Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29432944294529462947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Ekran ıışığı %0 galiba?

%50 otomatik değil full wi-fi 3G sosyal ağlar ve forum sonuç bu. Şuanda şarj %38 ve 4 saat ekran süresi var %50 den sonra uzun süre oyun oynadım yoksa daha iyi olurdu.

Beni zorla cloudy 2.2 den bu roma geçirme dostum ben cloudy 2.2 de %0 la ancak o kadar aalabiliyoru...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ekran ıışığı %0 galiba?

%50 otomatik değil full wi-fi 3G sosyal ağlar ve forum sonuç bu. Şuanda şarj %38 ve 4 saat ekran süresi var %50 den sonra uzun süre oyun oynadım yoksa daha iyi olurdu.

Beni zorla cloudy 2.2 den bu roma geçirme dostum ben cloudy 2.2 de %0 la ancak o kadar aalabiliyoru...

Ben neredeyse bütün romlarda böyle alıyorum cihaz 1.5 senelik üstelik. Ayrıca RR den sonra bu rom ilaç gibi geldi şuanda performansı LS ile aynı zorlasam bu romda da 9 saat ekran süresi alırım. Şuanda şarj %25 bitene kadar 5 saat garanti 6 alma ihtimalim yüksek. Aosp severim kamera fazla sorun olmaz benim için dersen tavsiye ederim üzerine birde battery calibration yapıp bide kernel ayarlamaları yaparsan yağ gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Acaba hangi kerneli kullaniyosunuz bende kotu performans veriyor da batarya. Ek olarak yaptiginiz seyler var mi ?

Stock kernel sadece jinjin hocanın kernel ayarlarını yaptım.

Neymiş o ayarlar öğrenebilir miyim hocam aradım bulamadım mobilim malesef ayrıntılı tarayamiyorum

• quote:

quote:

quote:

Acaba hangi kerneli kullaniyosunuz bende kotu performans veriyor da batarya. Ek olarak yaptiginiz seyler var mi ?

Stock kernel sadece jinjin hocanın kernel ayarlarını yaptım.

Neymiş o ayarlar öğrenebilir miyim hocam aradım bulamadım mobilim malesef ayrıntılı tarayamiyorum

Valla hocam bende bulamadım videoyu ezberlediğim için direk yaptım. İşlemler çok olmasaydı yazardım.

• Tam surum moda gecin imzdamda video

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Tam surum moda gecin imzdamda video
    CLoudy 2.2 de geri akmisti backup u yukledikden sonra, oda yag gibi akiyordu..

Neyse bluetooth u falan calistirdikdan sonra tek eksik sanirim simdi kamera kaliyor.

Bildigimiz LG nin kamerasini yukluyebiliyormuyuz buna, apk dosyasi ile yada driverlar falan mi gerekiyor. M9 falan okudum yukarilarda fakat varsa direk LG nin kendi kamerasini tercih etmek istiyorum, su ana kadar butun fotograflar onunla cekildigi icin esit olsun diye. Cloudy 2.2 ninki cok hosuma gidiyor mesela.

Elinizde varmi, yada yontemi ?
  • AytacFx kullanıcısına yanıt
    XCam bunda yok ama gelistiricisi AOSP romlara cikarmak icin de calistigini yazdi

• quote:

XCam bunda yok ama gelistiricisi AOSP romlara cikarmak icin de calistigini yazdi

Eyvallah hocam,

Simdi soyle birsey var. Benim fotograf ceken birisi olarak inanilmaz derecede onem veriyorum bu konulara, fakat cep telefon kamerasina hic onem vermiyorum, whatsapp icin kullaniyorum daha cok fakat hatira fotograflarida yok degil hani.
    Bunun orjinal icindeki bulunan kamerayi kullanmasak, daha iyi kalite en azindan LG nin kalitesine yakin hangi kamerayi yuklemeyi onerirsin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

quote:

Eyvallah hocam,

Simdi soyle birsey var. Benim fotograf ceken birisi olarak inanilmaz derecede onem veriyorum bu konulara, fakat cep telefon kamerasina hic onem vermiyorum, whatsapp icin kullaniyorum daha cok fakat hatira fotograflarida yok degil hani.
    Bunun orjinal icindeki bulunan kamerayi kullanmasak, daha iyi kalite en azindan LG nin kalitesine yakin hangi kamerayi yuklemeyi onerirsin hocam?

AICP konusunda coloros kamerası daha iyi denmiş ama kullanmadığım için bişey diyemiyorum

Ben direk özet geçiyim hocam. Aosp kamera diye bişey yok kamera kullanıyorsan aosp uzak dur şimdilik

• %50 parlaklık full wi-fi 3g sosyal ağlar şarj %50 ye geldikten sonra uzun bir süre oyun oynadım. Son durum :

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Ben direk özet geçiyim hocam. Aosp kamera diye bişey yok kamera kullanıyorsan aosp uzak dur şimdilik

Yok hocam, hani normale gore ne kadar kotu ki.. Gerci simdi bir fotograf cektim hava karanlik hafif, nasil berbatmis harbiden dusuk isikta
    Hocam işte msjı birdaha okuyun sırf bu sorular için öyle yazdım Kamera leş normale göre diye birşey yok bildiğin leş

• Arkadaşlar CloudyG2 3.3 e stock lollipop 30e nin kernelini yükleyebilme imkanımız var mı?

• quote:

xdabbeb XCam modunu G2-G3 AOSP Romlari icin teste baslayacakmis :)

İnşallah hocam valla kamerayı açmaya utanıyorum yağlı boya gibi çekiyor aynı eğer kamerayı da hallederlerse tadından yenmez Aosp 5.1 akıcılığı ios da yok yemin ederim ☺

• Bu arada icon paketi için Iride Ui uygulamasını korsan olarak kullanın gerçekten mükemmel 👌
    Not: Freedom gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Hocam işte msjı birdaha okuyun sırf bu sorular için öyle yazdım Kamera leş normale göre diye birşey yok bildiğin leş
    Bu mu leş dediğin görüntü hocam ? aosp ile çektim resim 5.9mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 11 Ağustos 2015; 23:43:55 >

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Hangi kamera hocam bu

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hayir yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu mu leş dediğin görüntü hocam ? aosp ile çektim resim 5.9mb

Hocam bizim telefonlarda optik goruntu sabitleme ozelligi var, diger telefonlarda hala yok cogunda. Bu aosp da calisiyormu, calismiyormu kimsenin bildigi yada birsey dedigi yok. Bu bile buyuk bir farklilik.

Cloudy 2.2 ye geri dondum, oyuncak ettik telefonu yine 2 gundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 11 Ağustos 2015; 23:21:49 >

• 
Sayfa: önceki 29432944294529462947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.