Şimdi Ara

Bu harddisk için ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arjadaşlar elimde wd nin 1 tb lık hdd varsa harici olarak kullanıyordum bad sector hataları vermeye başladı
    çeşitli programlarla tarama düzeltme ve low formatla ancak bu kadar oldu
    şimdi bu hddyi bad sector olan yerleri devre dışı bırakma gibi bir şansımız varmı yoksa kaldır at gitsin mi diyorsunuz?
     Bu harddisk için ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MB: Gigabyte 970A UD3P l CPU: AMD FX X8 8320 3.5Ghz-(4.5Ghz) l GPU: Sapphire R9 280x Tri-X OC 3GB 384Bit (1100Mhz-6400Mhz) l RAM: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx DDR3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual l SSD: OCZ 120GB TRION 100 Serisi l HDD: WD 3.5" 1TBx2 Caviar Blue RAID 0 2TB l
    DVD Sürücü: Asus 3.5" HDD Kutusu l PSU: HIGH POWER 80PLUS 750W 80 Bronze l Kasa: Zalman Z11 Neo Mid Tower Siyah l Soğutucu: Deep Cool Neptwin V2 l Keyboard: Logitech G103 l Mause: A4 TECH F7 V-TRACK l Fan: 9 Adet 12cm, 3 Adet 9.6cm, 2 Adet 8cm l
    Monitör: HP x22 LED 21.5" 2ms l Web Camera: A4 TECH PK635K l Speaker: Logitech X530 5.1 l Kulaklık: SONY MDRV55R AE Kafa Bantlı – Creative Ep630 Kulak İçi l Modem: Yaşayan 4 portlu bir ceset l
  • garantisi yoksa hiç uğraşmayın derim yeni disklere yönelin
    hayat matrixin ta kendisi
  • o hdd bıtmıs ne kart ne lowlevel format ne maxblast vs hıcbır sekılde duzelmez bosuna ugrasmayın
    Daha Fazla Göster
  • Bi başlıkta arkadaşın biri hurda hard discleri 1 liradan topluyordu. Düşünebilirsiniz.
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Alttaki sayfadan garanti durumu kontrol edip varsa RMA kaydı açıp İstanbul'daki toplama merkezine yollayabilirsiniz, iki diski bu yöntemle değiştirdim, ilk gönderim haricinde ödeme yapmadım.

http://websupport.wdc.com/warranty/warrantycheck.asp?custtype=end
  • Açıyorum olayı biraz 2hdd düşün biri senin hdd birisini dışardan aldın 2.el aynısı ama onunda altındaki yeşil renkteki bord u bozuk bu diski 10-15liraya alıp senin bordu buna takıcaksın sana sağlam hdd olacak. ben 3hdd mi bu şekilde fazla para harcamadan kurtardım. birinin diski ikisinin bord unu değiştirdm
    MB: Gigabyte 970A UD3P l CPU: AMD FX X8 8320 3.5Ghz-(4.5Ghz) l GPU: Sapphire R9 280x Tri-X OC 3GB 384Bit (1100Mhz-6400Mhz) l RAM: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx DDR3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual l SSD: OCZ 120GB TRION 100 Serisi l HDD: WD 3.5" 1TBx2 Caviar Blue RAID 0 2TB l
    DVD Sürücü: Asus 3.5" HDD Kutusu l PSU: HIGH POWER 80PLUS 750W 80 Bronze l Kasa: Zalman Z11 Neo Mid Tower Siyah l Soğutucu: Deep Cool Neptwin V2 l Keyboard: Logitech G103 l Mause: A4 TECH F7 V-TRACK l Fan: 9 Adet 12cm, 3 Adet 9.6cm, 2 Adet 8cm l
    Monitör: HP x22 LED 21.5" 2ms l Web Camera: A4 TECH PK635K l Speaker: Logitech X530 5.1 l Kulaklık: SONY MDRV55R AE Kafa Bantlı – Creative Ep630 Kulak İçi l Modem: Yaşayan 4 portlu bir ceset l
  • hurda hardısklerınız tanesı 2.5 tl den alınır model gb onemlı degıl
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.