneti oluyor, eğer çöplük bir durumdaysa onları ayıklardım önce ben.

• entegrenin isimleri nedir ?
  • içine başka bir 2+1 amplifikatör devresi yapılabilir..
    bir arkadaşın bu şekilde bozulan sistemini tamir edemeyince elimdeki hazır devrelerden koymuştum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya bir kapasitör var, entegreler var, sağlamsalar işe yararlar. giriş çıkışlar, potansiyometre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam yeniden anfi yapmanız lazım 2+1
  • @enex En üstte yazdım chmcler

@djoz Çok pahalı bir şey tutarsa uğraşamam.

@Public_Enemy Hepsini devreden çıkarırım ya da devrede kalsınlar topluca lazım olursa sağlamlarından seçerim artık :D

@tda 1562q Çok para gider dandik 3w lık hoparlörlere. Ucuz yollu 15-20 den fazla olmayacak olsa neyse de işte.
  • 3w diye küçümsemeyin. Ses sisteminde kabinler çok önemli. kabinsiz 60wattlık hoparlörün veremeyecegi sesi verebilir.(biraz abartmış olabilirim)
  • Bana satabilirsin subwoferi kutusu ile birlikte devreler senin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıka geçer
  • sadece çıkıış katları bozuksa hatları bulup yuerlerine woofer için la4182, midler için ka2209 ya da tda2822m kullanabilirsiniz. ya da ka2206 da olur la4182 iiçin la4182 de oılur. tea2025 de olour ama tavsiye etmem. çok ısınıp enerjinin çoğunu boşa harcar.
    hoparlörlerdeki yazıları umursamayın. saydığım entegreler o hoparlorleri rahatlıkla doyurur. hangi ildesiniz yakınlarda iseniz ben yapabilirim.
  • djoz kullanıcısına yanıt
    +1
  • @heri keyn @zombi7406 @MOROKKO Beyler Konuyu açalı aylar oldu arkadaş sat bana diye mesaj atmış artık yorumlamanıza gerek yok
  • ben konu devM ediyor sandim.

• güzel mıknatıs çıkar

• bobinleri de iyi para eder hurdacilarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir amfi yap, bir de nokia batarya ve şarj devresi ayarla.

Uyduların içinden sök sürücüleri, bir kutu yap al sana taşınabilir ses bombası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.