Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
49.809
Cevap
497
Favori
1.761.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MSerhan

switch lite cihazımda 256gb kingston canvas go plus micro sd kart kullanıyorum ama kart artık yetmiyor o yüzden 512gb alacağım sanırsam. canvas go plus ile devam mı etsem yoksa farklı marka model mi baksam. önerilere açığım.

Orijinal olduktan sonra bilinen markaları tercih ederseniz pek fark etmiyor. Nintendo Switch’in azami bir hızı var ve ne kadar hızlı bir hafıza kartı takarsanız takın o üst limitin yukarısına çıkmayacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Switch 1'e star wars jedi academy/outcast/system shock portlanmış bunlar gibi eski pc oyunlarından başka hangileri switche portlandı bildikleriniz varmı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, şunlardan yan sanayi vs en ucuz nereden alabilirim acaba? Basit plastik şey orjinali gereksiz pahalı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt

Temu'da fiyatları fena değildi oradan bakın

• hermestrimegustus kullanıcısına yanıt

Aynen tr'de bulamayınca en son temuya baktım ben de uygunmuş. Oradan alıcam sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • switch lite'yi düşürdüm L tuşu bozuldu yaptırılabiliyor mu beyler bilgisi olan var mı?

• sufistike kullanıcısına yanıt

Muhtemelen ezildi. Alıtnda plastik var. Açıp oynatman çözüm olabilir gibi yoksa kazık fiyata yapan illaki vardır.

• lextor L kullanıcısına yanıt

hocam kendim yapmam öyle bir durumda riskli olur mu, başıma hiç gelmedi şu zamana kadar baya hassasmış switch lite tuşları

• sufistike kullanıcısına yanıt

ifixit'i biraz kurcaladım da zor gibi kendin yapman. Ben olsam dayanamam kurcalarım ama riske girmek istemiyorsan bir elektronikçi çözüm üretebilir.

• 
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.