Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

iOS 7.1.1 Destekleyen Tweak'lar

"Eclipse 1.2.1-2" - Deb Dosyası..
    "BioProtect 1.3-189" - Deb Dosyası...
    "DockWare 1.0.1-1" - Deb Dosyası...
    "HomescreenDesigner 1.0.14" - Deb Dosyası...
    "PreferenceTag 1.3-4" - Deb Dosyası...
    "Ultra Widget 1.0" - Deb Dosyası...

Eclipse çalışıyor çalışmasına da yarım yamalak notlar uygulamasına girmeyin eclipse yüklüyken :)

• beyler ilk defa jailbreakı kurayım dedim onda da hata aldım ?
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

yardım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

iOS 7.1.1 Destekleyen Tweak'lar

"Eclipse 1.2.1-2" - Deb Dosyası..
    "BioProtect 1.3-189" - Deb Dosyası...
    "DockWare 1.0.1-1" - Deb Dosyası...
    "HomescreenDesigner 1.0.14" - Deb Dosyası...
    "PreferenceTag 1.3-4" - Deb Dosyası...
    "Ultra Widget 1.0" - Deb Dosyası...

Eline sağlık hocam, Eclipse Notlar uygulamasında saçma sapan bi halde şu anda .
    Ayrıca bir şeyi fark ettim; cihaz 7.0.6'dayken arkaplanda çalışan uygulamaları çoğunlukla kendi kendine kapatıyordu, 7.1.1'de hiçbir program arkaplandayken kapanmıyor.

• Hocam iOS sürümünüz 7.1.1'se evasi0n değil Pangu'yu indirmeniz gerekiyor.
  • Dün itibariyle jb yspmış bulunuyorum, birkaç tweake ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1)Safariye flash ekleyebileceğimiz tweak var mı?
    2)Arkaplandaki uygulamaları tek tuşla kapatmak istiyorum bunun için killbackground yükledim çalışmadı başka hangi tweakler var sürüm 7.1
    3)Safariye download özelliği eklemek istiyorum bunun için ne gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, PkgBackup ile daha önce aldığımız yedeği restore ettim.

Ama hiçbir tweak gelmedi. Nasıl oluyor bu iş bilen var mı?
  • İlk mesajdaki mavi duvar kağıdını bilen yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam video düzenleyip şarkı falan ekleyebiliceğimiz bir tweak var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim cihaz cdma iphone 5
    sprintten kilitli
    7.1.1 de geveyle sms ve 3g sorunu vardı

JB YAPINCA DÜZELDİ Mİ
    BİLGİSİ OLAN VAR MI SORUN ÇÖZÜLDÜ MÜ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Orijinalden alıntı: defected

arkadaşlar internetten pc'ye indirdiğimiz app'leri telefon ile senkronize etmek için cydia'da hangi eklentiyi kuruyorduk

@defected Kullandığın yazılım kaç ise ona göre AppSync7+ indiriyorsun ben örnek olsun diye 7 yazdım misal

@arpasuyu AvplayerHD kullanın concertle filan uğraşmanıZa gerek yook

eyvallah çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Dün itibariyle jb yspmış bulunuyorum, birkaç tweake ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

2)Arkaplandaki uygulamaları tek tuşla kapatmak istiyorum bunun için killbackground yükledim çalışmadı başka hangi tweakler var sürüm 7.1

1-)Bildiğim kadarıyla yok , puffin browser kullanarak flash ihtiyacını karşılayabilirsin(tam sürüm dene , sanırım denemede çalışmıyor)
    2-)Bir bilgim yok
    3-)Safari için değil ama (benim bildiğim)chrome için chrome downloader+ var

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Dün itibariyle jb yspmış bulunuyorum, birkaç tweake ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-)Bildiğim kadarıyla yok , puffin browser kullanarak flash ihtiyacını karşılayabilirsin(tam sürüm dene , sanırım denemede çalışmıyor)
    2-)Bir bilgim yok

Safari için buldum hocam download özellikli tweak, puffin tam sürüm var ama malesef stabil değil kasarak açıyor videoları çoğu zaman.

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Denemediğim için birşey söyleyemedim , chrome kullanmıştım.Puffin'inde kötü yanı o ama (en azından 5ste) iş görücek kadar işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 25 Haziran 2014; 18:28:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2-)Bir bilgim yok

http://www.fe.je/smartphones/quit-app-for-activator-0-0-2-2-jailbreak-tweak-quit-currentall-apps-with-activator-action---10792.htm bu linkten tweak'i indirin, indirdikten sonra activator'den herhangi bir gesture'a Quit All Applicationsu atayın, bütün arkaplan uygulamalarını kapatacaktır.
    NOT:KESİNLİKLE GÜNCELLEMEYİN 0.0.2-2 DIŞINDAKİ SÜRÜMLER CİHAZI SAFE MODE'A ATMAKTA!

• quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

quote:

2-)Bir bilgim yok

http://www.fe.je/smartphones/quit-app-for-activator-0-0-2-2-jailbreak-tweak-quit-currentall-apps-with-activator-action---10792.htm bu linkten tweak'i indirin, indirdikten sonra activator'den herhangi bir gesture'a Quit All Applicationsu atayın, bütün arkaplan uygulamalarını kapatacaktır.
    NOT:KESİNLİKLE GÜNCELLEMEYİN 0.0.2-2 DIŞINDAKİ SÜRÜMLER CİHAZI SAFE MODE'A ATMAKTA!

Çok teşekkürler hocam.

• Beyler daha önce hiçbir şekilde jailbreak işlemi yapmamış bulunmaktayım.Şimdi bu pangu jailbreak aracıyla telefonuma jailbreak yapınca untethered olucak dimi istediğim gibi telefonumu kapatıp açabileceğim ? Birde telefon şuan 7.1 sürümünde sizce 7.1.1 güncelleyip mi jailbreak yapayım yoksa 7.1 kalsın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

Beyler daha önce hiçbir şekilde jailbreak işlemi yapmamış bulunmaktayım.Şimdi bu pangu jailbreak aracıyla telefonuma jailbreak yapınca untethered olucak dimi istediğim gibi telefonumu kapatıp açabileceğim ? Birde telefon şuan 7.1 sürümünde sizce 7.1.1 güncelleyip mi jailbreak yapayım yoksa 7.1 kalsın mı ?

7.1.1 restore edip öyle jb yapabilirsin. Evet, untethered.
  • Evet Arkadaşlar Ben Geldim Sorusu Olan Varsa Alabilirim :)
  • Vaay bioprotect te almış güncellemeyi, birtek kaldı activator o da guncellendimi değmeyin keyfime :) sptouch idare ediyor zaten yerine acelemiz yok :)
  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.