Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (285. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
368.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2016 Polo launge aracım var. Direksiyonu sağa çevirdikçe mekanik bir ses geliyor. Çok sinirim bozuldu. Daha önceden yaşayıp bu sorunu çözen oldu mu? Aracın garantisi devam ediyor. Garanti kapsamında bakarlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün araca cam suyu koyarken farkettim,aracın motor suyu minimumun altındaydı.şu an kullanmamın bi sıkıntısı olurmu?ne kadar daha kullanabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uhuvvet U kullanıcısına yanıt
    Aracınızın direksiyonunu sabit durduğu yerde sağa sol olarak İki yöne çevirdiğinizde direksiyon simidindede hissedilebilen tık tık şeklinde bir ses ise aynısı benim aracımdada oldu.( 2016 Polo Confortline) Servis garantiden direksiyon kutusunu değiştirdi.Servise gitmenizde fayda var.
  • 2016 model Polo aracım fanı düzensiz ve sürüşle alakasız şekilde çalışmasına rağmen Doğuş Oto Maslak servisi aracımın kaç kere götürmeme rağmen ilgisiz bir şekilde sorunu olmadığını söylüyor ısrarla ancak aracın çalışır çalışmaz soğuk havada fan çalıştırması ne kadar normal acaba? Aracımın garanti kapsamında olduğu sürede sorunu halletmeye yanaşmayan Doğuş Otodan şikayetçiyim.





    Ben 2018 Tiguan haylant paketini aldım aracım şu an 729 km'de 10 gündür almışım ama şu an bakıyorum her çalıştırdığında 2 km yapsam fan açılıyor sebebini öğrenebilir miyim?



    Merhaba arkadaşlar yukarıda yazan şikayetler şikayetvar comdan alıntıdır.Aynı şikayetler 2014 model 1.4 tdi araçımda da mevcuttu.Araç motor soğuk iken fan açıyor , hararet 90 derecede sabit kalmıyor 90 dereceyi geçtiği oluyor ve araç sürekli ve düzensiz şekilde fan açıyordu.Termostatı değiştirdiler sorun yine devam etti.Sorun devirdaim pompasına bağlanan kablodaymış kabloyu değişiminden sonra sorun çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar

    Ya benim sürücü koltuğunda acayip sırtım ağrıyor. 1 sene oldu hala adam akıllı düzgün bir sürüş pozisyonu bulamadım. Bazen tam bulacak gibi oluyorum oto yıkamacı bozuyor :)

    Otururken genel olarak iki şeye bakıyorum

    1- debriyaj pedalına basarken dizim ne kırık şekilde ne de uzana uzana basıyorum. Kısaca rahat basıyorum. Tam basılıykrn bacağım rahat poziyonda

    2- klasik kolları direksiyona doğru düz uzattığımızda bilek içi civarının direksiyon simidine denk gelmesi



    Geriye bir koltuğun yatış şekli kalıyor. Hatayı orda mo yapıyorum bilemedim :) koltuk biraz da sert. Sanırım bu sebep oluyor. Ayrıca o nasıl bir bel desteği anlamadım. Bel desteği bel mi ağrıtır??

    Uzun süre kullanıp arabayı bırakınca sanki bel desteği, temas ettiği omurların arasını açmış ya da açmaya çalışmış gibi hissediyorum :) malesed bu arabada bel desteği ayarı yok. Olsa biraz geriye içeri alıcam

    Ama koltuk konusunda benim gibi sıkıntı yaşamış ve bunu çözmüş olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uhuvvet U kullanıcısına yanıt
    gelen sesi nasıl tarif edebilirim bilmiyorum da ciyuv tarzı gürültülü olmayan düzenli elektronik motor sesi geliyorsa bu normal elektronik hidrolik mi ne öyle bir şey diyorlar. ancak vuruntu takırtı tarzı bir ses varsa o bir probleme işaret ediyor olabilir
  • Arkdaşlar ikinci el polo 1.4 tdi dsg yada 1.6 tdi dsg alacağım hangisini alayım karar veremedim 70.000 tl bütçem var. 1.4lerde esp ve yokuş kalkış desteği ve bir kaç özellik daha var ama 1.6 larda yok bunlar bomboş, 1.4 daha az yakıyor, performans olarak 1.6 iyi sanırım, ikiside 90 hp , 1.4 lerin motor çok sesli çalışıyor diyorlar . kafam karıştı hangisini seçeceğimi bilemedim kullananlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim
  • fen_bil F kullanıcısına yanıt
    Haftaiçi işe geliş gidişlerde annemin arabasını kullanıyorum 2014 1.4 dsg ( 6 ayda 9000 km yaptım ) ayrıca abimde eskiden 2013 polo vardı bizzat ben gidip sipariş vermiştim ( manuel + esp + yokus destekli ozel sipariş ). İkisinin sesi birbirinden çok farklı değil sırf ses için boyle bir ikileme düşmeyin ayrıca yokuş destek çok önemli bir özellik hatta dsg araçlar için bu önem 2ye katlıyor. Yokuş desteksiz otomatik vites kullandığınızı anlamıyorsunuz. Bunların yanında makyajlılarla beraber gelen multimedya ekranı var ve bu arabaya biraz daha güzellik katıyor. Ben sizin yerinizde olsam 1.4 olanı tercih ederdim. Son olarak perde hava yastıklı polo bulursanız kaçırmayın derim.
  • Arkadaşlar 2015 1.4 dizel dsg aldım 85.000 km de , araçtan gece 2.30 gibi ses gelmeye başladı sanki kornaya biri basıyormuş gibi hiç susmuyor anahtarından aracın kilidini açıp kapadım sesi kesildi. Bu neydi şimdi alarm falan mı , araba da bozukluk mu var yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Polo 1.2 tsi comfortline aracımda sol arka sinyal lambası bazen çalışmıyor Arıza lambasını yakıyor uyarı veriyor. Bazen ise sorunsuz çalışıyor. Sorun sinyal kolundan mı kaynaklı yoksa sinyal lambasından mı ? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. 2014 polonun 1.2 Tdi modeli var mı ?
    Bu araçla ilgileniyorum ve bir satıcı buldum.
    110 binde 1.2 tdi trend polo
    3000 tl hasar kayıt (tampon değişimi)
    44 bin tl istiyor.
    Sizce eder mi? Ayrıca bu aracın 2014'ünün 1.2 Tdi var mı emin olamadım. Sanırım bu kasadan yol bilgisayarı vs var. 2010-2014 arası olan kasa bomboş :(
  • selamlar,

    Arac bluetooth baglantisi ile ilgili bir sorum var.

    Eger birisini ariyorsam, arac speakerdan ses duyabiliyorum. Ancak birisi beni telefondan aradiginda zil sesi sadece telefondan geliyor, arac speakerindan zil sesi gelmiyor. Aractan zil sesinin gelmesini istiyorum, bu probleme bir cozum var midir ?
  • İyi geceler arkadaşlar 2014 1.2 tsı dsg polo 60.000 km aracım son zamanlarda çekişten düştü ve yakıt tüketimi de 2 lt arttı... Klimadan da değil, denedim.... yağ değişimi yaptım geçen gün, polen hava yakıt filtrelerini değiştirdim... Yine değişen bişey yok... Kuzende aynı kasa 2016 polo var oda benzin dsg, geçen ona bindim iyice moralim bozuldu, gaza dokunduğum gibi yaslıyor koltuğa... Benim aracın durumu normal mi km ilerledikçe motor gücü zayıflıyor mu acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2015 polo lounge aracımda ayarlama yapmama rağmen geri vitese (R) alınca sağ ayna aşağıya hareket ederek kaldırımı göstermiyor. Araç radyo ekranından ayarlara baktım ama orada da böyle bir ayarlama göremedim.
  • 1.2 TSİ SAHİBİ OLUP SERVİS DIŞINDA BAKIM YUAPAN VER MI?
  • Selam, 2015 1.2 tsi dsg aracıma fren balatası bakıyorum, öneriniz olan bir model marka var mı, yada anadolu yakasında usta önerebilir misiniz.


    Ek olarak lastik değişeceğim üzerinde nexen lastikle gelmişti açıkcası bir sorunum yoktu ama yıl ve km olarak sonlarına geldik. Falken 185/60 R15 84T Sincera SN832 adlı lastiği fiyat performans olarak uygun gördüm ama varsa tecrübeniz konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.

    https://www.hepsiburada.com/falken-185-60-r15-84t-sincera-sn832-ecorun-oto-lastik-uretim-2019-pm-HB000004XKZL

    Aynı lastiği sanayide 225 liraya buldum alırsam 225den alacağım montaj dahil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkanoz -- 4 Eylül 2018; 11:20:21 >




  • ARKADAŞLAR 2016 1.2 TSİ DSG SAHİBİ OLARLAR FRENE BASTIĞINIZDA FREN PEDALINDAN HAVA SESİ GELİYORMU?
    VİDEODAKİ GİBİ

    https://www.youtube.com/watch?v=1o3ZKnkPWgg&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • Herkese merhaba, 2014 model 1.2 tsi comfortline sahibiyim. Vites önünde bulunan saklama gözü içerisindeki kırmızı ışık bir aüredir yanmıyor, çakmak ışığı çalışıyor. Muhtemelen ampul patladı diye tahmin ediyorum, burdaki ampule nasil ulasabilirim, üstünde plastik parça var buna zarar vermeden nasıl çıkarabileceğim konusunda yardımcı olan olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla akşam gelirken hararet gostergesi 120den aşağı hiç düşmedi. Yarım saat bekledim 90ı gördüm hareket ettikten 5 dk sonra yine 110 lara yaklaştı kenara çektim çekiciyle aracı servise çektirdim. Su pompası arızlanmış. 1600 lira ücret çıkardı sonra iyi niyet garantisinden dolayı 800 lira ödedim. Sizce de yüksek değil mi ?
  • Bu kasanın motoruna ara motormu diyorlar birşeyler dediler. Debriyaj seti lazım piyasada yokmuş. 2-3 yerde bulduk 2000-2500 tl arası fiyat çekiyorlar. İşçilik falan 3000 tl'yi bulcakmış. Var mıdır başına gelen bilgisi olan.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.