Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Vallaha armor upgrade olayına hiç girmem zaten.Önceki oyunlarda youtube'da bakardım şövalye gibi giydirirlerdi ezio'yu sinir olurdum.Assassin la bu şövalye değil ki. Altair reiz görse kemikleri sızlardı.

Oyun içi kimi armorlar fazla abartılıydı lakin Ezio'nun Brotherhood standart kıyafeti çok şıktı.

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

Ona lafım yok sonra yapılan upgrade'lerden bahsediyorum.

• Armorda abartının son noktası da Master Assassin Armor'du sanırım. Çok hoşuma gitmişti, orası ayrı lakin gerçekten de dediğiniz gibi çok ağır; şövalyevari bir armordu.

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

@Kefalci
  • Ubisoft'u bir konuda tebrik etmek lazım. Adamlar bütün ac serisinin sinematik trailerlarında çok iyi müzik trailer uyumu sağlıyorlar. (Örn: Ac3, Ac Rev. ) Sonra parça playlistimde zaten :D bundada olduğu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Comet ile bunun bir bağlantısı olabilirmi ?
    http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Aquilus

Comet muhtemelen Kenway soyuyla ilgili olacak. O hikayeyi bağlayıp bitirecekler. O kadar merak etmiyorum ki o hikayeyi. Seri amerika kıtasına getirmekle irtifa kaybettiler, büyük ihtimalle paris'te tekrar yükselişe geçer, bir de şu ana karakter Arno sağlam cikarsa.

E3 videolarına göre Fransız ihtilali harika seçim olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: vietnam06

Ubisoft'u bir konuda tebrik etmek lazım. Adamlar bütün ac serisinin sinematik trailerlarında çok iyi müzik trailer uyumu sağlıyorlar. (Örn: Ac3, Ac Rev. ) Sonra parça playlistimde zaten :D bundada olduğu gibi.

Ac 2 nin bir soundtrack listesi var youtubedan bulabilirsin . Sanat eseri resmen
  • Yalnız işlemciye iyi yüklenicek oyun
  • Free roam çıtasını çok yukarı çeker bu oyun diyorum.Yükleme ekranı yok,iç mekan aydınlatmaları ve akıcılık harika,eğilme ve gizlilik arttırılmış.Bu senenin yine bombası A.C olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Comet muhtemelen Kenway soyuyla ilgili olacak. O hikayeyi bağlayıp bitirecekler. O kadar merak etmiyorum ki o hikayeyi. Seri amerika kıtasına getirmekle irtifa kaybettiler, büyük ihtimalle paris'te tekrar yükselişe geçer, bir de şu ana karakter Arno sağlam cikarsa.

Comet iddialara göre Roma'da (Antik Roma'da hatta yanlış hatırlamıyorsam) geçecekti ama son durumu belli değil

• sizin için en iyi cinematic trailer hangisi a.c oyunlarında, beni en çok etkileyen a.c brotherhood

• Benim pc muhtemelen kaldırmayacak zaten seneye yoğunum 1 günlük ps4 kiralayabilirsem öyle oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Comet iddialara göre Roma'da (Antik Roma'da hatta yanlış hatırlamıyorsam) geçecekti ama son durumu belli değil

Yok. Comet adlı oyun 1758 yılında geçecek. Genç bir İngiliz olan Shay'i yöneteceğiz. Kendisi Adewalé'nin kaptanlığını yaptığı bir gemide bulunuyor. Sanırım bu arkadaşımıza Connor'da mentorluk yapacak. Ha birde en büyük iddialardan birisi oyunun adınının "Comet" olmasının sebebi Halley Kuyrukluyıldızından dolayı olabilirmiş. 1758 yılında bu kuyrukluyıldız dünyamızın yakınından geçiyordu.

• oyun grafiğini geçtim de mekanikler bu şekilde olursa süper olacak gibi özellikle stealth mod çok iyi olmuş adam gibi saklanamıyorduk

bu arada bu yanımızdaki adamlar single play de de böyle zeki olacaklar mı acaba ?

• Fransız ihtilalini mi anlatıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Fransız ihtilalini mi anlatıyor ?

Evet

• Tabi ki bu, ayrıca unity'nin sinematiği de güzel...

• sroad kullanıcısına yanıt
    O adamların single da olacağını sanmıyorum ben. Co-Op içindir sadece.
  • Sinematik video mükemmel olmuş. Ayriyetten, yeniden Avrupa'ya dönmek çok güzel olacak. Ama Ezio ve Roma'nın yeri de hiçbir zaman dolmayacak bende.
  • izle
  • Sinematikteki Lorde'nin parçası;

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.