Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (497. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
saati felan nasıl kırmızı yaptınız acaba ? -
bu rocketlauncher'da kilit ekranında uygulamayı açamıyor muyuz.Sadece açık uygulamaları gösteriyor ama uygulamaya gidemiyor muyuz.Elimi çektiğim anda uygulama gidiyorquote:
Orijinalden alıntı: karus99
saati felan nasıl kırmızı yaptınız acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 25 Şubat 2014; 15:55:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
bu rocketlauncher'da kilit ekranında uygulamayı açamıyor muyuz.Sadece açık uygulamaları gösteriyor ama uygulamaya gidemiyor muyuz.Elimi çektiğim anda uygulama gidiyor
Bende de Aynı :)
Ama Vardır Bir Ayarı Yada Güncelleme İle Düzelir :) -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 25 Şubat 2014; 16:37:35 > -
-
Repolar, Programlar hepsi boş geliyor silemiyorum yükleyemiyorum...quote:
Orijinalden alıntı: B4D07quote:
Orijinalden alıntı: empty
Arkadaşlar merhaba
Cydia açılmıyor.
Hata verdiği dizindeki status dosyasını sildim hala aynı
Nasıl yapıcaz ?
Dostum 1 sayfa önce aynı sorunu bende yaşadım ama o hata veren dizini silmedim. Cydia sources dan bir tane repo sil düzeliyor. Sonra yeniden eklersin
Alıntıları Göster
-
quote:
Repolar, Programlar hepsi boş geliyor silemiyorum yükleyemiyorum...
Hata nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenix66
quote:
Orijinalden alıntı: Emir
bu rocketlauncher'da kilit ekranında uygulamayı açamıyor muyuz.Sadece açık uygulamaları gösteriyor ama uygulamaya gidemiyor muyuz.Elimi çektiğim anda uygulama gidiyor
Bende de Aynı :)
Ama Vardır Bir Ayarı Yada Güncelleme İle Düzelir :)
Ayarlardan rocket launcher'a istediğiniz uygulamaları koyabilirsiniz sonrasında mesela ana ekranda tıkladınız launcher çalıştı simgenin tam üstüne götürmeniz gerekli. -
-
Arakadaslar merhaba cihazim 4s jailbreak yampami onerirmisiniz ? Jailbreak konusuda pek bilgim yok ama yardimlarinizla onerirseniz yapmak istiyorum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 25 Şubat 2014; 18:55:08 >
GridSwitcher IOS7 (1.0-2) , Lockify Pro IOS7 (1.2.1-3) Güncellendi .quote:
Orijinalden alıntı: Scuderia.
Arakadaslar merhaba cihazim 4s jailbreak yampami onerirmisiniz ? Jailbreak konusuda pek bilgim yok ama yardimlarinizla onerirseniz yapmak istiyorum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 25 Şubat 2014; 19:31:32 > -
Beyler dün son sürüm ile JB yaptım cydia vs geldi ancak uygulama yükleyemiyorum. Uygulama ipad ekranın görünüyor ancak soluk renkte tıklayınca yükleniyor diyor ancak olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: altaymobilquote:
Orijinalden alıntı: BILDIRCAN
quote:
Orijinalden alıntı: altaymobil
Mumkunayi yok mu diyorsunuz? Yoksa olabilir de telefon da gidebilir mi diyosunuz?
yav ios 6 falan yok unutun abi su ios 6 yi
Arkadaslar fikrime cok laf ettiniz de
Bide whatsapp acilrken
Ve whatsapp ta resimler kare
Alıntıları Göster
-
Hatanin resmini koymustum ilk mesajimda.
Return cydia dedigimde cydia icinde repo, program hersey bos geliyo yani bisey ekleyip silmem mumkun deil.
Bu arada appsynic yüklü değil. Onu yükleyim dedim ancak şimdi de cydia'ya girince dpkg was interrupted diyor. Haf installed package yazıyor. Ne yapayım?quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Beyler dün son sürüm ile JB yaptım cydia vs geldi ancak uygulama yükleyemiyorum. Uygulama ipad ekranın görünüyor ancak soluk renkte tıklayınca yükleniyor diyor ancak olmuyor
Alıntıları Göster
-
Telefonu yeniden baslatinca repolar acildi. 3 tane repo sildim ilk ikisinde duzelmedi ama 3.yu silince cydia kendine geldi. Tesekkurler herkese
Acaba gridswitcher güncellemeyle birlikte multitasking gestures tweak safe mod'a atma sorunu düzeldi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evasi0n'un sitesinde 1.06 sürüm gelmiş bu 7.0.6 için jailbreakmi oluyor ?quote:
Telefonu yeniden baslatinca repolar acildi. 3 tane repo sildim ilk ikisinde duzelmedi ama 3.yu silince cydia kendine geldi. Tesekkurler herkese -
iApp Cracker yada iApp Free ios7 için olanı var mı acaba kullandığınızquote:
Telefonu yeniden baslatinca repolar acildi. 3 tane repo sildim ilk ikisinde duzelmedi ama 3.yu silince cydia kendine geldi. Tesekkurler herkese
saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: emre7107
Acaba gridswitcher güncellemeyle birlikte multitasking gestures tweak safe mod'a atma sorunu düzeldi mi?
Gülcelleme ile öyle bir sorun kalmıyor günül rahatlığı ile kur bizde var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X