Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29462947294829492950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King_Wolf

Cloudy 3.3 ile ne yaptıysam ekran süresini 4 saati geçiremedim, dün cloudy 2.2 yükledim aynı programlar aynı kullanım tarzı ekran süresi 6 saati geçti huzur kitkatta

Aynen hocam sorma, Cloudy 2.2 deyim bende. En saglam en iyi rom gercekten. Hatta elden gelse 4.2 ye donerim de ondada artik gorunum falan cok kotu o yuzden gecmiyorum. Bataryayi sarj ediyorum muzik, bluetooth, wifi, 3g, 2.5/3 saat ekran suresi ve uzerine 48 saat bekleme suresi aliyorum. Daha ne olsun Gorunumde G3 olunca tadindanda yenmiyor Telefon 1 bucuk yili gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 14 Ağustos 2015; 17:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heithered

Kısa süreli AOSP maceram sonrası CloudyG2 3.3e geri döndüm ve 1 haftadır aldığım ekran süresi performansı aşağı yukarı böyle.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hangi kernel daasınız hocam ?

• Beyler su donanimhaberde zirt birt ttnet reklami cikiyor bunu engellemenin yolu yokmu gereksiz reklamlari kaldirma gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrudur hocam benim de anlatmak istedigim bu benim cihazi da kernel vs ugrasincan iyi sonuclar alamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Beyler su donanimhaberde zirt birt ttnet reklami cikiyor bunu engellemenin yolu yokmu gereksiz reklamlari kaldirma gibi

AdAway kurabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romun kendi kerneli.

• Flyme os 4.5.1.2R denemek isteyenler için ekran görüntülerini paylaşıyorum arkadaşlar fikir vermesi açısından.
    Stock lollipop üzerine kurulmuş bir rom akıcılık ve stabilite güzel pil ömrü konusunda birşeyler söylemek için henüz erken
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

Flyme os 4.5.1.2R denemek isteyenler için ekran görüntülerini paylaşıyorum arkadaşlar fikir vermesi açısından.
    Stock lollipop üzerine kurulmuş bir rom akıcılık ve stabilite güzel pil ömrü konusunda birşeyler söylemek için henüz erken
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    arkadaşlar cloudy g2 3.3 ten g2 2.2 ye dönmek istedim direk recovery den flashladım lg logosunda kaldı . NE yapmak lazım ?

• Hangi Bootloader uzerinde kullaniyorsunuz hocam ? Benim icin sorun degil ama Turkce'si ne durumda Romun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Hangi Bootloader uzerinde kullaniyorsunuz hocam ? Benim icin sorun degil ama Turkce'si ne durumda Romun ?
    KDZ ile reset sonrası cihazımın hafızası 16GB'a düştü, ne yaptıysam düzeltemedim.
    Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Hocam romda herhangi bug falan varmı gps, sinyal, wireless, bluetooth,ses kalitesi gibi.Ve gapps olarak ne yüklediniz.
  • quote:

Hangi Bootloader uzerinde kullaniyorsunuz hocam ? Benim icin sorun degil ama Turkce'si ne durumda Romun ?

Türkçesi %60 civarı falan hocam şaka bir yana çok sıkıntı olmuyor en azından benim için kitkat bootloader üzerine kurdum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Phonexy

Hocam romda herhangi bug falan varmı gps, sinyal, wireless, bluetooth,ses kalitesi gibi.Ve gapps olarak ne yüklediniz.

Henüz bir bug bulmadım ama vardır muhtemelen gps 1 dakikadan kısa sürede buluyor gapps yüklemedim google installer ile yükledim üzerine google play ve diğerlerini yükledim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 15 Ağustos 2015; 17:14:36 >

• etkili bir batarya kalibre yöntemi var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Türkçesi %60 civarı falan hocam şaka bir yana çok sıkıntı olmuyor en azından benim için kitkat bootloader üzerine kurdum hocam

Alıntıları Göster
    Tatil donusu deneyebilirim simdilik sorunsuz bildigim hali lazim cihazin :D guzel gorunuyle degisik bi deneyim olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 15 Ağustos 2015; 18:36:01 >

• Hocam şuanda AICP kullanıyorum Cloudy v2.2 dönmek için sizin 20h bootloader ı yükleyerek geçebilir miyim? Ya da kk return patch ve sizin 20h yi kullansam mı daha iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hocam şuanda AICP kullanıyorum Cloudy v2.2 dönmek için sizin 20h bootloader ı yükleyerek geçebilir miyim? Ya da kk return patch ve sizin 20h yi kullansam mı daha iyi?

Sadece benim paylaştığım jb bootloader +20h partıtıons yeterli hocam onu kullanıp üzerine cloudyG2 2.2 yi yüklerseniz sıkıntısız açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

KDZ ile reset sonrası cihazımın hafızası 16GB'a düştü, ne yaptıysam düzeltemedim.
    Yardımcı olabilecek olan var mı?

Forumda konusu var adım adım yapın işlemleri çözersiniz sorunu

• Hocam aradım dosyaları ama silmişim sanırım yanlışlıkla size zahmet olmazsa rica etsem linkleri verebilir misiniz ?

• Romun linkini verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 29462947294829492950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.