Şimdi Ara

Gazi Teknoloji Fakültesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gazinin teknoloji fak. araştırdım biraz burayı bitirenler ve müh. Fak. Bitirenler arasında fark yokmuş hatta teknoloji fak. Uygulamalı eğitimde verdiği için daha iyiymiş peki niye teknoloji fakültesi 30 puan daha düşük bilen veya okuyan arkadaşlar yardım edebilirmi?[:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelp -- 27 Ocak 2014; 19:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shelp

Arkadaşlar bu gazinin teknoloji fak. araştırdım biraz burayı bitirenler ve müh. Fak. Bitirenler arasında fark yokmuş hatta teknoloji fak. Uygulamalı eğitimde verdiği için daha iyiymiş peki niye teknoloji fakültesi 30 puan daha düşük bilen veya okuyan arkadaşlar yardım edebilirmi?[:D

neyden 30 puan daha düşük ? mtoku mu soruyorsun
  • hayır mtok değil 2 side gazi elektrik elektronik mesela biri 400 diğeri 370 puan ikinci öğretimde değil biri teknoloji fakültesi diğeri müh. Fakültesi

• Teknoloji uygulamalı verdigi için daha iyi diye duydum. Düşük olmasının sebebi henüz yenü olması olabilirmiş
  • oda olabilir öyleyse daha iyi teknoloji aynı imza yetkisi fln herşeyi aynıymış ek.olarak staj da görüyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: shelp

hayır mtok değil 2 side gazi elektrik elektronik mesela biri 400 diğeri 370 puan ikinci öğretimde değil biri teknoloji fakültesi diğeri müh. Fakültesi

yok düşük puanlı olana sadece elektirik elektronik meslek lisesi çıkışlılıar seçebiliyor kat sayı kalktı ya meslek liselilerde ders az görüyor zor olmasın diye o bbölüm açıldı dostum
  • hayır meselan elektrik elektronikten üç tane var biri elektrik elektronik müh. 400 puan , diğeri elektrik elektronik müh. 370 diğeride elektrik elektronik müh.(mtok) oda 290 fln

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.