Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29452946294729482949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece xceed kernel yukledim %100 sarj ile yattim sabah uyandigimda %30 sarjim kalmisti benim cihaza sonradan yukledigim kerneller yaramiyor bunu anladim cloudy 3.3 stock kernelle yola devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir süre foruma giremedim, lp sürümlerindeki ısınma sorunundan dolayı bir süredir cloudy 2.2 kullanıyorum. Acaba ısınma sorunu olmayan lp romu önerebilir misiniz? Cloudy 3.3 te ısınma sorunu varmı?

• xperius kullanıcısına yanıt
    Bunun kernel ile alakası olamaz diye düşünüyorum kendimce hocam. Yani osla bile kernel oakdar şarj yemez bekleme modunda bence mutlaka başka birşey vardır. Bak simdi cloudy yedeğime geri döndüm xceed kernel son sürüm npr yükledim wipe yaptım ekstra hiç bir ayar yapmadım. Sabaha kadar tam şarj yapıp kalibre edeceğim. Yarın gece istersen ekran süresi verebilirim. Tabi her cihazda aynı performansı vermiyor kerneller fakat böyle büyük bir fark pek zannetmiyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre foruma giremedim, lp sürümlerindeki ısınma sorunundan dolayı bir süredir cloudy 2.2 kullanıyorum. Acaba ısınma sorunu olmayan lp romu önerebilir misiniz? Cloudy 3.3 te ısınma sorunu varmı?

Saf sürüme yani Aosp a geçersen ısınma sorununu halledersin özellikle AICP 5.1.1

• Cloudy 3.3 ile ne yaptıysam ekran süresini 4 saati geçiremedim, dün cloudy 2.2 yükledim aynı programlar aynı kullanım tarzı ekran süresi 6 saati geçti huzur kitkatta
  • Kısa süreli AOSP maceram sonrası CloudyG2 3.3e geri döndüm ve 1 haftadır aldığım ekran süresi performansı aşağı yukarı böyle.

• heithered H kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu kurcalıyorunuz dimi yani daha /52 şarj var ve 4 saat ekran süresi tabiri caiz kokluyormu telefon bataryayı ne yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlymeOS arayanlar goruyordum bir ara, denemedim ama bir Italyan konusu paylasmisti linki 11 Agustos 2015 tarihli 4.5 versiyonu

http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=12&type=2

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Sürekli reddit ve 9gag uygulamalarını kullanıyorum. Arada modern combat 5 oynuyorum ve chromeda geziniyorum yani telefon masada boş boş durup arada video izleyerek ekran süresi almaya çalışmıyorum.

• Beyler bu cloudy g2 3.3 deki bildirim ledi sorunu için bir çözüm bulundumu?

• Nasıl bir sorun ustam sıkıntısız kullanıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk çıktığından beri bende WhatsApp msj gelince öndeki bildirim ledi msjı okumama rağmen ekranı kapayınca yanmaya devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam ilk çıktığından beri bende WhatsApp msj gelince öndeki bildirim ledi msjı okumama rağmen ekranı kapayınca yanmaya devam ediyor

Kapatıp aç cihazı düzelmesi lazım usta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Müdür doğru söylüyorsun da bu her msj geldiğinde oluyor kendi Kendi kendine düzeliyor arada oluyor sağlık olsun

• quote:

Hocam o sorun Cloudy'den kaynaklanmıyor. Benim G3'de de var o problem. Stock ROM kullanıyorum üstelik.

• quote:

WhatsApp ta problem var internet sayfasından son güncellemeyi indirip kurun düzelmesi lazım

• Ustalar çok teşekkürler geri dönüş için. Aicp romda böyle birşey olmamıştı cloudy de gözüme çarpmıştı. WhatsApp son sürüm deneyeceğim.

• bu normal bir durum mu? gps hala sikintili gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bienvenue -- 14 Ağustos 2015; 16:05:17 >
  • bienvenue B kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı ? Sıkıntının S'si bile yok orada.

• hocam ayni yerde arkadasin telefonu 40-50'lerde hepsi .. bende bir sikinti var diye dusundum ..

• 
Sayfa: önceki 29452946294729482949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.