Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
618.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: butcher1907

quote:

Orijinalden alıntı: alp'er

App ox bende de safe mod atiyor.ne ile cakisiyor acaba

Bende de atıyor hocam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu aşağıdaki lock screen kullanan var mı oldukça hoş görünüyor ios 7de özellikle türkçe ay gün isimlerinde sıkıntı çıkarır mı?

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHemlock

arkadaşlar şu aşağıdaki lock screen kullanan var mı oldukça hoş görünüyor ios 7de özellikle türkçe ay gün isimlerinde sıkıntı çıkarır mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ipad mini ve 3 cihazlarına jb yapmaya çalıştım bütün işlemleri sırasıyla uyguladım fakat son aşamadaki ''exit'' butonuna basamadan bilgisayar sekmeyi kapatıyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

iPad için retinapad tarzı uygulamaları tam ekran yapabileceğimiz bir tweak gelmedi mi hala ?

retinapad ios7 için güncellendi fullforcede güzel whatsapp ile tam uyumulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

quote:

iPad için retinapad tarzı uygulamaları tam ekran yapabileceğimiz bir tweak gelmedi mi hala ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar İPAD MİNİ RETİNA kullanıyorum. İos 7.0.4 yüklü. Jb yapabilir miyim? İlk ios cihazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

quote:

Repolarda gezinirken gördüm bende fullforce un güncellendiğini. Whatsapp uyumluluğu çok iyi ama fizy, retrica vs. için aynı şeyi söyleyemiyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Arkadaşlar İPAD MİNİ RETİNA kullanıyorum. İos 7.0.4 yüklü. Jb yapabilir miyim? İlk ios cihazım.

evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

arkadaşlar ipad mini ve 3 cihazlarına jb yapmaya çalıştım bütün işlemleri sırasıyla uyguladım fakat son aşamadaki ''exit'' butonuna basamadan bilgisayar sekmeyi kapatıyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

cihazı temiz bir restore et sonra yeni cihaz olarak kur sorun hllouyor arkadasımın ip5 ını yaparken basıma geldi bu sekılde halloldu en son update i cihaz uzerınden yapmıssınız sanırım sorun ondan kaynaklanıyor

• Arkadaşlar dediğim gibi 2 tablette denedim ikisinin de sürümü 7.0.4 ancak son işlemde başarısız oluyorum hala nedenini çözebilmiş değilim... Tabletteki evaison a tıklıyorum devam ediyor yeniden başladığında jb sekmesi kendiliğinden kapanıyor exit dememe fırsat tanımıyor. Başka kimsenin başına gelmedi mi bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

Arkadaşlar dediğim gibi 2 tablette denedim ikisinin de sürümü 7.0.4 ancak son işlemde başarısız oluyorum hala nedenini çözebilmiş değilim... Tabletteki evaison a tıklıyorum devam ediyor yeniden başladığında jb sekmesi kendiliğinden kapanıyor exit dememe fırsat tanımıyor. Başka kimsenin başına gelmedi mi bu durum?

yukarda yazdım ya sebebini ve cozumunu

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

ustteki ram filan olayi satatusmodifier tweak in adi yazi sitili icinde bytafont2 yukle cydiadan ve lilly fontunu yukle hadi herkese iyi geceler buda cihazimin gorunumu :-))

Hocam o saat tweakinin adı nedir acaba ?

• Halamı ses seda yok şu Springtomize'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrahmanS

Halamı ses seda yok şu Springtomize'dan.
    subtelock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 26 Ocak 2014; 8:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

subtelock
    bazı uygulamaları yklemeye çalıştığımda kurma ekranında kırmızı renkli bir yazı oluşuyor. Başka bir yazılım istiyor sanırım. bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: palo1

quote:

ustteki ram filan olayi satatusmodifier tweak in adi yazi sitili icinde bytafont2 yukle cydiadan ve lilly fontunu yukle hadi herkese iyi geceler buda cihazimin gorunumu :-))

groovylock kılıt ekranı icin
    saat ıcın subtlelock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 26 Ocak 2014; 9:40:44 >

• Arkadaşlar benim telefon değişti 6.1.4 gelicek jb yapsam aynı sürümde restore yapabilirmiyim cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy Recep -- 26 Ocak 2014; 10:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordsebo

bazı uygulamaları yklemeye çalıştığımda kurma ekranında kırmızı renkli bir yazı oluşuyor. Başka bir yazılım istiyor sanırım. bunu nasıl çözebilirim?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kaloranın reposundan iappfree 4.0.1b sürümünü kurmuştum çalışıyordu sildim tekrar yüklemek istedim kalora arkadaşımız bi sebebpten dolayı kaldırmış sonra denemediğim versiyon kalmadı ama hiçbiri çalışmadı o versiyonuda bulamadım 5s de iapfree kullanan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daddy Recep

Arkadaşlar benim telefon değişti 6.1.4 gelicek jb yapsam aynı sürümde restore yapabilirmiyim cihaza
    Sprintomize 3 de ne sorun var? Kalora yüklemeyin yazmış ancak merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Sprintomize 3 de ne sorun var? Kalora yüklemeyin yazmış ancak merak ediyorum.

Çalışmıyor hocam sadece ayarlara geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHemlock

Hangi tweak bu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: palo1

quote:

groovylock kılıt ekranı icin
    saat ıcın subtlelock

groovylocku 1 haftadır sıkıntı yaptım.kuruyorum ayarlara gelmiyor. belki 20 kere kurmuşumdur.., ifun da görüyorum. telefonun ayarlarında çıkmıyor..
    bir türlü kullanamadım okadar da beğeniyorum.

yardım bekliyorum. kafaya taktım..

@serif61 @kalora @Fenix66

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.