Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macorono34

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Arkadaşlar Cloudy Stock 2.2 kullanıyordum arada bir (bazen her gün bazen haftada bir) reset atma sorunu vardı.

Cloudy Stock 2.5 yükledim belki düzelmiştir diye yine arada bir reset atıyor.

Aynı sorun sizlerde de var mı?

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum ben çıkalı g3 romu kullanıyorum bu sorun mecvut g3den onde flex kullanıyordum ondada mevcuttu. Demekki gelen bir sorun reset atma.

Alıntıları Göster
    Cevaplarınız için teşekkürler.

SD Kart hafızayı recovery'den mi formatlayacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 9 Eylül 2014; 21:48:36 >

• G2 nin orjinal qiuck remote programini verebilecek varmi optimus romundaki degismis projeksiyon vs yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun tanıtıp tanıtmamak değil ki, böyle büyük bir markaya yer verilmemesi tuhafıma gitti sadece :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Sorun tanıtıp tanıtmamak değil ki, böyle büyük bir markaya yer verilmemesi tuhafıma gitti sadece :/

Sunny yerli malı. Türkiye içerisinde en büyük ilk 5 elektronik üreticisi içine girerler ama global olarak sanırım bir şey ifade etmezler. O bakımdan olmayabilir. Ama işin ilginç tarafı Dsmart falan var o neden yok ilginç.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Cloudy Stock 2.2 kullanıyordum arada bir (bazen her gün bazen haftada bir) reset atma sorunu vardı.

Dostum aynı sorunu bende çok yaşadım çok can sıkıyor du ben başka romlara geçtim ama devam etti bende orjinal rom yükledim tekrar root atıp recovery yükleyerek tekrar flashladım

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Büyük marka derken bize göre büyüktür belki...:)

Ama enteresan olan şu : Adamlar Klima'da dünya devi olan Daikin ve Mitsubishi gibi 2 firmayı dahi pas geçmiş kumanda markalarında....

Papirus
  • quote:

Sorun tanıtıp tanıtmamak değil ki, böyle büyük bir markaya yer verilmemesi tuhafıma gitti sadece :/

Asıl sorun şu. Daha önceden seçebildiğim (ekli olan) makinalar ekli değil. Örn: Next , digiturk. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Sunny yerli malı. Türkiye içerisinde en büyük ilk 5 elektronik üreticisi içine girerler ama global olarak sanırım bir şey ifade etmezler. O bakımdan olmayabilir. Ama işin ilginç tarafı Dsmart falan var o neden yok ilginç.

Alıntıları Göster
    Miui ses seviyesi çok düşük geldi. Bunu arttırmanın bi yolu varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Beyler, dün gece bir miui rom'u daha çıkmış. Farklı kişiler sürüyle MIUI rom konusu açıyor. Çok kafa karıştırıyor.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/miui-v5-multy-lg-g2-t2871063

Bahsettiğine göre aynı işlemleri yapıp yayımlamış romu. Sanırım tek artısı türkçeyi de eklemiş. 4.9.5.2 olarak güncellemiş sürümü.

Bizdeki sürüm gibi Türkçe dil seçeneği olupta türkçeleştirmeme gibi bir sorun yoktur değil mi? Deneyen oldu mu ?

Multi değildi rom multi romun linkini verdim deneyip yeniden düzenleyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

quote:

quote:

Dostum aynı sorunu bende çok yaşadım çok can sıkıyor du ben başka romlara geçtim ama devam etti bende orjinal rom yükledim tekrar root atıp recovery yükleyerek tekrar flashladım

Hocam bu işlemleri yaptıktan sonra düzeldi mi?

Düzeldiyse ne zamandan beri sorunsuz kullanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Cloudy g3 1.3 de nasıl sunny cihazlar için uzaktan kumanda olmaz aklım almıyor :( uydu alıcısı için ara sıra kullanıyordum...

Kendiniz tanıtın

Sunny markası neden olsun ki ? Sonuçta romları modifiye eden programcılar belki adını bile duymamıştır bu markanın.Ama bence o kadar da karamsar olmayın.

Akıllı kumanda metodu ile orjinal kumandanızdan istediğiniz tuşları telefonunuza tanıtın.Üstelik bu metodun bir güzel tarafı da , sadece istediğiniz tuşları ekrana koyabilmeniz.

Papirus

Ben de onu diyorum işte. Istedigimiz kumandayı programa tanıtabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 9 Eylül 2014; 17:17:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cloudy g3 1.3 de nasıl sunny cihazlar için uzaktan kumanda olmaz aklım almıyor :( uydu alıcısı için ara sıra kullanıyordum...

Ben optimus 1.2 kullanıyorum. Set üstü kutusu kısmında Sunny var. Oraya bakın. sorunsuz kullanıyorum. Çocukların diktatörlüğüne Son

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O romu kurdum ben. Ama ses sıkıntısı var ya çıkmıyor yada çok az çıkıyor. Booster gibi bi şeyler varmı flashlanabilecek.
  • Başkan senin paylaştığın miui nun ne farkı var bunlardan sadece kurulumu mu kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

quote:

quote:

Dostum ben çıkalı g3 romu kullanıyorum bu sorun mecvut g3den onde flex kullanıyordum ondada mevcuttu. Demekki gelen bir sorun reset atma.

Hangi g3 romunu kullanıyorsunuz . Bende hiç olmadı resrart atma olayı.

Birde telefonun yeniden başlaması değil mi, format değil

• quote:

7 romda vardı galiba. Goldmaster, arçelik, vestel, beko gibi bir sürü marka mevcuttu. Sunny neyse de vestel, arçelik gibi markaları bile çıkartmışlar.

• Anladım. 4.9.5.2.1 sürümü yüklemiş. Yarın bakarım artık

DPI küçültünce hoş olmuyor ikonlar, birbirine giriyor. Halletmenin bir yolu yok mudur? Resim yüklerim gerekirse, nasıl göründüğüne dair.

Grid ayarlarını yapınca da iğrenç oluyor. Yine birbirine giriyor ikonlar. :/
  • quote:

Anladım. 4.9.5.2.1 sürümü yüklemiş. Yarın bakarım artık

DPI küçültünce hoş olmuyor ikonlar, birbirine giriyor. Halletmenin bir yolu yok mudur? Resim yüklerim gerekirse, nasıl göründüğüne dair.

cloudy g3 1.3 e hangi kerneli önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

cloudy g3 1.3 e hangi kerneli önerirsiniz ?

Kendi içinde gelen kerneli derim ben.
  • quote:

Anladım. 4.9.5.2.1 sürümü yüklemiş. Yarın bakarım artık

Dostum sende gps sorunu var mı yoksa hangi sürümü kullanıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.