Arkadaşlar 1.2 TSI allstar almayı düşünüyorum 2016 bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi araç DSG şanzıman kronik sıkıntı şanzıman bilgisi vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (288. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar araçta neye tıklarsam 1 saniye gecikmeli oluyor. Korna cam silme sinyal basıyorum geç algılıyor. Normal mi sizdede öylemi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red-Label -- 7 Mayıs 2025; 19:55:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
Volkswagen konusunda burada "gittiğim usta şöyle böyle" demeye gerek yok. İhtiyacım da yok zaten 🙂
Faydalanmak isteyenler için kardeşimin dükkanını tavsiye ediyorum. İşinin ehli bir servistir. Özellikle son 20 yılın araçları hakkında soracağınız her şeye profesyonel destek verir.
Aklınıza takılanı sorun, ne gerekiyorsa yardımcı olur.
Aşağıya internet sitesi linkini bırakıyorum.
Orada telefon numarası da var, WhatsApp bağlantısı da — her şey mevcut.
Siz sordukça o zaten size güven verecektir.
Ankara Volkswagen Servis | Audi Cupra Seat Skoda Özel Servis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentiago -- 27 Haziran 2025; 23:49:57 > -
Merhaba ,
yaklasık 10 gün her ilanı tek tek inceleyerek sonunda bende 5 gün önce 1.2 tsi comfortline aldım.
araç 50 bin km de sadece ön tampon değişmiş arka tamponda boyalı .
şanzıman konusunda bende korktuğum için servis geçmişi olan ve düşük km Li bir araç aldım . İyi bir ustaya gösterirseniz ve bakımları zamanında yapılmış ise sorun yaşamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimin 1.4 tdi dsg 2016 model aracını (dizel, otomatik, 90 hp) satacağım. 75 bin km'de. Herhangi bir kazası vs yok. Ufak bir sürtmeden dolayı 4 yıl önce yaptırdığımız bir rotüş var. Boyatmamıştım. Alan kişi belki oraya bir lokal boya yapmak isteyebilir ince bir çizik. Onun dışında tertemiz. Bakımları vs eksiksiz yapıldı.
Bu koşullardaki bir araç kaça gider acaba? 950 bine temiz düşük km diye ilanlar var, ilandaki araç 120 binde ve 5 parça boyalı falan oluyor. Karar veremedim kaça gideceğine. Eşime yeni arabasını almış olmama rağmen halen polo'nun ilanını veremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 2 Ağustos 2025; 9:47:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X