Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: uguraci Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esesli92

teşekkür ettim hocam kurmaya başlıyorum efs yedeği filan bilmediğimden direk yüklüyorum inşallah birşey çıkmaz :)

yükle birşey olmaz imei ve şebeke sorunu olursa patchlı kernel ve modem var konuda onu yüklersin düzelir için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

teşekkür ettim hocam kurmaya başlıyorum efs yedeği filan bilmediğimden direk yüklüyorum inşallah birşey çıkmaz :)

yükle birşey olmaz imei ve şebeke sorunu olursa patchlı kernel ve modem var konuda onu yüklersin düzelir için rahat olsun

Alıntıları Göster
    hocam tecrübesizliğime verin birşey sorucam. cmw 6.0.3.6 yı telefona kurdum megawipe ve efeXTREME romunu sd card ın içerisine attım fakat cmw de ben bu zip dosyalarını göremiyorum,bulamıyorum hocam, zip dosyasını bilgisayarda açıp dosya olarak mı hafıza kartına atıcam. Yani demek istediğim .zip li şekilde değilde rardan çıkartılmış şekilde mi hafıza kartına atıcağım ? @serdar431431

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesli92 -- 9 Temmuz 2014; 21:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

arkadaşlar efextreme ile yola devam ediyorum herşey güzel hoş rom gayet stabil şarjda güzel gidiyor geçen benim eski düldüle (avea in touch) a cm rom atmıştım bildirim çubuğunda 2g-3g butonu ile şebekeler arasında geçiş yapılabiliyordu ve mobilveriyi kapatınca 2g ye geçiş yapıyodu. buna benzer bi program s3 de yokmudur acaba ?

Evet arkadaşlar böyle bir uygulama varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

arkadaşlar efextreme ile yola devam ediyorum herşey güzel hoş rom gayet stabil şarjda güzel gidiyor geçen benim eski düldüle (avea in touch) a cm rom atmıştım bildirim çubuğunda 2g-3g butonu ile şebekeler arasında geçiş yapılabiliyordu ve mobilveriyi kapatınca 2g ye geçiş yapıyodu. buna benzer bi program s3 de yokmudur acaba ?

Evet arkadaşlar böyle bir uygulama varmı ?

Alıntıları Göster
    Nihayet cm11 bir sonraki nightly sürümünde yeni mali sürücüleri kullanılacak

http://review.cyanogenmod.org/#/c/66404/

http://www.cmxlog.com/11/i9300/

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

ne yaparsa yapsın isterse performanstan uçsun telefon rekorlar kırsın

50 liralık çin telefonuyla aynı görünüm olacaksa imkanı yok yüklemem.

• quote:

hocam tecrübesizliğime verin birşey sorucam. cmw 6.0.3.6 yı telefona kurdum megawipe ve efeXTREME romunu sd card ın içerisine attım fakat cmw de ben bu zip dosyalarını göremiyorum,bulamıyorum hocam, zip dosyasını bilgisayarda açıp dosya olarak mı hafıza kartına atıcam. Yani demek istediğim .zip li şekilde değilde rardan çıkartılmış şekilde mi hafıza kartına atıcağım ? @serdar431431

hayır zipten çıkarmayacaksın. zip olduğu şekilde atacaksın. cwm den install zip sonra choose zip from externalsdcard sececeksin. hafıza kartın orasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Android L gelincede böylemi düşüneceksiniz :) bence arayüze fazla takılmayın performansa bakın

• quote:

Android L gelincede böylemi düşüneceksiniz :) bence arayüze fazla takılmayın performansa bakın

nasıl takılmam yahu

bana zevk veren şey zaten arayüz samsung salakmı touchwizle dünya kadar uğraşıyor.

htc sense

samsung touchwiz

bunlar babasının hayrınamı çıkıyor ?

insanlar birşeyler istiyor yoksa çok basit çıkar yazılımı hep aynı görünüm hep aynı simgeler bayıyor insanı.
  • quote:

quote:

aynen hocam bende hiç sevmiyorum cm romlarını bir ara deneyim dedim herkes tutturmuş bir cm gidiyor yükledim inanırmısın 5 dk bi turladım romda anında baska roma geçtim. İnsanın içi kararıyor telefona bakınca :D

• quote:

quote:

nasıl takılmam yahu

bana zevk veren şey zaten arayüz samsung salakmı touchwizle dünya kadar uğraşıyor.

htc sense

samsung touchwiz

insanlar birşeyler istiyor yoksa çok basit çıkar yazılımı hep aynı görünüm hep aynı simgeler bayıyor insanı.

Yapıyorlarda çokmu stabil ? htc bunun dışında kalsın samsungun arayüzü çokmu stabil ?
  • quote:

quote:

quote:

nasıl takılmam yahu

htc sense

samsung touchwiz

Yapıyorlarda çokmu stabil ? htc bunun dışında kalsın samsungun arayüzü çokmu stabil ?

Alıntıları Göster
    Samsung firma olarak mobil sektörde şuan tarihi bir hata yapıyor 500 TL s3'e sayalım diyorlar oda tertemiz olacakmış s5 vereceklermiş :) bu tamamen firmanın zarar ettiğine işarettir basit bir yazılım gncellemesi ne hale getirdi bunları kitkatı verseler böylemi olacaktı almak isteyen yine alır s5 insanlar güncelleme yapmayı bile bilmiyor bu şekilde telefon satılırmı güncelleme desteğini kes insanların yine senin telefonunu almasını bekle iyi vallaha

• quote:

parayı bastırırsan stabil tabi note 3 kullan s5 kullan görürsün.

1 Gb ramli telefonlarda kastırıyor yapacak birşey yok.

sana telefonu sevdiren herşey touchwiz arayüzü onu bir çıkarsak saf androidi görsen ağlarsın o kadar kötü ki.

google yeni sürümü çıkarıyor saf halini yolluyor firmalara, ama arayüzdeki yenilikleri buna uydurmak nerdeyse android sürümü çıkarmak kadar zor birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Temmuz 2014; 22:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

hocam güzel anlatmışsın odini bugune kadar anlayamamıştım senin anlatımınla anladım fakat bariz taraflı anlatmışsın..

4.3, 4.1.2 ye göre bariz sorunlu, bunu kabul etmemek bu kadar zor olmasa gerek..

s3 konusundan geliyorum ben, orda 4.3 yükleyen 20 kişi kadar var ve 3-4 dışında kalan 16 kişi tekrar 4.1.2 ye dönmeye çalışıyor ve sorunlarla karşılaşıyor (imei uçması gibi)

tamam güzel anlatmışsın ama 4.3 romu samsung bile geri çekmişken kurmak ne kadar mantıklı bilmiyorum..

ben 4.1.2 ile mutlu olmaya çalışıyorum sorunlarına az çok alıştık (rehber sorunu gibi)..

şarj bu derece kötüyken neden işleyen sistemi bozup sorunlu sistemi yükleyelim ki?

örneğin acil bir resim cekeceğiz telefonda anlık bir olay ve 2 saat ekranın açılmasını mı beklicez? ya da şarjı bitmesin diye ekranı kısıp 3g yi kapatıp telefonu sadece arma yapmak için mi kullanıcaz?

bu söylediklerim size değil tekrar söylüyorum güzel anlatım olmuş ama samsung böyle bir güncellemeyi nasıl verebilir bu haliyle?

bence 4.3 şuan çöp benim gözümde.. sırf görsellik olsun diye kuracaklar buyursun kursun bakalım kaç gün dayanıcaklar..

hocam sorun kernel'da zaten. rom güzel, stabil çalışıyor ama xda'da anladığım kadarıyla cpu governor'da bir hata yapılmış ve ekran kilitlenince cpu'nun çalışma hızı veya parametreleri aşırı derecede yavaşladığı için bu sorun oluyor. kernel değişince haliyle sorun ortadan kalkıyor. ben 4.3 ve samsung'un kendi kernel'iyle mutlu olmaya çalışıyorum da bugün telefon elimde kalacaktı az kalsın. telefon çalıyor, ekran gelmiyor falan. resmi güncellemeyi beklemeden ya bu googy ya boofela kuracağım. iki günde canıma tak etti valla. 4.1.2'ye de dönemiyoruz halilye rootsuz ve dolayısıyla efs yedeğimiz olmadığından.

Alıntıları Göster
    @bjk__murat
    Paylaşım güzel. Sırf sana Teşekkür etmek için foruma giriş yaptım
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kamuran731

@bjk__murat
    Paylaşım güzel. Sırf sana Teşekkür etmek için foruma giriş yaptım
    Teşekkür ederim

faydalı olabildiysek ne mutlu bize.

bizim gibi insanların yakıtı yeni paylaşım yapma hevesini veren para değil duadır, teşekkürdür sağolun eksik etmediğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Temmuz 2014; 22:13:24 >
  • quote:

quote:

parayı bastırırsan stabil tabi note 3 kullan s5 kullan görürsün.

1 Gb ramli telefonlarda kastırıyor yapacak birşey yok.

sana telefonu sevdiren herşey touchwiz arayüzü onu bir çıkarsak saf androidi görsen ağlarsın o kadar kötü ki.

google yeni sürümü çıkarıyor saf halini yolluyor firmalara, ama arayüzdeki yenilikleri buna uydurmak nerdeyse android sürümü çıkarmak kadar zor birşey.

s5 Kullandım note 3 bilmiyorum fakat aldıracak bir sebep yok stabil hale getirmek zor bir iş değil

• serdar431431 kullanıcısına yanıt
    hocam, choose zip from externalsdcard ı seçiyorum en altta " E:Can't mount /external_sd/ " diyor. üstteki yazılarda hep çıkan yazılar
  • quote:

hocam, choose zip from externalsdcard ı seçiyorum en altta " E:Can't mount /external_sd/ " diyor. üstteki yazılarda hep çıkan yazılar

Hafıza kartı bağlı değil gib birşeler diyor ama neden görmüyor hafıza kartını acaba

Murat hocam şuraya bir el atsana ben anlamadım tam olarak sorun ne

@bjk__murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 9 Temmuz 2014; 22:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

Alıntıları Göster
    custom cwm kurdum anca nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Megawipe ı çalıştırmak için tam olarak ne yapmam lazım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.mocha

custom cwm kurdum anca nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Megawipe ı çalıştırmak için tam olarak ne yapmam lazım acaba

megawipe ve romu zipli şekilde olduğu gibi hafıza kartına at sonra

install zip from sdcard
    choose zip from external sdcard

diyerek önce megawipe sec yes install de o bitirince tekrar aynı yere gir romu seç yes install zip bitince reboot system now diyerek telefonu yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 9 Temmuz 2014; 23:47:34 >
  • serdar431431 kullanıcısına yanıt
    Bunları yaptım ancak custom cwm yi çalıştıramıyorum. telefonu ses açma+power+menü tuşuyla açıyorum ama normal cwm ekranı geliyor. philtz touch ı nasıl açıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.