|
|

|
|
BİR ÜRÜN SADECE SATILMAK İLE BİTMEZ BU İŞİN EN ÖNEMLİ YANI SATIŞ SONRASI HİZMET TİR..SENİN SIKINTILARIN OLACAK KOSKOCA DÜNYA MARKASI BMW SATIŞ SONRASI HİZMET MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİ ARAYACAKSIN SIKINTINIZI ALDIK SİZE EN KISA ZAMANDA DÖNÜŞ YAPACAĞIZ DİYİP TE SİZİ SALLAMASI NEKADAR ACI BİR DURUMDUR. ARACIM YOLDA GİDERKEN ÇOK BELİRGİN KATUR KUTUR TEKLİYOR VURUYOR BORUSANA BIRAKTIM 10 GÜN ARABİSTANA GİTTİM GELDİM ARAÇ AYNI TAMİR EDİLMEMİŞ USTA BANA ŞUNU DEDİ EFENDİM ARACINIZ GAYET NORMAL GÜVENLE BİNEBİLİRSİNİZ. ARACI ALMANYA'YA GÖTÜRDÜM ORDAKİ USTA BİNER BİNMEZ 1 KM SONRA ARACI SAĞA ÇEKTİ YÜZÜME BAKTI VE ŞUNU SORDU SİZ BU ARAÇLA KAÇ KM YOL GELDİNİZ 2500 KM DEDİM VE ŞUNU DEDİ SİZİN CANINIZ BU ARAÇTAN DAHA KIYMETSİZ DEĞİLDİR BU ARAÇ İLE 2500 DEĞİL 100 KM BİLE GİDİLMEZ.ARACI LİFTE KALDIRDI TRANSFER KUTUSUNUN XDRIVE KUTUSU FİŞİNİ ÇEKTİ YANİ DEVRE DIŞI BIRAKTI TESTE ÇIKTIK ARAÇTA HİÇ BİŞEY YOK ARACIN TRANSFER KUTUSU ARIZALI DEĞİŞECEK DEDİ VE ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ.. LÜTFEN İYİ OKUYUN ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ ORDA AVRUPADA İNSANA DEĞER VERİYORLAR AYNI BMW BURDAKİ İLE FARKI NE ?? BİZ SADECE BİRBİRİMİZE ACI ÇEKTİRİYORUZ ÜLKELER BÖYLE GERİ KALIYOR İŞTE. DİKKAT ALMAN BANA ŞUNU DEMEDİ ---EFENDİM ARACINIZ GAYET NORMAL GÜVENLE BİNEBİLİRSİNİZ--- ŞUNU DEDİ ---ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ-- |
|
sayin dadasemin;
bakin yasinizi basinizi almissiniz, soylediklerimi yanlis anlamayin. foruma konu acilmis, dava sureci olmus bitmis mutlu sonuclanmis ne mutlu. ama forum bir sikayet mecrasi, isi medyaya dokerek sirketi sikistirma araci, veya kendinizi rahatlatma amaciyla kullanilan bir yer degildir. konunun basinda harika bilgiler verip yol gosterirken simdi guzel sonuclandi diye kapatmak, forumu ve kullanıcılarını biraz pecete gibi kullanip atmaya benziyor. size gosterdigimiz saygiyi bizden esirgemeyin, gecen volvo s90’i olan bir arkadasin da benzer patternde gittigini gordum. herkesin problem yasayabilecegi distributor konusunda son derece degerli bilgilere sahipsiniz, sonucu detayli paylasirsaniz memnun oluruz. kazandiginiz hukuk savasi icin tebrik ederim. |
|
USTADIM SATMAK ÇOK KOLAY AMA ALAN KİŞİYE YAZIK DEĞİLMİ ALACAĞIMIZ PARA BİZE YAR OLMAZKİ BEN ONUN GÜNAHINA GİREMEM..
ZATEN ARACIM ŞUAN SERVİSTE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYARAK ARACIN TAMİRİNİ ONAYLAMIYORUZ DEDİM MİSLİSİYLE DEĞİŞİMİNİ TALEP EDİYORUZ. KABUL ETMEZLER İSE MAHKEMEYE VERİCEM İSTERSE 2 SENE SÜRSÜN ZATEN ARAÇ ORDA KALDIKÇA BUNUN ZARARINIDA ONLAR ÇEKECEK BUKADAR SIKINTIYA RAĞMEN HERALDE BUNDAN SONRADA ESKİSİ KADAR SABIRLI OLMAK ÇOK MÜMKÜN OLMUYOR... |
|
Anafikri anlayamamışsın konuda,
arızadır tabi ki çıkabilir kullanıcının burada vurguladığı BORUSAN arabasına neden sahip çıkmıyorda adamı Almanyalara kadar süründürüyor biz sizi arayacağız deyip neden aramamış ? Türkiyede mantık bu bir kere malı sat sonra koy gerisini gitsin. Biri insanı 1 KERE KAZIKLARSIN 2.defa gelip senden almaz. Bu her sektör için geçerli. Onun için ticarette müşterinin parasını almak değil gönlünü almak önemlidir. |
BMW 525d xDrive Alacakların Dikkat Etmesi Gerekenler
BMW 525d xDrive, güçlü performansı ve lüks sürüş deneyimiyle dikkat çeken bir araçtır. Ancak, satın almayı düşünenlerin dikkate alması gereken bazı hususlar vardır.
xDrive Kapatma Sorunu
Bazı BMW 525d xDrive kullanıcıları, xDrive sisteminin kapatılmasında sorunlar yaşadıklarını bildirmiştir. Bu sorun, aracın çekiş kaybına ve kontrolsüzlüğüne neden olabilir. BMW, bu sorunu gidermek için bir güncelleme yayınlamıştır, ancak bazı kullanıcılar hala sorun yaşamaya devam etmektedir.
Kullanıcı Yorumları
Çoğu BMW 525d xDrive kullanıcısı olumlu yorumlarda bulunmuştur. Aracın performansı, sürüş keyfi ve konforu genel olarak beğenilmiştir. Ancak, bazı kullanıcılar titreme sorunları, yakıt verimliliğindeki düşüş ve bilgi-eğlence sistemindeki aksaklıklar hakkında şikayetlerde bulunmuştur.
Titreme Sorunu
Bazı BMW 525d xDrive kullanıcıları, düşük hızlarda ve rölantideyken araçta titreme sorunu yaşadıklarını bildirmiştir. Bu sorun genellikle motor montajları veya krank mili kasnağı ile ilgilidir. BMW, bu sorunu gidermek için bir servis kampanyası başlatmıştır.
Full Paket Sürüm
BMW 525d xDrive, çeşitli paket seçenekleriyle sunulmaktadır. Full paket sürüm, deri koltuklar, navigasyon sistemi, panoramik sunroof ve daha fazlası gibi ek özellikler içerir. İhtiyaçlarınıza en uygun paketi seçmek önemlidir.
Paket Sıralaması
BMW 525d xDrive'ın paket sıralaması aşağıdaki gibidir:
BMW 520d ile Farkları
BMW 520d, BMW 525d'ye göre daha küçük bir motora ve daha düşük güç çıkışına sahiptir. Ayrıca, bazı standart özelliklerden yoksundur. BMW 525d, daha yüksek performans ve daha fazla özel özellikler arayanlar için daha iyi bir seçimdir.
Yorumlar
BMW 525d xDrive hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunmaktadır. Aracın performansı, lüksü ve sürüş keyfi beğenilmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar xDrive kapatma sorunu, titreme sorunu ve yakıt verimliliğindeki düşüş gibi sorunlar hakkında şikayetlerde bulunmuştur. Bu hususları satın almadan önce dikkatlice değerlendirmek önemlidir.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 11 Ocak 2014; 22:50:43 > |
|
|
|
|
|
|
|